Pri vsakem naročilu nad 30 € prejmete še Vitamin D3 2000 IU popolnoma BREZPLAČNO!

Naravna pomoč za jetra

22. jul. 2020

Utrujenost, razdražljivost, občutek napihnjenosti, slaba prebava, težave pri hujšanju ... Vse to so lahko znaki, da so vaša jetra preobremenjena.

Razstrupite svoja jetra in se vrnite nazaj v formo. Čas je, da se znebite teh nadležnih znakov enkrat za vselej.

Brez zahtevnih diet ali ekstremnih sprememb!

Preberite in preverite, ali ste tudi vi postali žrtev preobremenjenih jeter – in spoznajte vse, kar je potrebno, da odpravite svoje težave.

Preobremenjena jetra se pojavijo pri 1 od 3 Evropejcev

A le redki prepoznajo opozorilne znake!

Medtem ko vi skrbite za svoje otroke, urejen dom, plačilo položnic in skrbo opravljate svoje delo, vaša jetra morda kličejo na pomoč.

Če ste pogosto utrujeni, imate težave s prebavo in nikakor ne morete shujšati, ne glede na to, kako se trudite, so morda kriva preobremenjena jetra. Ker pa preobremenjena jetra ne bolijo in so opozorilni znaki zelo vsakdanji, lahko hitro spregledate, da vas teži ravno to.

Osebe s preobremenjenimi jetri pogosto doživljajo:

 • utrujenost in razdražljivost
 • težave s spominom ali koncentracijo
 • odvečna teža, še posebej v predelu trebuha
 • suha, srbeča ali na splošno težavna koža
 • napihnjenost in neurejena prebava
 • povišan holesterol in trigliceridi
 • težave pri hujšanju

In ne samo to! Telo preobremenjeno s toksini se ponavadi sooča še z vnetnim odzivom, ki ga povzroči povečana količina prostih radikalov. In težava je, da vnetni procesi lahko povzročijo številne zdravstvene težave.

Na žalost redko opazimo znake, preden je prepozno. Posledice so lahko nepopravljive Če se s tem ne soočite, lahko preobremenjena jetra resno škodijo vašemu telesu. Škoda, ki lahko vpliva na vaše telesno in psihično počutje.

Ja, tako resno je

Jetra so naš največji notranji organ, ki je prav tako pomemben kot naše. O delovanju srca vemo veliko, le redki pa takšno pozornost posvetijo jetom. Ste vedeli, da so zadolžena za več kot 500 življenjsko pomembnih funkcij in brez njih ne moremo preživeti?

Jetra delujejo kot naš predelovalni obrat, skladišče, distribucijski center, baterija in filter v enem. Iz hrane vzame hranilne snovi in jih spremeni v snovi, ki jih vaše telo lahko uporabi, nato pa jih shrani in z njimi oskrbi celice, ko je to potrebno.

Da ne omenjamo, da je to tudi najpomembnejši organ za kurjenje maščobe in primaren sistem za čiščenje telesa, saj razgrajuje maščobo in odplakne toksine iz telesa.

Ampak dejstvo je ...

Samo zdrava jetra lahko normalno opravljajo svoje delo

Vsakodnevni stres, pomanjkanje spanja, nezdrava hrana, alkohol, kajenje, premalo gibanja in dejansko že samo življenje v današnjem svetu močno vpliva na vaša jetra. Če so jetra preobremenjena, ne morejo delovati normalno. In to onemogoča učinkovito razgradnjo maščob in nevtralizacijo toksinov.

Takrat se vedno več maščobe in v maščobi topnih toskinov (vključno z ostanki presnove in zdravil, težkimi kovinami) začenja nabirati med jetrnimi celicami. Če tega ne zaustavimo, lahko to vodi v zamaščena jetra!

Čeprav so manjše količine maščobe v vaših jetrih nekaj dokaj normalnega, jih lahko preveč maščobe poškoduje. A jetra se tudi v oslabljenem stanju poskušajo prebiti čez kup odpadnih snovi, ki so se nabrala v vašem telesu in delajo do onemoglosti. A brez uspeha. Naj razložimo.

