Ali imate preobremenjena jetra?

V razvitih državah ima kar tretjina ljudi zamaščena jetra, pa za to sploh ne ve. Posledice niso zanemarljive!

image

Premagajte preobremenjena jetra že v 30 dneh!

Ali veste, da preobremenjena jetra lahko vodijo do raznih zdravstvenih težav? Preobremenjena jetra so dim, tihi alarm, ki se ga še ne da diagnosticirati, a požar lahko že tli in ima lahko že zelo velik negativen vpliv na vaše zdravje. Ko jetra postajajo obremenjena, začnejo cveteti razni patogeni v našem telesu , strupi pa ne morejo zapustiti našega telesa.

Z inovativno formulo, ki vam jo predstavimo v nadaljevanju, pa boste preobremenjena jetra premagali z enostavno jutranjo in večerno rutino, ki vam ne vzame več kot 30 sekund časa. V nadaljevanju vam predstavimo kako enostavno pomagati vašim jetrom.

Jetra so najpomembnejši organ v telesu

Jetra so največja in najbolj kompleksna žleza v človeškem telesu, ki igra pomembno vlogo pri presnovi. Normalno delovanje jeter pomembno vpliva na naše zdravje in počutje. Jetra sodelujejo v večini presnovnih procesov v telesu: pri presnovi ogljikovih hidratov, beljakovin in maščob ter pri njihovi pretvorbi v snovi, ki so nujno potrebne za normalno delovanje organizma. V jetrih se odvija dobršen del presnove, saj se s pomočjo jetrnih encimov sintetizirajo aminokisline, ki jih telo potrebuje za normalno delovanje.

Jetra so torej največji notranji organ in hkrati tudi največja žleza v človeškem telesu. Tehtajo 1200 – 1800 gramov, kar predstavlja od 1,8 – 3,1 % celotne mase odraslega človeka. Ležijo v desnem zgornjem kotu trebušne votline, tik pod desnim rebrnim lokom.

Najpomembnejše funkcije jeter

Jetra so izrednega pomena za presnovo in odstranjevanje škodljivih snovi iz človeškega telesa. Sodelujejo pri sintezi hormonov in holesterola. V jetrih nastane približno 75% holesterola, preostanek ga dobimo iz hrane. Približno 80 % tistega, ki ga nastane v jetrih, se porabi za izdelavo žolča. Jetra sintetizirajo in izločajo žolčno kislino, ki sodeluje pri razgradnji maščob in je hkrati pomembna za absorpcijo vitamina K, ki je pomemben za normalno funkcijo strjevanja krvi. Pomembna so tudi za nastanek in razgradnjo beljakovin, ogljikovih hidratov in maščob. Imajo tudi pomembno obrambno funkcijo telesa pred okužbami, saj odstranjujejo bakterije in endotoksine, ki pridejo v jetra iz črevesja. Jetra razgrajujejo hemoglobin, toksične snovi in večino zdravilnih učinkovin, prav tako pretvarjajo amonijak v sečnino in poleg v maščobi topnih vitaminov (vitamin A, D, E in K) shranjujejo tudi vitamin B12, železo in baker.

Zdrava jetra so steber zdravja!

Čeprav imajo jetra sposobnost obnove, lahko postanejo preobremenjena, njihovo delovanje pa se upočasni. Njihovi simptomi in znaki so lahko dolgo prikriti ali nejasni. Nezdrave prehranske navade, stres, sedeči način življenja, alkohol in kajenje, pomanjkanje spanja ter celo onesnaženost zraka lahko povzročijo preobremenjenost jeter.

Kopičenje maščob v jetrnih celicah lahko v najhujših primerih pripelje celo do jetrne odpovedi, težave lahko povzročijo tudi različne presnovne bolezni in dolgoletno zdravljenje z zdravili, npr. z nekaterimi protivnetnimi in protiepileptičnimi zdravili.

Jetra ne bolijo, zato je okvaro ali bolezen jeter težje odkriti. Pogosto je zamaščenost jeter odkrita dokaj pozno, saj sprva niso prisotni moteči simptomi. Zamaščena jetra so zelo pogosta težava, s katero se srečujejo ljudje vseh starosti. Zamaščena jetra nakazujejo na to, da se v jetrih pojavlja več maščobnih celic, kot bi jih smelo biti. Kadar je delež maščobe v jetrih več kot 5 ali celo 10%, govorimo o zamaščenih jetrih.

