To je nova shujševalna linija Slimmium z več kot 76% zadovoljnimi uporabniki!

»Debelost je eden od resnejših dejavnikov tveganja za kardiovaskularne bolezni, ki so vodilni vzrok umrljivosti v zahodnem svetu. Današnji tempo je preprosto prehud, zato smo podvrženi nerednemu prehranjevanju in poseganju po predelani prehrani. Posledica tega je nekontrolirano pridobivanje telesne teže,« opozarja Špela Ščukovt, vodja nove shujševalne linije Slimmium in marketinga v Sensilabu.

image

Kot pripoveduje, je Slimmium shujševalni program usmerjen prav v sodobnega človeka, ki nima veliko časa za kuhanje, obiskovanje fitnesov, vendar pa si vseeno želi shujšati in počutiti dobro v svoji koži. Zato je bil pri ustvarjanju Slimmium linije nenehno v mislih dejavnik pretiranega tempa v 21. stoletju. »Uspeli smo pripraviti program, ki mu lahko sledi tudi najbolj zaposlena osebapojasnjuje mlada mamica.

Kaj je sploh čar Slimmium linije?

Predvsem dejstvo, da so ustvarjalci prisluhnili težavam strank. »Sensilabove stranke so naš najboljši učitelj. Z njimi smo v rednih in vsakodnevnih stikih in od njih se veliko učimo. Lahko bi rekla, da smo na nek način tudi pri naših prejšnjih shujševalnih izdelkih malo pozabili, kako pomembna je celovitost. To, da se je pri hujšanju potrebno sočasno ukvarjati z razstrupljanjem jeter, odvajanjem odvečne vode iz telesa, izboljšavanjem prebave, kot seveda tudi z aktivnim topljenjem maščobe,« pojasnjuje Špela.

Tista pika na i, ki človeku dajo dodatno motivacijo za hujšanje

V mislih je bil tudi manko časa, gora stresa, pomanjkljivi shujševalni nasveti, na katere naletimo in ki nas peljejo po popolnoma napačni poti: »Slimmium upošteva te dejavnike, zato ne pričakujemo, da bodo ljudje čez noč našli motivacijo in spremenili vse življenjske navade. To je proces. Velikokrat poslušamo očitke, da ponujamo le prehranska dopolnila in sočasno zagovarjamo nezdrav življenjski slog. Temu vsekakor ni tako, je pa dejstvo, da so dostikrat ravno shujševalni izdelki tista pika na i, ki človeku zaradi učinkov vlijejo še dodatno motivacijo za hujšanje

»Iskali smo patentirane učinkovine, ki imajo študije o delovanju.«

Da bi našli ustrezno formulo, ki bi dosegala standarde strank, obenem pa tudi najvišje farmacevtske standarde, sta Špela, ki je absolventka fakultete za prehransko terapijo v Londonu, in Sensilabov farmacevt David Držečnik dobesedno prečesala svetovni trg učinkovin.

»Iskali smo patentirane učinkovine, to so učinkovine, ki imajo zagotovljene študije o delovanju in enako kakovost učinkovin ne glede na letino, vremenske razmere in druge zunanje dejavnike. Iskali smo takšne, ki imajo v tujini zadovoljne uporabnike in predvsem, da so naravne, takšne, ki dokazano delujejo v kliničnih raziskavah kot tudi pri končnih uporabnikih,« navdušeno pove. 

Zanimivo se ji zdi tudi dejstvo, da je v zadnjem času velik porast shujševalnih linij samo za ženske: »To se mi zdi sicer super, vendar pa imajo tudi moški težave s preveliko telesno težo. Od Sensilabovih strank jih je kar dobra tretjina. Ko so prišli k nam, so kar malo pojamrali, da so na tržišču za moške na voljo večinoma le fitnes pripravki, ki pa se jim za njihov življenjski slog niso zdeli primerni.« Slimmium je tako ena od redkih shujševalnih linij na trgu, ki je primerna tudi za moške.