Vaša jetra lahko sama poskrbijo za dobršen del razstrupljanja. A učinkovita so le, če niso preobremenjena. In celo takrat se določenih snovi ne morejo znebiti brez dodatne pomoči! Vse pa poslabša še vsakodnevna izpostavljenost toksinom vseh vrst , ki še dodatno zmanjšajo njihovo sposobnost razstrupljanja in regeneracije.

Ali vi vse samo še poslabšujete?

Ja, to je mogoče. Življenje v modernem svetu skoraj zagotovo vodi v kakšno nezdravo navado. Nič presenetljivega, saj so naši urniki dandanes zapolnjeni do zadnje minute. A ravno takšne vsakodnevne malenkosti so tiste, ki pogosto vodijo do preobremenjenih jeter.

 • Oliver si vsak dan po službi rad privošči pivo ali dva
 • Leon se ne more upreti slastnemu hamburgerju
 • Eva poskuša redno telovaditi, a pogosto poseže po sladkarijah in energijskih pijačah
 • David je kadilec in pokadi eno škatlico na dan
 • Nina vsak dan spi 5 do 6 ur
 • Ana redno jemlje sredstva proti bolečinam

Zveni znano? Potem imamo nekaj slabih novic. Vse te navade prispevajo k večjemu tveganju za preobremenjena jetra.

Na srečo lahko to premagate!

Dovolj je že nekaj preprostih korakov – in začeli boste zmanjševati breme, ki ga nalagate na svoja jetra. Storite lahko naslednje:

1. Poslovite se od slabe hrane, kot so hidrogenirana olja, sladkorji, predelana in vparej pripravljena hrana, aditivi. Namesto tega izberite sezonske in ekološke pridelke lokalnih dobaviteljev.

2. Osredotočite se na živila, bogata s kalijem – polna so vitminov, mineralov in elektrolitov in izjemno okusna! Med njimi so avokado, sladek krompir, špinača, lubenica, kokosova voda in granatno jabolko – in še in še!

3. Pomagajte svoji prebavi in zaužijte čimveč vlaknin. Nekaj živil, ki vsebujejo veliko vlaknin: ovseni kosmiči, hruške, jagode, jabolka, banane, brokoli in stročnice.

4. Uživajte alkalno hrano in pijte veliko vode, da iz telesa odplaknete kar največ toksinov.

5. Začnite redno telovaditi. Kombinacija aerobnih in anaerobnih vaj (predvsem dviganje uteži) bo pospešilo dovajanje kisika jetrom in drugim vitalnim organom ter pospešila vašo presnovo.

6. Naučite se nadzirati raven stresa in poskrbite za dovolj spanca – več kot 7 ur na noč. Raziskave kažejo, da stres lahko vpliva na zdravje jeter, prav tako pomanjkanje spanca, saj lahko vodi k nabiranju maščob v jetrih. In to je ravno nasprotno od tega, kar poskušamo doseči.

7. Očistite, obnovite in okrepite svoja jetra s sinergičnim delovanjem naravnih sestavin, ki spodbudijo čistilno delovanje jeter in jim pomagajo, da normalno delujejo. Če želite, da vaša jetra delujejo s polno paro, je ta korak nujen.

Pegasti badelj: zvezdnik čiščenja jeter

Pegasti badelj se zaradi svojih močnih učinkov uporablja za krepitev zdravja jeter že več kot 2000 let. In prav je tako, saj številne znanstvene raziskave in tudi EFSA11 potrjujejo neprecenljivo vlogo, ki jo igra pri razstrupljanju, regeneraciji in krepitvi jeter.

A tu se stvar zaplete.

Pegasti badelj se ne absorbira zlahka v telo. Vsaj ne v svoji rastlinski obliki. To pomeni, da ga naše telo ne more dobro izkoristiti, učinki pa so komaj opazni. Zato večina prehranskih dopolnil vsebuje ekstrakt, ki zagotavlja večjo količino aktivnih sestavin in znantno poveča učinek tega zelišča na zdravje jeter.

Kar je dobro – ampak mi zmoremo še več!

