Novost v Sensilabu: brezplačna meritev vitaminov in mineralov v vašem telesu!

Utrujenost, slabo počutje ali pa konec koncev slaba koncentracija se ne pojavijo zgolj kot posledica predolgih ur za delovno mizo. Sliši se nenavadno, a včasih za njimi (in drugimi težavami, kot so počasna prebava, krči v mišicah, izpadanje las itd.) stojijo tudi vitamini in minerali. Rekli boste: saj jem dovolj solate, zdrav sem! Vendarle tako preprosto ni, ko so v igri minerali in vitamini.

image

Najpogosteje nam primanjkuje vitamina C (!), B kompleksa, joda in magnezija. Če vam primanjkuje B kompleksa, vam telo prek prebave, počasne kot polž, daje signale. Vitamini iz te skupine skrbijo tudi za razpoloženje, delovanje naših sivih celic in uravnavanje energije.

Primanjkljaj magnezija  pa se kaže v glavobolih, migrenah, vrtoglavici, zaspanosti, tudi v bolečinah v mišicah in mišičnih krčih.

Kdo bi moral vitamine in minerale še bolj spremljati?

Najbolj so na udaru tisti, ki delajo z ljudmi, otroci, tisti, ki so pogosto pod stresom, imajo zdravstvene težave, tudi športniki oziroma rekreativci, ki z vadbo odplaknejo veliko dragocenih snovi.

Zato smo v Sensilabu pripravili povsem brezplačne meritve vitaminov in mineralov, ki jih bodo naši svetovalci opravili s pomočjo pripomočka, ki natančno meri vitaminsko-mineralni status. Metoda je v primerjavi s krvno analizo neinvazivna in hitra.

Na meritev se vam ni potrebno posebno pripravljati in je povsem BREZPLAČNA!

Preverite svoj vitaminsko-mineralni status na brezplačnih meritvah v trgovinah Sensilab!

Rezervirajte si svoj termin TUKAJ >>

Izbrani izdelki za vas