Shujšajte z jabolčnim kisom!

Nutricionisti razkrivajo, kako boste shujšali s pomočjo jabolčnega kisa. 

image

Dr. Axe, izredno priljubljen ameriški nutricionist, razkriva, kakšne so prednosti jabolčnega kisa. 2 sta povezani tudi z izgubo kilogramov.

Vinski kis vam bo pomagal pri izgubi kilogramov in pospešitvi metabolizma. Dodaja, da jabolčni kis zmanjšuje verjetnost za napade želje po sladkorju, saj uravnava krvni sladkor in pospešuje razstrupljanje. Zmanjšuje tudi maščobne blazinice.

Še več, če boste pili jabolčni kis, dodaja ta ameriški nutricionist, boste najverjetneje spili tudi manj gaziranih pijač, v katerih se skriva gora sladkorja. Ena od študij, v kateri so ameriški nutricionisti raziskovali vpliv jabolčnega kisa na hujšanje, so ugotovili celo, da so sodelujoči spili od 200 do 275 kalorij manj.

Že samo dve čajni žlici na dan vas bodo po mnenju nutricionistov pripeljale do 1,7 kilograma manj.

Za 100% rezultate uporabite tole:

Da bi se znebili kilogramov, pospešili metabolizem in pospešili limfo ter pripravili telo, da bo začelo izgubljati maščobe, priporočamo napitek WaterOut.

Z 1 napitkom na dan boste:

  • Izgubili prve kilograme že v prvih dneh
  • Spodbudili izločanje vode in toksinov iz telesa
  • Pomagali jetrom in prebavi, da bosta delovala čim hitreje
  • Pripravili telo na uspešno izgubo maščob

Kako deluje?

Napitek s prijetnim okusom malin doseže limfni sistem. Še tako slabo delujoč limfni sistem prebudi in ga pospeši, kar boste občutili v intenzivnejšem izločanju vode. V tej vodi so toksini, odvečna voda, sol in ostali strupi, ki vam onemogočajo, da bi shujšali. Težko je verjeti, koliko strupov se nam je nabralo v telesu, mar ne?

V drugi fazi napitek doseže še jetra. Razmaščena jetra, ki se ne morejo ukvarjati s topljenjem maščob, razbremeni tako, da lahko znova topijo maščobe.

WaterOut prinaša hitre shujševalne rezultate tudi tistemu, ki ne more shujšati!


Izbrani izdelki za vas