Minus 17 kilogramov brez diete

27-letna Amela se hujšanja loti pred vsakim poletjem. Letos je prvič poskusila s shujševalnimi kapsulami Slimcut in v zadnjih tridesetih dneh izgubila štiri kilograme. Shujšali pa sta tudi Maruša in Tatjana. Skupaj jim je uspelo izgubiti 17 kilogramov.

image

Amela je izgubila štiri kilograme; pogovarjali pa smo se tudi s Tatjano (na desni), ki jih ima osem manj. (Foto: Aljoša Kravanja)

"Mi je pa pravzaprav veliko bolj pomembno to, da imam občutek, da se mi je telo preoblikovalo,"pripoveduje mlada mamica Amela Milkić iz Ljubljane. "Štiri kilograme se morda ne sliši veliko, ampak meni so kavbojke v pasu preširoke."

Tatjana iz Ljubljane: Izgubila je osem kilogramov

Da jima je bilo s Slimcut izdelki kilograme izgubljati lažje, povesta tudi Tatjana in Maruša. "V treh mesecih sem izgubila osem kilogramov," pove 43-letna Tatjana Planinc Primožič, ravno tako iz Ljubljane. "Ni mi bilo težko, ker nisem nič spreminjala. Telovadila sem tako kot prej, ampak s Slimcutom je šlo lepo dol vse, ker se me je prej kar držalo in držalo."

Shujševalne kapsule delujejo zaradi termogenega učinka. Na telo učinkujejo kot telovadba. (Foto: Aljoša Kravanja)

Maruša z Vrhnike: V mesecu dni minus pet kilogramov

Vrhničanka Maruša Malavašič pa je v zadnjem mesecu izgubila pet kilogramov. "Celo življenje se že matram z najrazličnejšimi dietami," razloži. "Ampak nikoli mi ni nič pomagalo. Sedaj pa sem začela malo bolj športati, pomagam si še s SlimCutom in pokazal se je rezultat. Mogoče se mi po kilogramih izguba teže niti ne pozna toliko kot po centimetrih. Omisliti sem si že morala novo konfekcijsko številko."

Delujejo zaradi termogenega učinka

Dobro je, da začnete kot Maruša več telovaditi, sicer pa s shujševalnimi kapsulami kilograme izgubljate tudi, če vam načina življenja ne uspe spremeniti, razloži prehranska strokovnjakinja Daša Lesjak."Kapsule SlimCut delujejo, ker vsebujejo 21 različnih vrst sadja in zelenjave, ki povzročajo v telesu termogeni učinek, kar pomeni, da delujejo enako, kot če bi ves čas telovadili. Kakšna posebna dieta potem tukaj niti ni potrebna. Če bi pa še malo pomigali, bi bili pa rezultati še boljši. S tem, da je dovolj že kakšno pospravljanje, vrtnarjenje, sprehod v službo."

Študija: v treh mesecih minus šest kilogramov

Hujšamo tudi, ker naravni izvlečki spodbudijo delovanje prebave; da imajo kapsule učinek, pa je potrdila raziskava. "Narejena je bila klinična raziskava po standardih za zdravila. Ljudje so v povprečju v treh mesecih izgubili približno šest kilogramov, in to ne da bi kakor koli spremenili svoj življenjski slog, ki so ga imeli do takrat."

Maruša, ki je prav tako že mamica, si je pri hujšanju pomagala še s fatburnerjem, ki topi maščobe, in drainerjem, ki odpravlja napihnjenost. V zadnjem mesecu je izgubila pet kilogramov. (Foto: Aljoša Kravanja)

Pomagate si lahko še z drainerji in fatburnerji

Da bi bili rezultati še boljši, si lahko tako kot Maruša pomagate še s tako imenovanimi drainerji in fatburnerji. Slimcut fatburner deluje tako, da povzroči, da se v telesu izloči več hormona epinefrina. To je hormon, ki daje energijo. "Ta telesu nato ves čas javlja, da potrebuje več energije. Telo pa jo prične črpati iz maščobe, ki se na tak način topijo." Slimcut drainer, ki je prav tako v obliki napitka, pa pomaga, ker odpravlja napihnjenost. "Vsebuje 11 naravnih izvlečkov, ki imajo diuretični učinek. V telesu povzročijo, da se začne izločati odvečna voda, izločajo pa se hkrati tudi toksini."

To, da hkrati izloča strupe, telesu pomaga, da se zopet postavi v optimalno ravnovesje. Če je vaša težava, da imate prevelik apetit, pa ga lahko poskusite zmanjšati tako, da posežete po beljakovinskih prigrizkih. "Občutek lakote zmanjšajo, ker vsebujejo veliko beljakovin in malo ogljikovih hidratov," pojasnjuje prehranska strokovnjakinja. "Nimajo veliko kalorij, hkrati pa potešijo željo po sladkem in slanem," nadaljuje. Tako vam omogočijo, da lažje dosežete bolj zdravo težo, tako pa tudi občutno izboljšate svoje počutje.

Beljakovinski prigrizki v obliki čipsov in čokoladic vsebujejo veliko beljakovin in malo ogljikovih hidratov, tako pa zavirajo prevelik apetit. (Foto: Aljoša Kravanja)

Prijavite se na skupinsko 8-tedensko hujšanje in sodelujte v nagradni igri

Izpolnite spodnji obrazec in se prijavite na 8-tedensko skupinsko hujšanje s shujševalnimi izdelki SlimCut. Vsi sodelujoči bodo prejeli strokovno podporo, med vsemi, ki se boste prijavili, pa bo izžrebanih 18 srečnežev, ki bodo prejeli:


Izbrani izdelki za vas