Najpogostejši pokazatelji preobremenjenih jeter

Preobremenjena jetra ne morejo več opravljati svojih nalog enako uspešno kot zdrava jetra, zato se lahko pojavilo različni zapleti. Prepoznavanje opozorilnih simptomov je ključnega pomena, da ukrepamo pravočasno in se izognemo negativnim posledicam. Večina posameznikov zaznava določene spremembe, ki so povezane s preobremenjenimi jetri. Preverite, ali morda tudi sami doživljate težave, ki jih lahko povzročajo preobremenjena jetra.

Bolečine v trebušnem predelu

Bolniki bolečino, povezano z preobremenjenimi jetri, opisujejo kot zbadajočo in zelo neprijetno. Pojavlja se večinoma na desni strani trebušne votline, pod rebri. Včasih se bolečina, značilna za preobremenjena jetra, pojavi po obroku. Želodec se namreč takrat razširi in pritisne na zadebeljena jetra.

Stalne prebavne motnje

Imate praktično po vsakem zaužitem obroku težave s prebavo? Opažate pojavljanje vetrov, napihnjenosti, celo občutka slabosti? Vse te simptome navajajo osebe z zamaščenimi jetri. Mnogi sicer te simptome povezujejo s prebavnimi motnjami, a se velikokrat izkaže, da so krivec preobremnjena jetra.

Povečana utrujenost

Sprva se pojavita zmedenost in zaspanost, ki sčasoma lahko napredujeta v vznemirjenost in krče. Povečano utrujenost pa povzroča tudi upočasnjen metabolizem, ki vodi do hude utrujenosti. Pridružijo se lahko tudi težave z zbranostjo in nenavadni občutki zmedenosti, ki jih pred tem niste doživljali.

Temnejša barva urina

Sprememba barve urina lahko nakazuje na nepravilno delovanje jeter. Običajno kadar so jetra zamaščena pride tudi do spremembe barve urina na temneje. To ne velja le za jutranji urin, ki je pogosto bolj koncentriran. Tudi čez dan urin ne postane svetlejši, ampak ohranja temen odtenek in to kljub temu, da smo poskrbeli za zadosten vnos tekočine tekom dneva.

Pogoste težave povezane s preobremenjenimi jetri

  • Nenehen občutek utrujenosti in razdražljivosti,
  • odvečna teža, še posebno v predelu trebuha,
  • suha, srbeča in problematična koža,
  • povišana raven holesterola in trigliceridov v krvi,
  • težave z izgubo teže.

Kaj povzroča preobremenjena jetra?

  • Pogosto uživanje predelane in sladke hrane,
  • onesnaženost ozračja in strupi iz gospodinjstva, celo kozmetike,
  • kajenje
  • prekomerno uživanje protibolečinskih tablet,
  • pogosto uživanje nasičenih trans maščob,
  • premalo gibanja,
  • pogosta izpostavljenost stresu,
  • prekomerno uživanje alkohola.

Največja laž o preobremenjenih jetrih

Največja laž, ki je zakoreninjena v naših glavah je, da lahko preobremenjena jetra dobijo samo tisti, ki uživajo prekomerne količine alkohola. A to še zdaleč ni res. Najpogostejši vzrok za prekomerno kopičenje maščob v jetrih sicer je prekomerno uživanje alkohola, vendar pa to še ne pomeni, da so preobremenjena jetra vedno posledica pretiranih količin popitega alkohola. Težava se lahko pojavi tudi pri ljudeh, ki alkohol uživajo zelo redko ali ki ga celo sploh ne uživajo.

Drugi dejavniki, ki lahko vplivajo na preveliko količino maščob v jetrih, so tako še povečana telesna teža, hiperlipidemija (povišana raven maščob v krvi), diabetes, hitro hujšanje in uživanje določenih zdravil, včasih pa je lahko težava tudi dedna. V redkih primerih lahko pride do prekomernega kopičenja maščob v jetrih tudi med nosečnostjo.

Naj vam predstavimo rešitev, s katero se boste rešili preobremenjenih jeter

Preobremenjena jetra in z njimi povezani simptomi slabega počutja ne bodo izginili kar samo od sebe, a z majhno pomočjo boste omogočili, da se telo razstrupi in da se jetra regenerirajo.

V odgovor na željo, da za rešitev preobremenjenih jeter ne bi potrebovali leta dolgega zdravljenja z zdravili, smo ustvarili edinstven izdelek, HEPAFAR.

Da se razumemo, to ni zdravilo, gre za prehransko dopolnilo, ki vsebuje naravne ekstrakte, za katere je dokazano, da pomagajo pri razstrupljanju telesa in pomagajo preobremenjenim jetrom!

Mi Hepafar imenujemo kar Misija: Zdrava jetra, saj smo razvili izjemen 30-dnevni program za celovito čiščenje jeter, ki razstrupi, obnovi in okrepi vaša jetra!