Čeprav je ekstrakt učinkovitejši, še vedno ni tako učinkovit kot je mogoče. In tukaj nastopijo fospolipidi. Pegasti badelj postane v kombinaciji s fosfolipidi kar do 10x bolj biorazpoložljiv*, kar pomeni, da ga vaša jetra lahko uporabijo veliko bolj učinkovito!

Z drugimi besedami, z jemanjem pegastega badlja, obdanega s fosfolipidi, bo vaše čiščenje jeter 10-krat močnejše*! Bolje ne more biti.

Edino vprašanje je: “Kje ga lahko dobim?”. In tu je najboljši del.

Dobite ga lahko prav tu.

Da bi vam pomagali temeljito očistiti jetra, je naša skupina znanstvenikov razvila Misijo zdrava jetra, poseben 30-dnevni program, zasnovan za krepitev razstrupljanja vašega telesa po naravni poti s pomočjo naše vrhunske patentirane kombinacije pegastega badlja in fosfolipidov. Poleg tega podpira vaša jetra na vsakem koraku.

In tu se še ne konča.

Misija zdrava jetra popelje razstrupljanje še dlje! Poleg tega, da učinkovito očisti vaša jetra, razstruplja celotno telo, vi pa se počutite lažje in bolj podobni sebi kot kdaj koli prej. Poglejte si osupljive rezultate spodaj!

(1) Evropska agencija za varnost hrane - evropska agencija, ki jo je ustanovila Evropska unija in skrbi za neodvisne znanstvene nasvete o varnosti hrane.

*Učinki uporabe izdelka se lahko razlikujejo pri posameznikih in lahko odstopajo od opisanih na spletni strani. Naši izdelki niso namenjeni preprečevanju ali zdravljenju katerekoli bolezni ali resnih obolenj.

"Hepafar forte mi je pomagal, da se po razpuščenem poletju z obilo nezdrave hrane vrnem nazaj v zdrave tirnice. Povrnili sta se mi koncentracija in energija. Tudi hlače lažje zapnem in bolj jasno razmišljam"

Klemen Bunderla,

Radijski voditelj, pevec in igralec

 

 

"Na nastopih živim zelo kraljevsko, kar pomeni, da sem podvržen vsem sladkim, kislim, slanim in alkoholnim razvadam. Odločitev je padla - sprememba je nujna! Rezultati so bili neverjetni. Kar nisem mogel verjeti, ko sem začel prebadati še čisto sveže luknje na pasu! Že leta se nisem počutil tako dobro!"

Miki Vlahovič,

Kitarist in vokalist

 

Misija zdrava jetra - vaš popoln program za čiščenje telesa

In edini, ki ga boste kdajkoli potrebovali. Program Misija zdrava jetra je bil zasnovan tako, da zagotavlja učinkovito razstrupljanje celotnega telesa, ki se začne pri vaših jetrih. Zahvaljujoč sinergičnemu delovanju Hepafar forte in Hepafar fibers, program pomaga:

 • očistiti jetra
 • razstrupiti, obnoviti in okrepiti vaša jetra
 • za vedno izločiti toksine iz vašega telesa

Hepafarjeva revolucionarna formula je znanstveno dokazano 10-krat močnejša* od drugih podobnih izdelkov. Pravzaprav je tako učinkovita, da je pomagala očistiti jetra že več sto tisočim ljudem, ki se zdaj ponovno dobro počutijo v svoji koži. Njihove navdihujoče zgodbe o uspehu vsak dan polnijo naše nabiralnike.

Preberite Alenkino zgodbo.

Alenka se je spopadala s težavami zaradi zamaščenih jeter – in tega ni vedela

Soočala sem se z utrujenostjo, zjutraj sem s težavo vstajala in pridobila sem odvečne kilograme, kar je bilo še posebej opazno na predelu trebuha.

Prišlo je tako daleč, da sem se odločila poiskati zdravniško pomoč.

Potem pa je našla rešitev, ki ji je spremenila življenje

Pri pregledu so odkrili, da imam zamaščena jetra. Zdravnik je rekel le, da moram zadevo spraviti v meje normale, vendar mi ni svetoval, kako. Nato sem po priporočilu odkrila izdelke Hepafar. Nad njihovimi učinki sem bila zelo pozitivno presenečena.

