Kako shujšati: 3 vsakdanje navade, ki sabotirajo tvojo dieto

Če ste v preteklosti želeli shujšati, vam je vaše poskuse za izgubo kilogramov zagotovo podrla vsaj ena slaba navada, ki jo delate vsak dan. Pogljemo, katere so najpogostejše in kako najti način, da se jim uprete. Naj vam ne uničijo diete!

image

Ko želodec nenehno kruli

Čeprav ste odločeni, da se boste diete držali, pa se vaš želodec nenehno oglaša. Obstaja velika verjetnost, da boste končali s krožnikom hrane, ki vam bo najbližje pri roki. Hitra redukcija kalorij čez noč se morda sliši kot odličen plan za hitro izgubo kilogramov, vendar v realnosti pa bo vaše telo naredilo ravno tisto, česar si ne želite: vaše telo se bo prilagodilo na manko kalorij.

Rešitev: prvi teden diete začnite z osnovim dietnim planom, ki bo uravnotežil razmerje ogljikovih hidratov in maščob. Poskusite povečati vnos vlaknin, ki jih dobite v solatah in sadju. Vaše telo se bo počasi privadilo na nov kalorični načrt, rezultati pa bodo kmalu vidni.

Priporočamo: kapsule Slimmium, ki zmanjšujejo apetit. So prve shujševalne kapsule, ki prepolovijo kalorično vrednost zaužitega obroka. Za še večji učinek pa pomaga tudi njihova sestavina, s katero boste aktivno topili maščobe.

S kapsulami Slimmium se sladkarije in hamburgerji ne bodo več nalagali na boke, zadnjico in trebuh! Izberite revolucionarne kapsule, ki so za vedno spremenile diete >>

Mislim samo na ... sladkarije!

Večina lahko potrpi ob marsikateri dieti, no, ko pa pride do sladkorja, pa večina odpove. Sploh za to, ker čokolade ne pojemo takrat, ko smo lačni, ampak ko se želimo na tak ali drugačen način potolažiti.

Rešitev: sladkor nam daje energijo, žal pa postanemo hitro tudi zasvojeni. Da bi zmanjšali željo po sladkanju, priporočamo, da pojeste več vlaknin. Vsaj eno sadje na dan bo dalo vašemu telesu dovolj sladkorja, da ne boste potrebovali čokolade, poleg tega pa boste imeli daljši občutek sitosti.

Priporočamo: napitek PsylliSlim z božanskim okusom borovnice in močnim indijskim trpotcem, s katerim boste uravnavali krvni sladkor in tako preprečili napade lakote ter željo po sladkem. Vsebuje aktivne in topne vlaknine iz luščin semen indijskega trpotca, učinek pa se kaže v nežnem odvajalu.

PsylliSlim je vaša prva pomoč pri hujšanju! Shujšajte s pomočjo učinkovite in zdrave prebave! Zmanjšajte občutek nenehne lakote na način, ki ga priporočajo tuji strokovnjaki >>

Ham-ham-hamburger!

Diete se držite že več kot 1 teden, nato pa se sprehodite mimo vaše (nekdanje) najljubše restavracije, kjer za največjo specialiteto veljajo hamburgerji. Oh, spomin vas popelje k jedači, ko ste bili skorajda v nebesih med grizljanjem sončnega in polno obloženega hamburgerja. Zdaj, prav zdaj bi si ga naročili, pa čeprav veste, da se vam bo maščoba »obesila« na boke, zadnjico in stegna ...

Rešitev: na vsake toliko si dajte malo duška. Premislite, kako boste grešili, seveda pa pazite, da se grehi ne bodo ponavljali in postali stalnica.

Priporočamo: ker vemo, da je v »junk« hrani sama maščoba, priporočamo topilec maščob BootBurn INTENSIVE, ki je tako intenziven, da deluje tudi v mirovanju. Deluje na 2 načina: zavira absorpcijo sladkorja in preprečuje, da bi telo uporabilo rezervo v obliki glukoze, ki je skladiščena v jetrih in mišicah. Z njim boste kar 5-krat hitreje topili maščobe, bonus pa je, da bo na račun izjemno učinkovitih sestavin vaše telo "prisililo", da bo kurilo vaše pregrehe tudi, ko boste sedeli, gledali televizijo ali se preprosto sproščali. Topite maščobe tudi brez gibanja >>

Lahko pa si privoščite popoln paket za ženske, ki smo mu izdatno znižali ceno! V njem smo združili vse, kar potrebuje vsaka ženska, da učinkoviti stopi maščobne obloge in uredi prebavo.

To je popoln način za kurjenje maščob in pospešitev prebave, saj boste z njim izgubile kilograme, zmanjšale obseg pasu, bokov in stegen, znižale količino zaužitih kalorij za več kot 54% in pokurile več maščob tudi brez gibanja