Nina Kos Čeplak: Tako konkretnega izboljšanja v 1 mesecu nisem pričakovala!

Nina Kos Čeplak, 38-letnica, ki svoja jetra razstruplja z linijo Hepafar, je po 1 mesecu razstrupljanja doživela prijetno presenečenje, ko je opravila krvne teste. »Presenečenje je bilo popolno. Vedela sem, da so se rezultati krvnih testov zagotovo izboljšali. Nisem pa pričakovala tako konkretnega izboljšanja v samo 1 mesecu!« Poglejmo, zakaj. 

image

Nina je bila še dober mesec nazaj resnično v skrbeh. »Že pred leti sem pri zdravniku prejela informacijo, da imam občutno povišan holesterol, in mi predlagal terapijo z zdravili. Teh sem se striktno otepala,« priznava.

Imela je tudi precej povišan indeks telesne mase, obseg pasu je za 13 centimetrov presegal priporočenega, razmerje med obsegom bokov in pasom pa je bilo tudi že v nevarnih vrednostih.

Treba je namreč vedeti, da obseg pasu ni edini kazalec zdravstvene ogroženosti; jasnejšo sliko o prerazporeditvi maščobe po telesu dobimo, če primerjamo razmerje med obsegom bokov in pasom.

Nina iz prve roke: izboljšanje že po 1 mesecu

»Po 1 mesecu razstrupljanja s Hepafarjem opažam velike spremembe, tudi pri počutju. Imam veliko več energije. Po službi nisem utrujena. Tako popoldan postorim marsikaj, kar sem do zdaj odlašala in prelagala na vikend. Vsak večer se tudi redno gibljem. Lažje zaspim, spanec je miren in kakovosten.«

»Tudi prebava se mi je uredila. Posledično tudi nimam več občutka napihnjenosti trebuha, ki sem ga pred tem imela,« opisuje spremembe že po 1-mesecu razstrupljanja s Hepafarjem.

Izboljšanje tudi na krvni sliki!

Po 1 mesecu razstrupljanja z izdelki Hepafar je Nina spravila krvne maščobe v normalne vrednosti, obenem pa se lahko pohvali še z drugimi dosežki, ki se bolj kot na teži poznajo na lepši oblikovanosti postave.

To je velik napredek, saj je imela prej z zdravstvenega vidika že nevarne vrednosti – še posebno v kombinaciji z obsegom bokov. Ko je izgubila odvečne centimetre okrog pasu in bokov, je tudi bistveno znižala tveganje za zdravstvene zaplete.

Z izgubo centimetrov okrog pasu in bokov ter normalizacijo ravni krvnih maščob so si oddahnila tudi njena jetra. Vsaka odvečna maščoba na telesu, v katerikoli obliki, je tudi breme za jetra, saj se odvečne kalorije v obliki maščobnih zalog skladiščijo tudi v jetrih.

»Pred samim razstrupljanjem sem bila polna strahov. Spraševala sem se, če sem sposobna spremeniti svoje življenjske, predvsem prehranjevalne navade. Pa mi je uspelo. Ko pogledam nazaj, lahko rečem, da sploh ni bilo težko,« pove Nina, ki je v svoj jedilnik vnesla več zelenjave, ima 5 obrokov na dan, popije tudi več vode, vključila je tudi gibanje.

Danes se lahko rekreira tudi z možem in sinom, za katera pravi, da sta vsestranska športnika in sta nenehno v gibanju. Prav onadva sta nad njeno zavzetostjo nadvse navdušena in jo izredno spodbujata.

Navdušena nad preprosto uporabo

Po zajtrku, ki ga poje doma, vzame 1 kapsulo Hepafar forte. Ko prispe v službo, si pripravi napitek Hepafar fibers. Po večerji vzame še drugo kapsulo Hepafar forte. »Nič zapletenega, le vestno, brez pozabljanja je potrebno jemati oba Hepafar izdelka,« pomiri vse tiste, ki menijo, da je uporaba pretežka.

Hepafar priporoča tudi vam, če:

  • Živite hiter tempo življenja
  • Se počutite utrujene, nemočne, preobremenjene
  • Želite izgubiti odvečno težo

»Menim, da so zdrava in čista jetra osnova za dobre zdravstvene rezultate

Izberite učinkovito pomoč in podporo svojim jetrom - Hepafar je pravi odgovor!

Izbrani izdelki za vas

CELOSTNA REŠITEV
-54%
Akcijska cena 32,99 € Redna cena 71,99 €
Ogled izdelka