Po nekaj mesecih uživanja sem izgubila kar nekaj kilogramov, znižala sem holesterol in trigliceride, jetrni encimi so prišli na normalne vrednosti in počutje je bilo odlično.

Alenka M. iz Slovenije

Zakaj je Hepafar tako učinkovit?

Misija zdrava jetra je skrbno razvita kombinacija sinergičnih naravnih sestavin, ki še posebej učinkovito pomagajo pri razstrupljanju jeter in telesa.

Želeli smo vam ponuditi najboljše za zdravje vaših jeter in dobro počutje, zato je naša skupina znanstvenikov zasnovala dva vrhunska izdelka s patentiranimi sestavinami, da se boste počutili bolje na naraven način.

Hepafar forte odstrani toksine iz vaših JETER

Hepafar forte je ustvarjen za čiščenje, obnovitev in okrepitev vaših jeter, za izločanje toksinov in vzpodbujanje njihovega normalnega delovanja.

Vsebuje patentirano obliko pegastega badlja (Silybum marianum), ki je poznan kot najbolj učinkovito naravno sredstvo za čiščenje jeter.

Ker jetra ne morejo izkoristiti pegastega badlja v največji možni meri, smo ga zajeli v fosfolipide. Lahko si ga predstavljate kot mikroskopsko drobne oljne kapljice. V tej obliki lahko naša jetra do 10-krat učinkoviteje izkoristijo pegasti badelj, kar zagotavlja 10-krat močnejše* razstrupljanje jeter.

Hepafar forte dodatno podpira razstrupljanje jeter z uporabo naslednjih sestavin:

 • izvleček artičoke, še eno naravna, a zelo učinkovita pomoč, ki podpira tudi hujšanje
 • vitamin E, ki pomaga zaščititi (jetrne) celice pred škodo, ki jo povzročajo prosti radikali, ki nastanejo med presnovo toksinov v jetrih
 • patentiran izvleček črnega popra s 95 % piperina, ki poveča absorpcijo rastlinskih izvlečkov do 30 %*!

*Učinki uporabe izdelka se lahko razlikujejo pri posameznikih in lahko odstopajo od opisanih na spletni strani. Naši izdelki niso namenjeni preprečevanju ali zdravljenju katerekoli bolezni ali resnih obolenj.

Hepafar fibers izloči toksine iz vašega TELESA

Ko Hepafar forte odstrani toksine iz jeter, delo prevzame Hepafar fibers. Poskrbi, da te toskine ujame in jih iz telesa izloči za vedno, tako prepreči, da bi se vrnili v jetra.

Pri tem procesu ima ključno vlogo FibregumTM, patentirana oblika vodotopnih akacijevih vlaknin. Ko popijemo napitek Hepafar fibers, vlaknine akacije nase vežejo toksine in holesterol, ki so jih jetra med čiščenjem izločila. Vlaknine tako poskrbijo, da toksini dokončno zapustijo vaše telo.

V kombinaciji z izvlečkoma rožmarina in korenine cikorije podpira prebavo in pomaga, da vaša jetra delujejo normalno.

Ali vsega tega ne moremo dobiti iz hrane? Če da, zakaj sploh jemati prehransko dopolnilo?

Pojdimo lepo po vrsti …

Če želite slediti uravnoteženi prehrani, morate večino kalorij dobiti iz svežega sadja, sveže zelenjave, polnozrnatih žitaric, stročnic, oreščkov in pustih beljakovin. Na dan bi morali zaužiti vsaj 5 porcij raznovrstnega sadja in zelenjave. S povprečno porcijo 80 g to pomeni vsak dan 400 g sadja in zelenjave. S tem lahko iz hrane dobite veliko vitaminov, mineralov in vlaknin.

Kar je super! Ampak …

Če želite prenehati polniti svoje telo s toksini in razbremeniti jetra, morate iz svoje prehrane izločiti tudi vse vrste predelane hrane, da o prenehanju kajenja in uživanja alkohola sploh ne govorimo. In tudi v tem primeru še vedno ostanejo občasne protibolečinske tablete, toksini, ki jih vdihavate z zrakom, tisti, ki jih na kožo nanesete s kremo za obraz ali roke, in tisti, s katerimi stopite v stik med čiščenjem kopalnice.