Učinkovitost naše formule za zdravje jeter potrjujejo tudi dietetiki!

Misija: Zdrava jetra je ena izmed najcelovitejših rešitev za razstrupljanje jeter in telesa, kar sem jih zasledila. Paket je zasnovan tako, da pomaga izboljšati kakovost vašega življenja, pri čemer najprej podpre glavni razstrupljevalni organ – jetra.“

Tamara Rodica – Dietetičarka

Misija: Zdrava jetra

Paket vsebuje 2 revolucionarni formuli za maksimalne rezultate. Je 10x močnejši od večine podobnih izdelkov na trgu in ima za seboj že več deset tisoč uporabnikov, ki vsakodnevno poročajo o pozitivnih učinkih na njihova jetra!

Hepafar forte pomaga odstraniti toksinev iz vaših jeter. Hepafar fibers pa jih ujame in dokončno odplakne iz vašega telesa.

Potrebujete samo 30 dni do lahkotnosti!

Jetra so mogoče glavna ovira na vaši poti do optimalnega počutja. A s pomočjo paketa Misija: zdrava jetra lahko to popravite preprosteje kot kadarkoli prej.

Omogočite svojim jetrom najboljše razstrupljanje in opazujte, kako vam vračajo uslugo.

Bodite pozorni: razstrupljanje vaše telo potisne zunaj cone udobja, saj mora trdo delati, da se reši toksinov. Zato se boste najverjetneje sprva počutili slabše, šele nato se bo vaše počutje izboljševalo.

Prebijte se skozi to in vztrajajte! Ko bodo vaša jetra razbremenjena, bo ves trud poplačan.

Naša Misija: zdrava jetra dnevno polni naše nabiralnike s pozitivnimi mnenji

Romana O. si vsako leto privošči Hepafar kuro!

'Hepafar sem spoznala pred leti, ko sem shujšala z izdelki Sensilab. Takrat so mi priporočili tudi vzporedno uživanje izdelka Hepafar. Opravila sem trimesečno kuro. Imela sem več energije, moje počutje se je izboljšalo, zmanjšala se je maščoba na trebuhu in tudi celulita je bilo vidno manj. Zato si vsako leto privoščim Hepafar kuro.'

Hepafar forte

Uporaba:

Priporočen dnevni vnos sta 2 kapsuli dnevno. Zaužijte ju med obrokom z velikim kozarcem vode. Priporočenega odmerka ne prekoračite.

Shranjevanje:

Izdelek hranite na suhem in hladnem prostoru ter ne izpostavljajte direktni svetlobi in toploti.

Hepafar forte vsebuje visoko kakovostne sestavine z dokazanimi učinki

HEPAforte complexTM: gre za patentirano kombinacijo pegastega badlja, fosfolipidov, vitamina E in črnega popra.

Pegasti badelj

Je ena izmed najbolj učinkovitih in tudi raziskanih rastlin za čiščenje jeter. Običajno se uporabljajo semena te rastline, ki vsebujejo 1,5–3 % silimarina, ki je glavna delujoča učinkovina. Pegasti badelj deluje po treh različnih mehanizmih.

Po prvem mehanizmu sestavine pegastega badlja spodbujajo sintezo DNK, RNK in beljakovin ter tako posredno prispevajo k obnavljanju jetrnih celic.

Po drugem mehanizmu učinkovina silimarin vpliva na lastnosti membrane jetrnih celic tako, da onemogoči prehajanje strupov skoznje.

Tretji mehanizem pa je antioksidativno delovanje silimarina. Silimarin je slabo topen v vodi, zato uporaba vodnih izvlečkov, kot je npr. čaj, ni najbolj učinkovita. Učinkovitejša je uporaba kapsul, ki vsebujejo koncentriran izvleček pegastega badlja.

Artičoka

Hepafar Forte v dnevnem odmerku vsebuje kar 700 mg ekstrakta artičoke, ki poskrbi za nemoten potek razstrupljanja jeter.

