Katja Milošević Šumak: S Slimmium programom pričakujem 15 kilogramov manj!

»Diete so super, če pri tem nismo lačni,« pravi 28-letna Katja. Katja je bila na dietah večkrat, rezultat pa je bil najpogosteje jo-jo efekt. Prepričana je, da je izdelkov za hujšanje na domačem trgu preveč, predvsem tistih, ki sploh ne pomagajo. Zdaj ji bo pri izgubi kilogramov pomagal Slimmium program, s katerim želi izgubiti 15 kilogramov. 

image

Katja Milošević Šumak si želi s Slimmium STARTUP programom izgubiti 15 kilogramov. 

»Imam 115 kilogramov. Želim se boljše počutiti in pridobiti na samozavesti,« nam je zaupala Katja, ki je preizkusila že kar nekaj diet, a drugega kot jo-jo učinka ni izkusila.

Za sodelovanje pri Slimmium izzivu se je odločila zaradi kakovostnih izdelkov, pričakuje pa predvsem boljše počutje in 15 kilogramov manj.

Katjini cilji:

Shujšati za 15 kilogramov in izboljšati počutje.

Katjini grehi:

Katja dobi velik plus, saj je doma pripravljeno hrano. Velik plus dobi tudi zaradi vključevanja več obrokov na dan in zdrave prehrane na svoj jedilnik. Žal pa se ne posveča športu, kar pa bo lahko nadomestila z miganjem na Slimmium izzivu. Rada se pregreši s sladkarijami.

V 2 tednih več kot 4 kilogrami manj!

Katja je v trgovini Sensilab misli Zdravo opravila prvo meritev 24. aprila, ki je pokazala:

Višina: 172 cm

Teža: 115,70 kg

ITM: 39,1

Druga meritev, ki jo je opravila 6. 5., pa je pokazala že nekaj vidnih rezultatov:

Teža: 111,60 kg

ITM: 37,7

Katja je ena od 8 deklet, starih od 18 let do 51 let, ki hujšajo v Slimmium izzivu. V 2 tednih so s pomočjo Slimmium STARTUP programa izgubile več kot 22 kilogramov.