Da, obkrožajo nas toksini…

Običajno so jetra tista, ki nastradajo. Da bodo vaša jetra pravilno delovala, morate najprej poskrbeti za pravilno razstrupljanje. Medtem ko se zdrava jetra lahko v veliki večini razstrupljajo sama, lahko za zamaščena rečemo ravno nasprotno.

To pa še ni vse.

Da bi dobili enako količino aktivnih sestavin iz hrane, kot jo lahko dobite iz Hepafarja, jih morate zaužiti VELIKO. Večina sestavin, ki jih uporabljamo, je v obliki ekstraktov, kar pomeni, da vsebujejo bolj aktivne sestavine kot sadje ali zelenjava, in imajo zato bistveno močnejše učinke - kar je ključnega pomena pri razstrupljanju.

Tukaj pa je še težava z biološko uporabnostjo.

Telo ne more absorbirati ali porabiti vseh hranil, ki jih dobi iz hrane. Pegasti badelj, recimo. Če ga zaužijete v obliki semen, lahko vaše telo porabi le delček tistega, kar lahko, ko je pegasti badelj ovit v fosfolipide (kot pri Hepafarju).

Še več, naš patentirani izvleček pegastega badlja je tako biološko uporaben, da je znanstveno dokazano, da ima 10-krat močnejši učinek* v primerjavi z drugimi podobnimi izdelki.

Kaj pravite na tako učinkovito razstrupljanje?

Razstrupite svoja jetra in se osvobodite

Razstrupite svoja jetra in telo s pomočjo programa Misija zdrava jetra, vrhunskega programa čiščenja jeter, ki je pomagal že več kot sto tisočim ljudem po vsem svetu.

Misija: Zdrava jetra

30-dnevni program za hitro in učinkovito razstrupljanje!

Misija: Zdrava jetra -44%

Redna cena: 71,96 €

Vaša cena: 39,99 €

× Zapri

30 dni do lahkotnosti

Jetra so mogoče glavna ovira na vaši poti do optimalnega počutja. A s pomočjo našega paketa lahko to popravite preprosteje kot kadarkoli prej. Omogočite svojim jetrom najboljše razstrupljanje in opazujte, kako vam vračajo uslugo.

Bodite pozorni: razstrupljanje vaše telo potisne izven cone udobja, saj mora trdo delati, da se reši toksinov. Zato se boste najverjetneje sprva počutili slabše, šele nato se bo vaše počutje izboljševalo.

Prebijte se skozi to in vztrajajte! Ko bodo vaša jetra očiščena, bo ves trud poplačan!

Da bi ohranili dobre rezultate in popeljali razstrupljanje jeter na naslednjo raven, razmislite o ponovitvi programa. Za najboljše rezultate predlagamo, da izdelke uporabljate 3 mesece. Čistejše telo, boljši rezultati.

Potrjeno s strani dietetikov

 

« Hepafar forte in Hepafar fibers sta ena izmed najcelovitejših rešitev za razstrupljanje jeter in telesa, kar sem jih zasledila. Paket je zasnovan tako, da pomaga izboljšati kakovost vašega življenja, pri čemer najprej podpre glavni razstrupljevalni organ – jetra.  »

Tamara Rodica,

Dietetičarka

 

Priporoča ga več tisoč ljudi po vsem svetu

Naše stranke so navdušene nad sijajnimi učinki, ki jih je imel Hepafar na njihovo zdravje in dobro počutje. Prepričajte se sami.

Po le nekaj tednih sem opazila neverjetne rezultate

Slišala sem ogromno pozitivnih mnenj, zato sem se tudi jaz odločila, da ga bom preizkusila. Po nekaj tednih redne uporabe sem že opazila veliko razliko.

Izginila je napihnjenost, kilogrami so začeli počasi lesti dol. Veliko se mi pozna, še posebej na bokih. Shujšala sem tudi v predel trebuha in še delam na tem.

Moja prebava se je izboljšala in počutim se veliko bolje.

