Poletna prva pomoč: pegasti badelj izbriše sledi (pre)grešnih dni

Poleti si radi kaj privoščimo. Sladoled tu, pečena koruza tam, oh, tamle je še stojnica z omamnimi jedmi na žaru, kjer se moramo ustaviti, pa nujno moramo spiti še en gemišt. Ja, lepo se imamo, ne slišimo pa kričanja, ki prihaja iz naše notranjosti. Kričijo namreč jetra, ki jim je dovolj! »Ne moremo delati normalno, saj samo čistimo packarijo, ki si jo ravnokar pojedel!«

image

Verjetno nismo edini, verjetno tudi vaša jetra kričijo, da se ustavite. Tega klica na pomoč ne smemo preslišati, saj je izredno pomembno, da naša jetra res delujejo tako, kot morajo. Da lahko dejansko opravljajo tiste primarne naloge, za katere so zadolžene.

Jetra so največji organ za presnavljanje in čiščenje odpadnih snovi iz telesa: čistijo kri, odstranjujejo odpadke, strupe, bakterije, proizvajajo žolč, uravnavajo krvni sladkor in skupaj z vranico predstavljajo nekakšen krvni rezervoar.

Imate tudi vi poleti težave z zaprtostjo, drisko, napihnjenostjo, slabostjo, kar spremljajo še glavoboli in utrujenost? To so znaki, da vaša jetra kričijo!

Silimarin za hitro regeneracijo celic jeter

Prisluhnite jim in jih očistite na naraven način. Jetrom in žolču blagodejno dene pegasti badelj, to je edina roža, ki vsebuje silimarin. Ta ščiti jetra pred številnimi strupi in prostimi radikali, s čimer jih še dodatno varuje pred različnimi poškodbami in obolenji. Silimarin lahko pospeši biosintezo nukleinskih kislin (RNA in DNA) in proteinov, s tem pa pospeši tudi samo regeneracijo celic jetrnega tkiva, kar zelo pomaga pri poškodovanih jetrih.

Kako deluje pegasti badelj?

Ugodno vpliva na jetra in žočnik. Njegova glavna značilnost je, da je antioksidant, deluje protivnetno in krepi imunski sistem. Znižuje tudi raven holesterola, razstruplja, razmaščuje in jih ščiti.

Pegasti badelj bo zato vaša jetra obvaroval tudi pred poletnimi pregrehami, ki jih zaužijemo v obliki mastne in sladke hrane ter alkoholnih pijač.

Samo do četrtka, 13. 7. 2017, do 23:59 ob naročilu 1 škatlice prejmete 2 GRATIS! Tako, kot zaščitite svojo kožo poleti, tako zaščitite tudi jetra! 100% NARAVNO. Razstrupite jetra, uravnajte prebavo in izgubite kilograme!