“Moja najljubša krila so mi postala preširoka”

Vrhunsko kuharico Almo Rekić poznamo vsi. Kdo bi si mislil, da tudi taka vrhunska kuharica hrepeni po nezdravi hrani! Ta jo je pripeljala do odvečnih kilogramov, ki se jih nikakor ni mogla rešiti – dokler ni začela uporabljati WaterOut Strong in WaterOut Strong Night. 

image

»Tudi jaz sem imela podobne težave kot številne druge ženske – mučili so me odvečni kilogrami in ves čas sem se borila z napihnjenostjo,« pove Alma. Glavna razloga za to sta dva: po eni strani jo mamijo kulinarične umetnine, ki jih mojstrsko ustvarja iz dneva v dan, po drugi strani pa se zaloti, da ves dan skoraj nič ni pojedla, ker je v taki časovni stiski.

»Ko se končno zvečer malo umirim, mi zadiši hitra hrana«

Ko popusti adrenalin okrog dnevnih obveznosti, se zvečer oglasi lakota, ki jo, kot ugotavlja Alma, vedno nagovarja k podobni hrani: tistemu, kar je najbolj kalorično in najbolj mastno. »Zadiši mi na primer bel kruh s poli salamo.«

Zaradi številnih obveznosti pa ji preprosto zmanjka časa in energije tudi za vadbo: »Telovadba je bilo zadnje, na kar sem pomislila!« To pa pomeni, da metabolizem ostaja upočasnjen, odvečne kalorije pa se ne porabljajo. Pogosto pa je pomanjkanje telesne aktivnosti v kombinaciji z neredno in neuravnoteženo prehrano tudi v ozadju napihnjenosti, kar je obremenjevalo tudi Almo.

»Da se ne bi počutila še bolj napihnjeno, sem manj pila …«

»Niso me mučili samo kilogrami, tudi napihnjeno sem se počutila. Zato sem tudi manj pila, saj me je skrbelo, da me bo tekočina še bolj napihnila. Napaka! Samo slabše sem se počutila.« Alma, ki je že imela pozitivne izkušnje z izdelki Sensilab, se je prav zato odločila za hujšanje z novima drenažnima izdelkoma iz shujševalne linije Slimmium – WaterOut Strong in WaterOut Strong Night. Gre za dnevni napitek in večerne kapsule, ki pomagajo izločiti odvečno vodo čez dan in intenzivno topiti maščobe tudi ponoči.

image

»Želela sem hitre rezultate – to sta edina izdelka, ki sta mi pomagala«

»Želela sem hitre rezultate, saj če nimam hitrih rezultatov, mi motivacija hitro pade. Prav zato sem se odločila za oba izdelka WaterOut Strong – dnevnega in nočnega. Hotela sem se čim prej rešiti napihnjenosti, odvečnih kilogramov in slabega počutja. In ni ga boljšega načina, kot če se kilogrami pospešeno topijo tudi ponoči,« pojasni svojo odločitev za oba drenažna izdelka.

“Moja najljubša krila so že kmalu postala preširoka”

Alma je bila navdušena, ko se je že po nekaj dneh počutila bistveno manj napihnjeno. »Moja najljubša krila so mi po dveh tednih postala preširoka! Takrat sem izgubila že prve kilograme, navdušena sem bila, da najbolj kopni maščoba okrog pasu.« Kot poudari Alma, sta WaterOut Strong in WaterOut Strong Night edina izdelka, ki sta ji tako pomagala »in to v zelo kratkem času.«

»Zdaj vsak dan uporabljam WaterOut, ker imam občutek, da vsak dan naredim nekaj za svoje telo«

Alma si ne predstavlja več dneva brez WaterOuta, ki ji je pomagal izgubiti kilograme. »Vesela sem, da so šli kilogrami sprva hitro dol, potem pa postopoma, a sigurno. Sprememba je najbolj očitna okrog pasu, napihnjenost je zdaj mimo, prebava je super. Počutim se odlično!«