Ste pripravljeni na pregrešni december?

Nobena novost ni, da se decembra vsi sprostimo, zavore malce popustijo, slaba vest pa nas za nekaj časa pusti pri miru. Kljub temu ne pozabite na svoje telo in njegove potrebe. Ohranite ga zdravega tudi v decembru! 

image

Najpomembneje je to, da kljub uživanju bolj mastnih, začinjenih jedi in tudi alkohola, telo pred temi šoki zavarujete. Seveda bo ta mesec najbolj obremenjena vaša prebava, ki bo v pogonu dan in noč. Vendar ne pozabite na dejstvo, da je prav prebava odgovorna in vpliva na vaš imunski sistem, delovanje možganov, razpoloženje ter skrbi za zdravo in lepo kožo. Zato poskrbite za zaščito svojega celotnega telesa, še preden ga obremenite in šokirate z novoletnimi večerjami, polnočnimi narezki in obilico zdravic.

Za vas smo pripravili zmagovalno kombinacijo prehranskih dopolnil, s katerimi bo vaše telo uspelo ohraniti telesno težo, izboljšati počutje in poskrbeti za hitro ter zdravo prebavo:

1.   SymBiotic +

Nič ni bolj popolno kot kombinacija probiotikov in prebiotikov, ki pomagajo vzdrževati zdravo črevesno mikrofloro in ugodno delujejo na prebavo. Vaše telo bodo zaščitili pred različnimi infekcijami, boleznimi srca in ožilja, diabetesom in celo pred debelostjo. Uživanje SymBiotika + med prazniki priporočamo zaradi njegovega pozitivnega vpliva ne le na črevesje, ampak tudi na razpoloženje. Dopamin in serotonin sta hormona sreče, ki dokazano izvirana prav iz črevesja.

Ljubezen gre skozi želodec, sreča pa skozi črevesje. 

2.   Acai Detoxan

Koncentrat soka acai jagod je je bogat vir antioksidantov in vlaknin, ekstrakt črnega bezga pa pomaga pri uravnavanju telesne teže. Prav zaradi visokega deleža antioksidantov in vlaknin, so kapsule Acai Detoxan popoln dodatek k decembrskim obrokom, saj dajejo občutek sitosti in  pospešujejo prebavo. Prav tako lahko pozabite na štetje ogljikovih hidratov, saj močni antioksidanti črnega bezga delujejo tako, da zmanjšajo delež telesne maščobe in izboljšajo presnovo ogljikovih hidratov.

To leto se boste s svojimi najljubšimi piškoti posladkali brez slabe vesti!

3.   Magnezij

Ste vedeli, da je magnezij najpomembnejši mineral v vašem telesu? Odgovoren je za delovanje živčnega sistema, srca in ožilja, vsesplošno dobro počutje, najbolj pa je poznan po svoji moči odpravljanja mišičnih krčev. Veseli december bo polepšal tako, da vam bo dal dodatno energijo ter preprečil izčrpanost in stres, pozitivno bo vplival na prebavo, poleg tega pa bo poskrbel tudi za zdravo prebavo. Magnezij prav tako prispeva k zdravemu razmerju elektrolitov v telesu, kar pomeni da bo odpravil vse slabosti in vrtoglavice, telo pa bo dan po novoletni zabavi še vedno spočito in sveže.

Svoje telo ohranite sveže in polno energije tudi na najdaljšo noč v letu.

Letošnje leto bomo lahko mirne vesti izkoristili pregrešni december. Zaužili bomo vse njegove zabave in nazdravili vsem novim uspehom. Napihnjenost in izčrpanost nista več neozdravljivi, osredotočimo se na svoje telo, zavarujmo ga pred šoki in  uživajmo v sedanjosti.