Spremembe so neverjetne, navdušena sem! Priporočila bi ga vsem, ki se imajo radi in bi radi za svoje telo naredili nekaj izjemnega.

Mojca L.

 

Začela sem se počutiti bolje, končno sem imela več energije in tudi prebava se je izboljšala!

Spremembe sem opazila približno po enem mesecu jemanja. Izboljšalo se je počutje, vrnila se je energija, uredila se je prebava! 

Nataša K.

 

Res sem navdušen!

Zaradi težav z odvečnimi kilogrami in napihnjenostjo sem začel po spletu iskati rešitev za moje težave. Vedel sem, da so sladkarije moja šibka točka, vendar si nisem nikoli mislil, da imam lahko zamaščena jetra, saj alkohola sploh ne pijem.

Poskusil sem Hepafar. Najprej je izginila napihnjenost, potem se je vrnila volja do dela, povrhu sem izgubil še nekaj kilogramov! Res sem navdušen!

Zvonko K.

 

Zdaj kupujem manjša oblačila!

Hepafar jemljem dober mesec. In najbolj me je navdušilo, da si sedaj kupujem manjša oblačila. Vem, da moram izgubiti še nekaj kilogramov, ampak jaz sem presrečna, saj sem končno začela izgubljati na teži.

Imam bolj čisto kožo, nimam več težav z refluksom in bolečin v želodcu, glavoboli, ki sem jih pogosto imela, so čudežno izginili in zdaj sploh ne jem več protibolečinskih tablet, saj jih enostavno ne potrebujem.

Sama nisem verjela, da lahko vse to rešim s preprostim čiščenjem jeter, vendar sem se motila. Že po enem mesecu se počutim odlično in ker želim to počutje obdržati, bom Hepafar uporabljala še naprej.

Kaja G.

 

Sprememba je več kot očitna

Že po enem mesecu čutim neverjetno izboljšanje.

Zmanjšal se mi je obseg bokov in pasu, kar se res vidi na moji postavi. Končno sem shujšala, kar se pozna tudi na mojih hlačah.

Največjo spremembo pa opazim na svojem počutju, saj sem polna energije in po službi ne potrebujem več počitka!

Nina K. Č.

 

Počutim se veliko bolje

Imela sem težave s prebavo, napihnjenostjo in z refluksom. Po priporočilu farmacevta sem začela jemati Hepafar.

Sedaj se počutim dosti boljše, prebava se mi je izboljšala in ta grozen občutek v želodcu je končno izginil.

Jožica K.


Zelo ga priporočam

Program sem izvedla že trikrat in moram priznati, da se počutim vedno bolje. Nisem več napihnjena, izboljšala se je moja krvna slika, jetra pa delujejo odlično. Priporočam ga vsem, ki imajo težave z zamaščenimi jetri.

Leja R.

 

Izvrsten je! Priporočam ga vsem

Vsak dan presedim 14 in več ur, saj imam pretežno sedentarno službo in sem dosti čas v avtu. Posledično so se okrog pasu začeli nabirati 'šlaufi'.

Nato sem preizkusila Hepafar in ga jemala nekaj mesecev. Počutila sem se odlično! Uredila se mi je prebava, izboljšal videz kože in struktura las. Lahko povem, da je bila to tudi motivacija, da sem z nekaj dodatne podpore izgubila kar lepo število kilogramov. Hepafar toplo priporočam prav vsem.

Vesna D.

 

Program ponovim vsako leto

Hepafar sem spoznala pred leti, ko sem hujšala z izdelki Sensilab in so mi priporočili, da je vzporedno dobro uživati tudi Hepafar.

Opravila sem trimesečno kuro. Imela sem več energije, moje počutje se je izboljšalo, zmanjšala se je maščoba na trebuhu in tudi celulita je bilo vidno manj. Zato si vsako leto privoščim Hepafar-kuro.

Romana O.


Neverjetno mi je pomagal

Večletna nepravilna prehrana, stres in uživanje zdravil zaradi bolezni so pustili posledice na jetrih, ki so bila močno zamaščena.

