Razstrupljanje telesa

V današnjem svetu je ekološko pridelana hrana, aktiven življenjski slog na prostem in čisto okolje, prej izjema kot pravilo. V vsaki trgovini z živili imamo na voljo ogromno izbiro industrijsko pridelane in pripravljne hrane. Tako pride v telo marsikaj, kar v njem preprosto nima kaj iskati. S starostjo tako postaja organizem vse bolj zasičen s toksini in zato vse slabše deluje. Prisotnost toksinov v telesu pa lahko vodi do različnih težav.

Da vam bo organizem dobro služil in da boste tudi z leti ohranili vitalnost, je priporočljivo, da telo od časa do časa prečistite. Raziskave kažejo, da lahko nekateri splošno prisotni okoljski toksini, ki smo jim v današnjih časih izpostavljeni na vsakem koraku, negativno vplivajo na organizem in s tem povečujejo tveganje neplodnosti ter dovzetnost za bolezni. Povsem jasno je, da smo s kemikalijami, danes zastrupljeni praktično vsi, in da se zaradi trajne izpostavljenosti z njimi zastrupljamo še kar naprej.

image

Kdaj začeti z razstrupljanjem?

Vsekakor je temeljito razstrupljanje telesa priporočljivo narediti vsaj dvakrat letno in sicer spomladi ter jeseni. Med razstrupljanjem si je dobro beležiti tudi svojo telesno težo, pulz, krvni tlak in si pisati dnevnik. Potem pa enostavno sledite nasvetom za razstrupljanje in uživajte:

  • svežo sezonsko zelenjavo in sadje,
  • polnozrnate žitarice,
  • pijte veliko vode,
  • izbirajte manj mastno meso in ribe,
  • iz prehrane izločite izdelke iz bele moke, sladkor, transmaščobe ter
  • predelano hrano, ki vsebuje aditive, arome in konzervanse.

Za ohranjanje dobrega počutja in zdravja je priporočljivo narediti vsaj tri mesečno razstrupljevalno kuro. Poleg tega za boljši učinek razstrupljanja uživanje še Acai jagode, ki vsebujejo topne in netopne vlaknine, vitamine ter ostale koristne snovi. Delujejo močno antioksidativno, pospešijo prebavo in prečistijo telo. Posezite po izdelku Acai Detoxan, kjer je ekstrakt Acai jagod na voljo v obliki kapsul.


Izbrani izdelki za vas