Kako shujšati: Misija raven trebuh

So »mišelinke« na trebuhu vaša nočna mora? Nočejo izginiti, tudi če se trudite? Potem se nehajte truditi. Obrnite logiko: Če ne gre na silo, poskušajte na milo. »Soft« pristop v misiji raven trebuh je, da poskrbite za uspešno izločanje toksinov. Če doslej niste pomislili na toksine kot glavne krivce za trebušno maščobo, ste se že precej namučili v želji, da bi shujšali v trebuh. Kaj je lažja in hitrejša varianta?

image

Pravi razlog za nastanek »mišelink«

Ko so jetra preobremenjena s toksini, zadržujejo maščobo v predelu trebuha. Jetra so namreč naša glavna čistilna naprava v telesu. Če so preveč bombardirana s toksini, jih ne uspejo sproti spremeniti v tako obliko, da jih lahko mi varno izločimo. Ker pa so toksini v našem telesu najvarneje spravljeni v maščobo, se začnejo v njej tudi kopičiti – zato se kopiči tako maščoba v jetrih kot maščoba v njihovi neposredni bližini, okrog trebuha.

In ker jetra skrbijo tudi za presnovo maščob, je ta funkcija zamrznjena. Maščoba zato ne gre nikamor.

Zakaj pride do preobremenjenih jeter?

Se mogoče sprašujete, kateri so tisti toksini, ki preveč obremenjujejo naša jetra in ki povzročajo, da so jetra 500.000 Slovencev zamaščena? Kopičenje maščob v jetrih sproži stalni stres, kajenje, hitra in procesirana hrana, uživanje sladkanih pijač, onesnažen zrak, kemikalije iz čistil in kozmetike, različna zdravila (tudi protibolečinska in kontracepcija) in še bi lahko naštevali.

Zaradi toksinov tudi voda zastaja v telesu, kar povzroča zabuhlost in napihnjenost. Če je vaše telo preplavljeno s toksini, bo težko skrbelo tudi za ravnotežje tekočin v telesu oziroma naravno drenažo. Tako se bodo toksini iz dneva v dan bolj kopičili, voda, polna toksinov, bo zastajala v telesu, vi pa boste le še bolj zabuhli in brez energije. To je tista napihnjenost, ko se vam zdi, da boste kar počili, pa čeprav niste nič kaj takega pojedli.

2v1 za RAVEN TREBUH

Za raven trebuh je treba: 1. podpreti jetra in 2. spodbuditi naravno drenažo.

Če želite izgubiti maščobo na trebuhu, morate najprej razstrupiti jetra in izločiti odvečno vodo iz telesa. Le tako bodo vaša jetra spet sposobna razgraditi maščobe, obenem pa se boste osvobodili zabuhlosti. Spremembe boste opazili tudi na počutju: utrujenost bo izginila, izboljšala se vam bo prebava, učinek bo opazen tudi na vašem imunskem sistemu.

Najboljša izdelka na trgu za zdravo delovanje jeter in naravno drenažo, posledično tudi za misijo raven trebuh, sta Hepafar forte in WaterOut EXTREME.

Misija: Raven trebuh!

V paketu Misija raven trebuh dobite 2x kapsule Hepafar forte in 2x napitke WaterOut EXTREME, kar vam bo pomagalo, da se enostavneje poslovite od debelega trebuha ter si povrnete energijo in samozavest.

Kapsule Hepafar forte imajo trojno delovanje: s pomočjo naravnih učinkovin, predvsem silibina iz pegastega badlja, jetra razstrupijo, obnovijo in okrepijo. Tako jih zavarujejo pred toksini. Obenem ima Hepafar forte zelo močno delovanje, saj ga lahko naše telo 10x bolje izkoristi kot podobne izdelke.

Napitki WaterOut EXTREME pa povečajo izločanje odvečne vode iz telesa in zmanjšajo otečenost in zabuhlost že v prvih dneh uporabe. Tako ponujajo tudi hitre rezultate, saj boste bolj raven trebuh opazili že v nekaj dneh. In kar je tudi zelo pomembno: WaterOut EXTREME z močjo rastlinskih ekstraktov spodbuja izločanje odvečne vode, vendar pa s to vodo ne izgubljamo za naše telo pomembnih mineralov.

Izbrani izdelki za vas

30-DNEVNI PROGRAM
-57%
Akcijska cena 34,99 € Redna cena 81,99 €
Ogled izdelka
CELOSTNA REŠITEV
-54%
Akcijska cena 32,99 € Redna cena 71,99 €
Ogled izdelka