Črni poper

črni poper, ki poveča absorpcijo rastlinskih učinkov

Vitamin E

naravni vitamin E, ki ščiti celice pred oksidativnim stresom,

Hepafar Fibers inovativen napitek za čiščenje jeter

Akacijeve vlaknine

Hepafar fibers vsebujejo vlaknine akacije. Vlaknine so ključnega pomena tudi za prebavo . Vodotopne vlaknine akacije imajo trojno delovanje, ki pripomorejo k dokončnem izločanju toksinov iz telesa in boljšemu delovanju jeter. Vlaknine akacije nase vežejo toksine in holesterol, ki so jih jetra med čiščenjem izločila. Vlaknine tako poskrbijo, da se toksini uspešno in dokončno izločijo iz telesa ter tako preprečujejo zamaščenost jeter. Akacijeve vlaknine skrbijo tudi za dobro prebavo, saj v črevesju nabrekajo, zmehčajo blato in pripomorejo pri izboljšani prebavi in rednemu izločanju. Vlaknine akacija pa imajo tudi prebiotično delovanje. Vlaknine predstavljajo hrano za telesu lastne in pozitivne bakterije, in tako preprečujejo razrast slabih, patogenih bakterij (in njihovih škodljivih toksinov). Tako poskrbijo tudi za krepitev črevesne sluznice in preprečujejo prehajanje škodljivih strupov v jetra.

Cikorija

Cikorija je naravni antioksidant, ki ščiti telo pred prostimi radikali. Uživanje cikorije znatno zmanjša oksidativni stres, preprečuje celične poškodbe in izboljšuje zdravje jeter. Ugodno pa deluje tudi na sladkor v krvi ter na metabolizem lipidov. Cikorija namreč vpliva pa tudi na razgradnjo maščobnih kislin. Bogata je z inulinom, vlaknino, ki deluje na črevesno mikrobioto in pomaga v razgradnji maščob ter rednem odvajanju blata.

Ekstrakt rožmarina

Rožmarin se uporablja kot zdravilno zelišče že od zgodnjega srednjega veka. V ljudski medicini je rožmarin vsestransko uporaben, pripisujejo mu številne dobrodejne učinke: pomirja krče, spodbuja apetit, ubija klice, pospešuje prekrvavitev, pomiritev živcev. Spodbuja delovanje jeter in žolčnika, ter čisti kri.

Alenka se je spopadala s težavami zaradi zamaščenih jeter – in tega ni vedela

'Včasih sem bila zelo utrujena, zjutraj sem s težavo vstajala in pridobila sem odvečne kilograme, kar je bilo še posebej opazno na predelu trebuha. Prišlo je tako daleč, da sem se odločila poiskati zdravniško pomoč.'

Potem pa je našla rešitev, ki ji je spremenila življenje

'Pri pregledu so odkrili, da imam zamaščena jetra. Zdravnik je rekel le, da moram zadevo spraviti v meje normale, vendar mi ni svetoval kako. Nato sem po priporočilu odkrila izdelke Hepafar. Nad njihovimi učinki sem bila zelo pozitivno presenečena. Po nekaj mesecih uživanja sem izgubila veliko teže, znižala sem holesterol in trigliceride, jetrni encimi so prišli na normalne vrednosti in končno sem se začela počutiti bolje.'

Rezultati vidni že po 30 dneh!

Naše študije in mnenja uporabnikov pričajo o tem, da je prve rezultate mogoče pričakovati že po 30 dneh uporabe izdelkov Hepafar. Naši uporabniki poročajo o:

  • višji ravni energije
  • manjšem obsegu trebuha
  • izboljšani prebavi
  • znižanju maščob v krvi
  • izboljšanju videza kože

Hepafar je izdelek najvišje kakovosti

Hepafar izdelki so narejeni v Evropi in so najvišje kakovosti, saj so v skladu z najvišjimi standardi GMP, HACCP in ISO. Primerni so tudi za vegetarijance in vegane, saj so naše kapsule narejene iz celuloze, prav tako ne vsebujejo laktoze. Primerni so tudi za posameznike občutljive na gluten, saj Hepafar ne vsebuje glutena.

Posebna ponudba!

Izberite paket Misija: zdrava jetra in privarčujte!

Nad Hepafarjem so navdušeni tudi znani Slovenci!

Hepafar je preizkusil tudi znan radijski voditelj, pevec in igralec Klemen Bunderla, ki je o Misiji zdrava jetra povedal: 'Hepafar mi je pomagal, da sem se po razpuščenem poletju z obilo nezdrave prehrane, vrnil nazaj v zdrave tirnice. Povrnili sta se mi koncentracija in energija. Tudi hlače lažje zapnem in bolj jasno razmišljam.'

30-dnevna garancija na zadovoljstvo!

Preizkusite Hepafar brez tveganja! Uporabljajte izdelek 30 dni in preverite rezultate iz prve roke. Če iz kakršnegakoli razloga z izdelkom niste zadovoljni, ga enostavno vrnite in povrnili vam bomo denar.

Izbrani izdelki za vas

CELOSTNA REŠITEV
-54%
Akcijska cena 32,99 € Redna cena 71,99 €
Ogled izdelka