Katy Perry razkriva, zakaj obožuje jabolčni kis

24. okt. 2019

Vsi poznamo Katy Perry, saj bi jo bilo res težko zgrešiti. Morda pa vsi še ne vedo, da se Katy v svoji prehrani drži nekaterih preverjenih receptov. En od njih je vsakodnevni ritual z jabolčnim kisom. Ste presenečeni? Mi nismo. 

Vir slike: Featureflash Photo Agency / Shutterstock.com

Pravi, da je njeno otroštvo izgledalo nekako tako: “Mama je rekla ‘Ohrovt je zelo dober!’, in jaz sem ga z veseljem jedla in mislila, da je to okras za na pico.

A prav zaradi svoje mame je Katy z leti postala poznavalka naravnih superživil.

Ena od zdravih navad, ki jo je prevzela od svoje mame, in jo običajno ohranja v formi, je uživanje jabolčnega kisa. “Mama me je prisilila, da ga uživam vsak dan, ampak sedaj je zame postal navada in del mojega dnevnega rituala.” Katy Perry je povedala, da vsak dan zaužije 2 jedilni žlici kisa zmešanega v 250 ml vode, steklenico kisa ima vedno s sabo tudi v avtu.

Zakaj torej Katy Perry redno uživa kis?

Koristi jabolčnega kisa so raznolike: deluje antibakterijsko in ima razstrupljevalni učinek, znižuje raven sladkorja v krvi in raven holesterola, pomaga tudi pri hujšanju. Ampak kis ni okusen! Lahko celo razdraži grlo in želodec ter poškoduje zobno sklenino.

Prav zaradi tega smo razvili 100% naraven izdelek, ki ustavi napade lakote in pospeši kurjenje maščob - CiderFit STRONG je najboljši sopotnik v vašem vsakdanu.

Inovativna formula z jabolčnim kisom bo vaše telo očistila toksinov, zmanjšala apetit, pomagala kuriti zaloge maščob in pospešila hujšanje.

CiderFit STRONG bo pomagal izboljšati prebavo in povečal energijo.

Kaj pa je posebnega v tem revolucionarnem, okusnem napitku? Ničesar ne skrivamo.

CiderFit STRONG je mešanica jabolčnega kisa (proizvedenega iz jabolk iz EU), patentirane sestavine Actazin™ (kivi v prahu), opuncije, topnih prehranskih vlaknin (iz cikorije), ekstrakta repinca, ekstrakta gozdnega slezenovca in vitamina C.

CiderFit STRONG ne vsebuje glutena in laktoze, je brez genetsko spremenjenih organizmov in primeren tudi za vegetarijance.

Vemo, da vas je zamikal. Preizkusite ga in učinke preverite sami! Ugotovili boste, da je CiderFit STRONG, za razliko od navadnega jabolčnega kisa, odličnega okusa in vonja.

CiderFit STRONG - napitek, ki blokira kalorije in apetit

Nima okusa po jabolčnem kisu! Vseeno pa nosi vse njegove pozitivne učinke!

CiderFit STRONG - napitek, ki blokira kalorije in apetit -20%

Redna cena: 19,90 €

Vaša cena: 15,90 €

× Zapri