SVEŽINA JE DOBRINA - 5 LEPOTNIH TRENDOV 2019

Vsi se veselimo poletja s toplimi nočmi, sončnimi dnevi, oblekicami in koktajli na plaži. Česar pa se ne veselimo, je potenje pod našimi ličili, mastnih las in neenakomerne kože. Vendar brez strahu, imamo dobro novico! To poletje je lahko sijajno! Berite naprej, če želite izvedeti več...

image

VODA JE VAŠA PRIJATELJICA

Če ne boste hidrirani, vaša koža ne bo izgledala dobro, ne glede na to, kaj nanesete na njo. Najmanj 8 kozarcev vode na dan - ali več ob aktivnih ali vročih dnevih.
Voda bo vaše celice nahranila od znotraj in pomagala ohraniti vašo kožo navlaženo. Videti boste sveže tudi po noči s poletnimi koktajli.

VLAŽITE, VLAŽITE, VLAŽITE

Ko se predate pitju zadostne količine vode, je čas, da se osredotočite na svojo kožo. Poleti je koža na udaru zaradi UV žarkov, kar lahko povzroči, da ste videti precej starejši. Najprej se prepričajte, da uporabljate dobro zaščito pred soncem, po drugi strani pa vlažite kožo z dobro vlažilno kremo. Kožo bo pomirila in zagotovila, da po dnevu na soncu ne bo izsušena in utrujena.

SVEŽINA JE DOBRINA

Naravni izgled je izgled tega leta. Imate dve možnosti. Sledite trendu »au naturelle« tega poletja in se popolnoma sprostite. Lahko pa izgledate sveže in naravno z nekaterimi skrbno izbranimi izdelki. Namesto običajne težke podlage se lahko odločite za rahlo obarvano BB kremo. Za dotik glamurja dodajte nekaj rdečila za obraz.
Namesto, da posegate po težkih barvnih šminkah, prisegajte na blage odtenke in poskusite ujeti vašo naravno barvo ustnic. Poskusite nežno šminko, da bo vidna naravna barva ustnic.

KLASIČNA PRIČESKA

Kar se tiče pričeske, se vračajo devedeseta. Čopi in frufruji so vroči to poletje. Medtem ko menite, da bi svetlejše barve ustrezale poletju, so dejansko temnejše barve tiste, ki poudarjajo svetlobo. Pomislite na čokoladno rjavo.
Še en trend, ki je v porastu, je dip-dye (barvaste konice). Izberite kateri koli barvo mavrice in obarvajte svoje konice.

SUMMER SHINE

Zagotovilo, da je za vašo kožo in lase popolnoma poskrbljeno, pa ni lahkoten podvig. Šampon in balzam za vaše lase ni dovolj, če želite, da so resnično zdravi, sijoči in močni. Odločite se za UNDO Nutrishine kapsule z topnim keratinom. Okrepile bodo vaše lase in nohte ter izboljšale vašo kožo.
Da bi dobili sanjski sijaj na obrazu, uporabite visoko kakovostno kremo, kot je UNDO Cream, ki je namenjena za hidriranje kože in spodbujanje proizvodnje kolagena. Naredila bo čudeže za tiste prve gube, kot tudi blaženje globjih gub. Kupite Summer shine paket in zasijte v poletje!