Kombinacija 22 naravnih učinkovin, ki je šokirala znanstvenike

Končno smo dočakali SlimCut: novi izdelek, ki vsebuje 22 naravnih ekstraktov v patentirani formuli. Preberi, zakaj je šokiral znanstvenike!

image

Ves čas poslušamo ali beremo o raznih shujševalnih pripravkih: o topilcih maščob, o pospeševalcih metabolizma itd. Ampak nova formula, patentirana v EU, je šokirala znanstvenike s svojim dokazanim učinkom. Deluje na 3 načine:

  • Topi maščobe 24/7,
  • Pospešuje metabolizem in
  • Dviguje nivo energije, kar je posebej dobrodošlo med dieto.

Patentirana formula

Patentirana formula Fitt-NS®, ki jo najdemo v izdelku SlimCut, pomaga pri prebavi in pospešuje metabolizem, tudi ko želite shujšati brez diete.

Patentiran mix vsebuje idealno kombinacijo 22 naravnih učinkovin, med katerimi najdemo ekstrakt grenivke, grozdja, zelenega čaja, guarane in črnega korena – s 60% ali več polifenolov (zelo močnih antioksidantov). Najpomembnejši pa je vitamin B3 – njegova aktivnost poveča harmonični učinek polifenolov in kofeina, ki dvigujejo raven energije pri hujšanju.

Dvojna slepa študija

Najboljši del vsega skupaj pa je to, da ima patentirana formula dokazane učinke! Dvojno slepo študijo so izvajali več tednov na ljudeh s prekomerno telesno težo (BMI med 30 in 33,3). Prva skupina je prejemala formulo Fiit-NS®, druga pa sestavino s »placebo« efektom. Vsi so se držali normalnega režima prehranjevanja in bili fizično aktivni 30 minut tedensko.

image

Rezultati so šokirali znanstvenike!

Čeprav udeleženci študije, ki so prejemali Fiit-NS®, niso spremenili svojega življenjskega stila, so dosegli naslednje rezultate:

  • V povprečju so shujšali za kar 6 kilogramov,
  • Zmanjšali so obseg trebuha,
  • Zmanjšali so obseg bokov,
  • Raven energije se je povečala za kar 52%,
  • Splošno razpoloženje se je izboljšalo za 53%.

Ko dieta ni več muka

S formulo Fiit-NS®, ki jo vsebuje SlimCut, dieta postane del našega vsakdana. Kombinacija 22 naravnih učinkovin pomaga doseči zdravo telesno težo, pri tem pa telesu ne odteguje pomembnih hranil, kar se pogosto dogaja pri strogih dietah.

SlimCut je torej vaš novi prijatelj za pomoč pri hujšanju! Posebna kombinacija sestavin pomaga topiti maščobe s sinefrinom – aktivno sestavino grenke pomaranče, ki jo vsebuje patentiran mix.

Še ta teden lahko SlimCut naročite z brezplačno dostavo:

SlimCut v posebni ponudbi!

Pohitite z nakupom SlimCut-a v posebni ponudbi in izkoristite brezplačno dostavo za prvih 1000 kosov! Verjamemo, da bodo zaloge kmalu izpraznjene.

To pa še ni vse! Z nakupom vam pripada 30-dnevna garancija na zadovoljstvo – če v 30 dneh ne bi bili zadovoljni z izdelkom, vam vrnemo denar!