Naredi sam: detox voda

Čeprav se »detox« voda sliši kot modna muha (nekateri ji rečejo celo »spa« voda!), gre pravzaprav za vodo v kombinaciji s svežim sadjem, zelenjavo, začimbami in zelišči. 

image

»Detox« voda lahko znatno poveča željo za pitjem te pomembne tekočine (je božanska), ki je vir življenja in odlična alternativa sodavicam, sladkanim sokovom in energijskim pijačam.

Voda pomaga iz telesa odplakniti »nesnago«, preprečuje zaprtost, pomaga pri izkoristku mineralov in ostalih hranil, vlaži in čisti kožo ter mnogo več. 

Mnoge študije so pokazale, da kozarec vode 30 min pred obrokom zmanjša občutek lakote, kar je lep trik, če se želite znebiti kakšnega odvečnega kilograma.

Določena živila, kot je na primer zeleni čaj, vitamin C, ki se skriva v agrumih ali kurkuma lahko pospešijo tudi topljenje maščob. Jih boste dodali v vodo?

Rezine pomaranče z metinimi listi, krhlji jabolka ali hruške z limeto prerezano na polovico, žlička naribanega ingverja s tankimi rezinami sveže kumarice, bazilika … Omejitev in pravil ni. Eksperimentirajte in uživajte v vsaj 2,5 l te božanske vode na dan. Prednosti se bodo pokazale na telesu in počutju v zelo kratkem času.

Pa na zdravje! :)

10 DAYS Detox + DARILO: Algae Power


  • Optimalna kombinacija dopolnil, ki pospešijo razstrupljanje celotnega telesa
  • Delovanje 3 v 1: razstruplja jetra, prebavila in debelo črevo
  • Z dodanim programom, ki vsebuje jedilnik ter seznam dovoljenih in prepovedanih živil
  • Vključena osebna podpora svetovalca
  • + DARILO: Algae Power - optimalna kombinacija klorele in rjave morske alge