Špela pa ni le vodja marketinga v podjetju Sensilab in kreatorka nove shujševalne linije Slimmium, temveč tudi redna uporabnica Slimmium izdelkov. Opaža, da je »Slimmium manija« zajela cel Sensilab: »Skoraj vsi v podjetju pijemo napitke Slimmium. Opažam, da jih pijejo tudi tisti, ki nimajo v mislih hujšanja, vendar jim je všeč okus, ki spominja na malinovec in ananasov sok. Meni osebno je najbolj pri srcu izdelek Slimmium WaterOut, ki pospešuje izločanje odvečne vode iz telesa in čisti jetra,« saj, pravi, je zelo nagnjena k stresu, ki povečuje število toksinov v telesu.

Tokrat pred poletjem ne boste kuhali samo zase in posebej za partnerja

»Težava dietnih teorij je ravno to, da niso življenjske. Skoraj nobena z imenom, poimenovana dieta, ni takšna, da bi lahko človek živel po njej. Vedno se dogajajo kršitve in nato vračanje k dieti. Ravno zato smo razvili Slimmium prehranski načrt, da mu lahko sledi cela družina. Torej, spet prilagoditev zaposleni ženski, ki tokrat pred poletjem ne bo kuhala samo zase in za moža ter otroke posebej. Slimmium je res poseben tudi v prehrani: večina shujševalnih izdelkov in programov, ki so trenutno na voljo, slovi po neokusni hrani in nenehnem občutku lakoteTo je tudi razlog, zakaj se večina shujševalnih poskusov hitro konča.

Zato je Špela pomislila tudi na prehranski načrt, ki je narejen tako, da lahko preide v življenjski slog. K sodelovanju je povabila Tejo Perjet in Janija Jugovica, kuharski duo Tejani. 

image

To so super fit palačinke, ki jih pripravimo s skuto. Imajo poseben, drugačen okus, kot smo ga vajeni pri klasičnih palačinkah in posebno obliko: so v velikosti naših dlani. Recept si lahko ogledate tukaj >>

»Želim, da se tistih 20 minut dnevno, ko telovadim, maksimalno obrestuje.«

Prisega tudi na ananasov topilec maščobe med vadbo, saj si želi, »da se tistih 20 minut dnevno, ko telovadi, maksimalno obrestuje«. Telovadi po Slimmium vadbi, in sicer vsak drug dan, družbo pa ji dela hčerka, ki jo rada posnema pri vajah. »Naredim 20-minutni sklop po Slimmium DVD-ju za moške, ki je seveda težji kot za ženske, ima pa zato boljši izkoristek.« Slimmium vadba, pod katero se je podpisal Miha Kranjc, licenciran osebni trener zveze AFP, je usmerjena na topljenje maščob. Špela poudarja, da vsaka vadba ni optimalna za hujšanje.

Ste vedeli, da ...

  • imajo izdelki Slimmium linije opravljenih več kot 100 kliničnih študij?
  • da je hujšanje kompleksen proces in se ne začne in konča samo pri topljenju maščob? Nujno je treba vzeti v obzir tudi optimalno delujoča jetra, limfni sistem in prebavo.
  • da vam uporabo Slimmium linije priporoča kar 72 % uporabnikov?
  • da je z uporabo in učinki Slimmium linije zadovoljnih kar 76 % uporabnikov?
  • da so v izdelkih zgolj premium patentirane sestavine, ki prihajajo iz Evropske unije? 

Slimmium linija je prilagojena potrebam različnih segmentom ljudi. Zato smo ustvarili tudi različne programe, kot sta  FULL BODY in STARTUP program, in paket, v katerega smo dali Slimmium kapsule in prehranski načrt, ki pomagajo tako tistim, ki želijo shujšati 3 ali pa več kot 10 kilogramov.

Ker smo 100% prepričani v delovanje in učinke naše nove Slimmium linije, vam ponujamo garancijo. V kolikor vseeno ne bi bili zadovoljni z delovanjem, vam vrnemo denar.

Če imate kakršnokoli vprašanje, smo vam vedno na voljo. Dosegljivi smo na info@sensilab.com ali pa na telefonski številki 080 99 82