Zaradi stresa je imel hude težave. Jih imate tudi vi?

5. dec. 2017

Ljubljančan Krsto Vasić je na prvi pogled popolnoma običajen moški. Je oče dveh otrok, ki služi kruh kot delovodja v enem od gradbenih podjetij. »Delovno mesto delovodje je nepredvidljivo, saj se vsak dan srečujem z različnimi problemi, ki jih je potrebno takoj rešiti,« pripoveduje Krsto.

Tak način dela, ki je pripeljal do hudega stresa, pa je pred meseci prerastel v hud zdravstveni problem. 

Krsto je odgovoren za celotno koordinacijo del na gradbišču, vse od upoštevanja varnostnih določil, pa do sledenja terminskih planov. Nepredvidljive situacije in iskanje takojšnjih rešitev je pri Krstu vodila do stresa.

»Na začetku so bile težave mile, na primer mravljinčenje v glavi, manjše bolečine, ki pa so se sčasoma stopnjevale v vrtoglavico. Pojavilo se je tudi oteženo dihanje, težave s srcem zaradi strahu in panični napadi,« se spominja.

Obrnil se je celo na zdravnico, ki mu je predpisala različna zdravila, a kmalu po uporabi spoznal, da njemu ta zdravila ne pomagajo, saj »se stanje ni izboljšalo«.

Zato je dalje iskal rešitev za svoje težave.

Nato je spoznal izdelek AdrenaLux in se odločil, da poskusi. »Prvi rezultati so se pokazali že po 2 mesecih, vendar sem z jemanjem nadaljeval še en mesec, kot so mi svetovali v trgovini.«

Posledice stresa so izginile!

»Ob rednem jemanju so težave po treh mesecih izginile in se tudi trenutno počutim dobro. Z izdelkom AdrenaLux sem izredno zadovoljen, zato bi ga priporočil vsem, ki ste pod stresom, nenehno živčni in podobno. Prav vam bo prišel tudi zaradi decembrskega stresa!«

AdrenaLux je edini izdelek v Sloveniji, ki rešuje vzrok stresa – stresni hormon kortizol.

Z izdelkom AdrenaLux boste:

  • uravnali telesni in psihični stres
  • dvignili raven energije
  • zmanjšali simptome izgorelosti
  • preprečili pridobivanje kilogramov zaradi stresa (ko ste pod stresom, vam večinoma diši le mastna hrana)

AdrenaLux je 100% naravni izdelek, ki vsebuje izvlečke 3 močnih adaptogenih rastlin, ki povečajo odpornost na stres.

Z izdelkom AdrenaLux lahko končno pozabite na praznični stres! Znebite se občutka napetosti, stresa in tesnobe, ter postanite srečni in brez občutka stresa.