Ni potrebe, da uživamo vitamine iz laboratorija!

Nobena novost ni, da se danes da vsak vitamin pridobiti tudi v laboratoriju. Zagotovo je ena izmed najbolj priljubljenih askorbinska kislina oz. sintetična oblika vitamina C, ki jo pridobivajo iz sladkorja. 

image

Proti ali za ni več stvar debate

V medijih lahko zasledimo različne informacije, ki govorijo v prid ali proti sintetičnim oblikam vitaminov, le malokrat pa se pisci tovrstnih vsebin dotaknejo teme tam, kjer je dejansko težava. Namreč, glavna težava sintetično pridobljenih vitaminov je v tem, da znamo v laboratoriju podvojiti le askorbinsko kislino, ki pa je le del naravnega vitamina C. Ker se sintetična dopolnila slabše absorbirajo, telo iz askorbinske kisline ne bo dobilo vseh pozitivnih učinkov, ki nam jih nudi naravni vitamin C. Vitamin C iz naravnega vira naše telo lažje prepozna, v celoti absorbira in nam pomaga do vitalnejšega življenja.

Z drugimi besedami povedano, vitamin C iz naravnega vira vsebuje tudi encime in druga fitohranila, ki omogočajo njegovo najbolj optimalno delovanje. Tega je sintetično pridobljen vitamin oropan.

Polnovredna linija ALL IN A DAY

ALL IN A DAY linijanaravnih vitaminov, mineralov in drugih hranil prihaja neposredno iz polnovrednih naravnih virov. Ker poleg aktivnih učinkovin vsebujejo tudi naravno prisotne antioksidante in ostala fitohranila, ki ne morejo učinkovati drug brez drugega, so dopolnila ALL IN A DAY polnovredna in zato tudi bolj učinkovita. Naše telo taka naravna hranila lažje prepozna in jih posledično lažje absorbira kot pa sintetične vitamine in minerale. Ker smo ohranili njihovo naravno sestavo, so prijazni do želodca in lahko prebavljivi.

 

Izbrani izdelki za vas