Vaš novi zaveznik pri hujšanju

Kurkuma kot dodatek zdravi prehrani in telesni aktivnosti lahko pomaga pri hujšanju in kurjenju maščobe. Poglejmo, kakšno vlogo ima kurkuma pri procesu hujšanja!

image

Koristni učinki kurkume

Kurkuma je izredno učinkovit dodatek prehrani, ki lahko ponudi široko paleto koristi za naše telo. To so potrdile tudi številne študije. Njeni številni učinki so resnično presenetljivi! Eden od njih je tudi ta, da pomaga kuriti maščobo in tako pripomore k učinkovitejši izgubi odvečnih kilogramov.

5 koristnih učinkov kurkume, ki pomagajo pri hujšanju

1. Osvobodi telo nakopičenih toksinov

Eden od glavnih koristnih učinkov kurkume je čiščenje telesa. Kurkuma namreč ščiti in podpira jetra, ki so zadolžena za številne procese v našem telesu, med drugim tudi za presnovo maščob. Če so jetra preobremenjena, ne zmorejo več opravljati vseh svojih nalog in posledično se lahko začnejo kopičiti kilogrami.

2. Ukroti lakoto

Kurkuma pomaga nadzirati apetit. Njene aktivne sestavine izboljšajo delovanje leptina, hormona, ki možganom sporoča, kdaj nehati jesti.

3. Spodbuja prebavo

Se vam an predelu trebuha kopiči odvečna maščoba? Se po večerji počutite napihnjeni? Imamo dobre novice: kurkuma bo rešila to težavo, saj bo pomagala izboljšati vašo prebavo.

4. Pospeši presnovo

V procesu hujšanja je presnova odgovorna za razgradnjo zaužite hrane in pretvorbo v energijo. Normalno delujoča presnova poskrbi, da učinkovito porabljamo kalorije in tako vzdržujemo telesno težo oz. izgubljamo odvečne kilograme.

5. Pomaga izboljšati videz kože

Kurkuma pomaga izboljšati prekrvavitev in dobro vpliva tudi na limfni sistem. To prispeva k odpravljanju vzrokov za nastanek pomarančne kože – celulita.

Kako uporabljati kurkumo?

Več raziskav, posvečenih tej začimbi, je pokazalo, da bi za izkoriščanje vseh učinkov kurkume morali jemati precej velik odmerek. Takšne količine pa je precej težko doseči le z dodajanjem kurkume kot začimbe svojim jedem.

Če torej želite izkoristiti vse učinke kurkume, morate uporabiti prehranska dopolnila, ki temeljijo na kurkumi.

Naša rešitev

Priporočamo vam, da svoji dieti dodate kapsule AVENOBO Curcuma. Ena kapsula je enakoverdna 20 običajnim 500 mg kapsulam s 95% ekstraktom kurkumina. Ta visokokoncentriran izdelek ima kar 185x boljšo biorazpoložljivost od običajnega kurkumina in ostaja aktiven v telesu še 24 ur po zaužitju.

Prava zakladnica zdravja!

Svoji dieti dodajte kurkumo v obliki prehranskega dopolnila – tako boste omogočili svojemu telesu, da se očisti nakopičenih toksinov, in poskrbeli za uspešno izgubo kilogramov!
Kliknite TUKAJ in naročite ta izjemen izdelek!

Izbrani izdelki za vas