Maja Lešnik: Verjamem, da bo Slimmium moj dober prijatelj!

50-letna Maja Lešnik si nadvse želi izgubiti kilograme. V preteklosti je poskusila kar nekaj diet, a vse je prevečkrat shujšala in se še večkrat zredila. Zdaj hujša s Slimmium programom. 

image

Simpatična 50-letnica Maja Lešnik je v zgolj 2 tednih s pomočjo Slimmium izdelkov izgubila skoraj 5 kilogramov. 

»Ne verjamem v izdelke za hujšanje, verjamem pa v izdelke, ki hujšanje olajšajo. Disciplina v prehrani plus gibanje plus Slimmium je zagotovoljena zmaga,« pravi Maja, ki je Sensilabove izdelke poskusila že v preteklosti.

V zadnjem letu je precej stvari spremenila. Začela se je zdravo in redno prehranjevati in tako izgubila že 20 kilogramov. Nazaj se ni zredila, prepričana je, da je to zasluga 5 obrokov na dan in več gibanja.

Dieto moraš imeti celo življenje

»Vsako dieto, ki jo začneš, moraš imeti celo življenje. Spremenjene prehranjevalne navade lahko pripeljejo do rezultata,« je prepričana. »Pred leti je bil moj dan poguben. To sem dojela v zadnjem letu. Danes ni dneva brez zdravega šejka, veliko zelenjave in veliko tekočine. Velikokrat mi iz pekarne pomaha rogljiček, jaz pa njemu nazaj.«

Od Slimmium programa pričakuje, da ji bo pomagal do cilj: »Kilogrami sami niso toliko pomembni, kakor mi je bolj pomembno ravnovesje v telesu.«

Majini cilji:

Izgubiti želi 7 kilogramov.

Majini grehi:

Iz povedanega Majinih grehov ni veliko – pravi, da ostaja zvesta hladnemu piva, brez katerega kdaj pa kdaj pač ne more. Vse več telovadi, zelo rada planinari, kolesari in plava.

2 tedna in skoraj 5 kilogramov manj!

Maja je v trgovini Sensilab misli Zdravo opravila prvo meritev 24. aprila, ki je pokazala:

Višina: 171 cm

Teža: 91,30 kg

ITM: 31,2

Druga meritev, ki jo je opravila 6. 5., pa je pokazala že nekaj vidnih rezultatov:

Teža: 86,40 kg

ITM: 29,5

Maja je ena od 8 deklet, starih od 18 let do 51 let, ki hujšajo v Slimmium izzivu. V 2 tednih so s pomočjo Slimmium STARTUP programa izgubile več kot 22 kilogramov.