Pijte vodo in shujšajte!

Razkrivamo, zakaj je voda tako pomembna, če želite shujšati. Ne boste verjeli, vendar razlog je povsem preprost.
Berite dalje in izvedeli boste, koliko vode potrebujete vsak dan za maksimalne učinke!

image

Najnovejše smernice, ki jih je podal Ameriški inštitut za medicino (IOM), pravijo, da mora ženska spiti 2,7 litra vode, kar je precej več, kot so predhodne smernice svetovale. Smernice se še vedno razlikujejo, glede na starost. Poglejmo.

Če ste starejši od 19 let, IOM svetuje, da spijete od 9 do 13 kozarcev vode na dan. Manjša količina velja za ženske, večja za moške. Se sprašujete, zakaj je tako pomembno, da pijemo dovolj? Ker vpliva na celotno telo. Učinke ima tudi pri hujšanju. Berite dalje in izvedeli boste, ali morda ravno zaradi vode ne shujšate.

Če ne popijemo dovolj vode, nam zastaja odvečna voda v telesu, kar pomeni, da smo polni strupov in drugih odpadnih snovi, ki jih dejansko naše telo ne potrebuje. Te odpadne snovi in toksini pa obremenjujejo vaš limfni sistem, jetra in prebavo. To pa vpliva tudi na hujšanje!

Telo, polno strupov, je recept za dodatne kilograme

Številne študije so dokazale, da je hujšanje nemogoče, če je naše telo polno odvečne vode in toksinov. To pa se ne pozna samo na kilogramih, ki ne grejo »dol«, kot si želite, ampak tudi na zabuhlosti obraza, celulita ali zateklih gležnjih.

Naše telo v takšnem stanju ni sposobno kuriti maščobe, zato nam jih dobesedno vrača v obliki celulita in maščobnih obročev, ki pa se jih ne moremo tako zlahka rešiti. Lahko poskusite s pitjem večje količine vode, vendar pa bo postopek resnično dolgotrajen, vi pa boste že na robu obupa.

Poskusite raje z naravnimi učinkovinami, ki bodo pospešile limfo in s tem izločanje odvečne vode, toksinov in soli ter sprostila obremenjena jetra, da bodo znova kurila maščobo.

Pripravite telo na hujšanje!

Priporočamo vam učinkovino CactiNea™, za katero so tuji strokovnjaki potrdili, da omogoča hitre shujševalne rezultate in razstrupljanje telesa, torej to, kar vašemu telesu manjka. Z razbremenitvijo limfe boste zlahka uničili celulit in osvežili sistem, zaslužen za hujšanje.

Učinkovino CactiNea™ smo dali v napitek WaterOut, na katerega prisega že več kot 23.000 zadovoljnih strank. Prepričali so jih opazni in hitri rezultati, s katerimi so izgubili prve kilograme že v nekaj dneh, odpravili napihnjenost in zatečenost ter naredili osnovo za nadaljnjo izgubo kilogramov.

Navdušeni so tudi nad preprosto uporabo, saj so do teh rezultatov prišle z 1 vrečko napitka WaterOut na dan v le nekaj dneh. Vrečico so v dopoldanskem času raztopili v 1 litru vode ter jo popile. Navdušeni so tudi nad okusom maline!

Prepričajte se tudi vi in končno shujšajte!