To so najboljši krofi, kar jih boste kdaj pojedli!

1. mar. 2019

Z debelim četrtkom se je začelo pustno obdobje, v katerem so krofi najpogostejša sladica. Skoraj vsi pa imamo slabo vest, če jih jemo. Kalorična bomba z ogromno maščob in sladkorja, same prazne kalorije in podobno nam odzvanja v glavi. Naj vam zato povemo »skrivnost«: vi si kar privoščite krof ali dva, saj bodo to najboljši krofi, kar ste jih kdaj jedli! Pa veste, zakaj?

Ni pusta brez krofov in ni krofov brez maščobe. To je njihov čar. Težko pa se je odreči tudi flancatom, ki morajo prav tako plavati v olju, da so dobri. Težka hrana ima velik vpliv na naše počutje, saj se odvečne kalorije hitreje začnejo nalagati v »mišelinke« okrog trebuha, v krvi se začnejo pretakati škodljive maščobe in še naša jetra se sčasoma zamastijo.

Na krofe se je potrebno pripraviti

In s tem ne mislimo na to, da je potrebno zamesiti dobro testo in ga oblikovati v popolne kroglice, ali preveriti, katera slaščičarna prodaja najboljše krofe. Ne, pripraviti moramo svoje telo, da se nam uživanje v pustnih dobrotah ne bo prehitro maščevalo in poznalo v obliki novih maščobnih oblog na našem telesu. Pa se je sploh mogoče izogniti posledicam kalorične hrane?

Inovativna formula

Seveda je na prvem mestu zmernost, ampak ker vemo, da je težko biti zmeren v tem prazničnem času, vam ponujamo naravno pomoč … Z inovativnim izdelkom, kapsulami SlimJOY, naše telo ne more uporabiti vseh kalorij iz zaužitih maščob in ogljikovih hidratov. Kot vse v našem telesu, je tudi prebava kar kompliciran postopek – vsem pa je razumljivo preprosto dejstvo, da se morajo večje snovi razbiti v manjše delčke, da bi jih lahko naše telo uporabilo za energijo.

SlimJOY preprečuje absorpcijo maščob in škroba

Nekaj energije porabimo takoj, nekaj pa je naše telo uskladišči za hude čase. In ravno ta hrčkasta energija za hude čase je tisto, česar ne želimo - tisti maščobni ovoj, ki nas spravlja ob živce.

Kapsule SlimJOY blokirajo absorbcijo maščob za 58 %, saj zavirajo delovanje encima lipaza, potrebnega za razgradnjo maščob. Hkrati pa za 54 % blokirajo absorpcijo škroba, saj zavirajo delovanje encima amilaza, ki je potreben za njegovo razgradnjo. Tak učinek torej, kot bi pojedli pol manj krofov: To pomeni, da teh maščob in škrobov oz. sladkorja vaše telo ne bo moglo uporabiti.

S SlimJOY kapsulami se kalorični krofi ne bodo nalagali na trebuh, boke in zadnjico. Njihove kalorije seveda ne bodo nikamor izginile, ampak jih naše telo enostavno ne bo moglo vseh uporabiti. Na tak način nam kapsule SlimJOY pomagajo, da se kalorije ne nakopičijo v našem telesu v obliki maščobnih blazinic.

Brez slabe vesti si privoščite krofe in druge pustne dobrote – in poskrbite za svoje telo s SlimJOY kapsulami!

SlimJOY kapsule 1+2

S kapsulami SlimJOY do sanjske postave! Inovativna formula, ki zniža absorpcijo zaužitih sladkorjev in pospešeno topi telesno maščobo! Zaradi izjemnega povpraševanja so možne večdnevne zamude pri dostavi.

SlimJOY kapsule 1+2 -67%

Redna cena: 59,70 €

Vaša cena: 19,90 €

× Zapri