Kateri je najboljši izdelek za razstrupljanje jeter – in zakaj?

Naš glavni organ za razstrupljanje si težko opomore od vsega bombardiranja s sladkorjem, maščobami in alkoholom. Vas zanima, zakaj je Hepafar forte najboljši izdelek za čiščenje jeter in zakaj je prepričal že več kot 70.000 uporabnikov?

image

Na kratko – Hepafar forte je najučinkovitejši izdelek za razstrupljanje in krepitev vaših jeter zaradi 4 razlogov:

1. 74.000 zadovoljnih strank: Najboljše zagotovilo o učinkovitosti Hepafar forte so naše zadovoljne stranke – in teh je okrog 74.000

2. 10x močnejši učinek: Izjemna učinkovitost Hepafar forte izhaja iz 10x boljše absorpcije našega pegastega badlja v primerjavi z običajnimi izdelki s pegastim badljem. Čaj s pegastim badljem vam pri razstrupljanju jeter ne more pomagati, ker ni dovolj močen, običajni ekstrakti pegastega badlja pa zaradi slabe absorpcije ne dosežejo jeter s tako učinkovitostjo, kot to uspe pegastemu badlju v kapsulah Hapafar forte.

3. Trojno delovanje: razstrupi, obnovi in okrepi vaša jetra.

4. Najvišja kakovost: Sensilab se drži najvišjih standardov proizvodnje, kar lahko dokaže v vsakem trenutku (s certifikati HACCP in GMP). Obenem uporablja najkakovostnejše in varne sestavine, zato se vsakič, ko se odločite za Hepafar forte, odločite za vrhunski izdelek z dokazano učinkovitostjo.

Že pred dvema letoma smo opozorili na to, da ima 25 % Slovencev preobremenjena jetra

Pri Sensilabu na pomen skrbi za dobro delovanje jeter opozarjamo že več let, med drugim tudi s skorajda neverjetnim podatkom, da ima kar 500.000 Slovencev preobremenjena jetra – 25 %, vsak četrti, ki ga pogledate ima preveč maščobe v jetrih! O tem smo pisali že pred dvema letoma.

Vemo, da je pomembno ozaveščati ljudi, zato je dobrodošlo, da tudi drugi pišejo o tem. Smo pa ponosni, da smo bili mi med prvimi, ki smo opozorili, da je to težava, pravzaprav velika težava. In bili smo tudi med prvimi, ki smo na trg lansirali dokazano učinkovit izdelek za razstrupljanje in krepitev jeter. Da je potreba po tem izdelku vse večja, dokazujejo novejše študije, saj kažejo, da ima v razvitem svetu že okrog 35 % ljudi preobremenjena jetra!

Kar je aspirin za glavobol, je Hepafar forte za obremenjena jetra

Če večina med nami ve, kaj je treba vzeti, ko nas boli glava, nam je malo manj jasno, kaj je treba vzeti, ko smo »zagiftani«. Kot rečeno, je najučinkovitejši izdelek za krepitev jeter na trguHepafar forte. Kako zagotavlja najboljši učinek?

1. Ker vsebuje patentirano obliko pegastega badlja (učinkovino silibin), najbolj raziskano sestavino za krepitev jeter. In to ne katerokoli! Vsebuje namreč ekstrakt pegastega badlja v taki obliki,da ga naša jetra kar se da najbolje izkoristijo, in sicer 10-krat bolje kot druge konkurenčne izdelke. Zato ima tudi 10-krat močnejši učinek v primerjavi z drugimi izdelki. To smo dosegli s posebno tehnologijo, ko smo pegasti badelj obdali s fosfolipidi (si jih lahko predstavljamo kot oljno kapljico).

2. Njegovo delovanje okrepijo še artičoka, naravni vitamin E in črni poper, zato ima trojno delovanje:

  • razstrupi vaša jetra in pošlje toksine ven iz telesa,
  • obnovi jetrne celice ter
  • poskrbi, da se vaša jetra učinkovito branijo pred strupi.

Skratka, ne bo dovolj popiti čajček iz pegastega badlja ali zaužiti običajne kapsule s pegastim badljem. Če res želite najboljše učinke, mora učinkovina iz pegastega badlja (silibin) res priti do jeter. Pri Hepafarju forte to dokazujejo tudi študije.

Izbrani izdelki za vas

CELOSTNA REŠITEV
-58%
Akcijska cena 59,99 € Redna cena 143,99 €
Ogled izdelka
JETRA
-50%
Akcijska cena 53,99 € Redna cena 107,99 €
Ogled izdelka