Hepafar uživam nekaj mesecev in rezultati so zelo pozitivni: zmanjšal se mi je obseg trebuha, izgubila sem nekaj odvečnih kilogramov in razmastila svoja jetra. Če se to zgodi tudi vam, predlagam, da preizkusite Hepafar. Meni je neverjetno pomagal.

Mihaela


30-dnevna garancija vračila denarja

Preizkusite brez tveganja! Uporabljajte izdelek 30 dni in preverite rezultate iz prve roke. Če iz kakršnegakoli razloga z izdelkom niste zadovoljni, enostavno vrnite prazno embalažo in povrnili vam bomo denar.

Razstrupite svoje telo s paketom Misija zdrava jetra!

 • 10x močnejši* od večine podobnih izdelkov
 • 100% naravne sestavine
 • 30-dnevna garancija vračila denarja
 • Izdelano v Evropi
 • Medicinska kakovost v skladu z najzahtevnejšimi standardi GMP, HACCP in ISO

Razstrupite svoje telo zdaj!

*Učinki uporabe izdelka se lahko razlikujejo pri posameznikih in lahko odstopajo od opisanih na spletni strani. Naši izdelki niso namenjeni preprečevanju ali zdravljenju katerekoli bolezni ali resnih obolenj.

Misija: Zdrava jetra

30-dnevni program za hitro in učinkovito razstrupljanje!

Misija: Zdrava jetra -44%

Redna cena: 71,96 €

Vaša cena: 39,99 €

× Zapri

Imate še kakšno vprašanje?

To je povsem razumljivo. Ko gre za naše zdravje, je samo najboljše dovolj dobro. Zato smo pripravili seznam nekaterih najpogostejših vprašanj, ki vam bodo pomagal pri razumevanju, kako naš program deluje.

V: Ali je Misija zdrava jetra varna?

Izdelki v paketu so popolnoma varni. Izdelani so iz visoko kakovostnih sestavin v skladu z najstrožjimi standardi farmacevtske in prehranske industrije: standardi GMP, HACCP in ISO.

V: Kako lahko vem ali je Misija zdrava jetra prava izbira zame?

Ta paket je prava izbira, če:

 • ste pogosto utrujeni in razdraženi,
 • ste pridobili maščobne obloge, še posebej v predelu trebuha,
 • imate težave s kožo (suha, srbeča koža, akne in podobno),
 • ste pogosto napihnjeni,
 • imate slabo prebavo,
 • težko izgubite težo ali
 • želite razstrupiti telo ter obenem izgubiti odvečne kilograme.

V: Kako naj uporabljam izdelke iz programa Misija zdrava jetra?

Prvih 15 dni razstrupljanja: Po zajtrku zaužijte 1 kapsulo Hepafar forte in spijte 1 napitek Hepafar fibers, raztopljen v kozarcu vode. Po večerji pa vzemite 1 kapsulo Hepafar forte.

Naslednjih 15 dni: Zaužijte 1 kapsulo Hepafar forte po zajtrku in 1 kapsulo po večerji. Skupaj torej 2 kapsuli na dan.

V: Kako dolgo naj uporabljam izdelke iz programa Misija zdrava jetra?

Ker so vsi naši izdelki varni in naravni, jih lahko uporabljate dalj časa.

Lahko postanejo del vaše vsakdanje rutine ali pa jih uporabljajte, dokler se vam zdi potrebno.

V: Koliko paketov naj naročim, da bom dosegel najboljše rezultate?

Predlagamo, da začnete z Misijo zdrava jetra, ki traja 30 dni in program ponovite, če želite razstrupljanje popeljati na višjo raven in doseči še boljše rezultate. Za dosego najboljših rezultatov priporočamo slediti programu 3 mesece.

V: Kaj pa, če mi program ne bo pomagal?

Misija zdrava jetra je 10x močnejša* od drugih podobnih izdelkov. Vendar je vsako telo drugačno. Če ne boste opazili ali občutili nobenih učinkov in z izdelki ne boste zadovoljni, vam bomo vrnili celotno kupnino. Ničesar nimate za izgubiti razen toksinov – dosti več pa lahko pridobite.

V: Niste dobili odgovorov, ki ste jih iskali?

Pišite nam na info@sensilab.com in z veseljem bomo odgovorili na vaša vprašanja!