Rebeka Dremelj: "Spoznala sem, da je konec veselja.”

Rebeka se je odločila za spremembo! Čas je namreč bil, da spravi dol nekaj kilogramov. Ko je slišala za povsem nov WaterOut STRONG, je ugotovila, da ga vsekakor mora preizkusiti. In že zelo kmalu so kilogrami začeli kopneti! Bravo Rebeka!

image

"Spoznala sem, da je konec veselja.”

"Tokrat sem se odločila, da bo stvar postala resna. Gre za moje zdravje in za moje boljše počutje. Zato sem si obljubila, da se znebim odvečnih kilogramov. Povem pa to naglas, da se ’zazihram’ in da ne ‘požrem’ obljube!" 

Korenite spremembe z WaterOut Strong

"Zavezala sem se, da bom v treh mesecih naredila korenite spremembe − tako znotraj kot zunaj. In začeti je treba pri osnovah. Se pravi − najprej ustvariti pogoje za USPEŠNO HUJŠANJE − izboljšamo delovanje limfnega sistema, kajti njegovo upočasnjeno delovanje in slabše delovanje jeter sta razlog, da težko shujšamo. Še naprej bom poleg vsega, kar bom počela, zaupala tudi napitku WaterOut, in ko sem slišala, da bodo imeli nov in izboljšan izdelek, sem takoj vprašala Sensilabovo nutricionistko, kako deluje." In kot vidimo, je Rebeka prezadovoljna, saj je njen trud obrodil sadove in je že izgubila prve kilograme!

WaterOut Strong z novo in izboljšano formulo

WaterOut Strong z novo in izboljšano formulo poskrbi za boljše odvajanje vode, pomaga zmanjšati napihnjenost in ponuja vidne rezultate. Poslovite se od napihnjenosti, odvečnih kilogramov in maščobe!