Ravnovesje so našle z EstroLuxom

Obstaja razlog, zakaj je ravno EstroLux postal en izmed naših najbolj prodajanih izdelkov. Ta učinkovit in 100% naraven izdelek odpravlja simptome, ki jih povzroča estrogenska dominanca ter pomaga obnoviti hormonsko ravnovesje.

image

Toda prepustimo besedo našim strankam – zakaj bi poslušali nas, ko pa lahko iz prve roke izveste, kako je EstroLux pomagal spodnjim zadovoljnim uporabnicam ...

Dana: „EstroLux je bil točno to, kar sem potrebovala!“

EstroLux je bil ravno tisto, kar sem potrebovala za odpravo svojih težav - zadrževanje vode, hormonsko neravnovesje, prekomerna telesna teža ... Po enem mesecu* uporabe sem opazila spremembo, ne da bi bistveno zmanjšala velikost obrokov; takrat se še nisem gibala, tehtnica pa je vseeno nenadoma pokazala 6 kg*manj, kar je bil zame pomemeben trenutek!

image

Ko sem uporabljala EstroLux, se je moje življenje popolnoma spremenilo. Moje razpoloženje se je izboljšalo, oblačila so se mi lepše prilegala, zabuhlost rok in stopal je izginila, izboljšala se mi je prebava.

Za Dano je EstroLux postal izkušnja, ki ji je spremenila življenje.

Počutim se odlično in lahkotno. Prej sem bila zaradi ponorelih hormonov precej muhasta, zahvaljujoč EstroLuxu pa tega ni več! Grem naprej in zagotovo bom preizkusila še vaše ostale izdelke. Vesela sem, da sem odkrila znamko Sensilab in hvala vam, saj vaši izdelki resnično delujejo. Končno se zopet počutim odlično v svoji koži, moje življenje pa je lepše in bolj zdravo.

Edith: „Bila sem šokirana, prve spremembe sem opazila že zelo kmalu!“

Ko se je spopadala z vročinskimi oblivi, nihanji razpoloženja, napihnjenostjo in, kar je najhuje, motnjami spanca, je Edith na Facebooku našla oglas za EstroLux - s tem pa tudi svojo rešitev.

image

„Na začetku sem bila skeptična, vendar nisem imela ničesar za izgubiti. Bila sem pripravljena stori vse, samo da bi se znebila vročinskih oblivov in kakovostno naspala.“

EstroLux mi je spremenil življenje - srečna sem! Največje izboljšanje sem opazila pri kakovosti spanca: zdaj spim najmanj 6 ur! Moja raven energije se je zvišala in imam več elana! Izdelek uporabljam že 4. mesec in z uporabo bom zagotovo nadaljevala.

Britta se je spopadala z estrogensko dominanco

Odvečna maščoba v predelu trebuha, napihnjenost, celulit, utrujenost in splošno pomanjkanje motivacije - vse to so posledice estrogenske dominance, ki jo je Britta premagala z EstroLuxom.

image

Britta je sicer dobro vedela, da bosta zdrava prehrana in redna telesna aktivnost pomagali rešiti marsikatero težavo, vendar enostavno ni našla časa, niti energije, da bi začela spreminjati svoj življenjski slog.

Na srečo je Britta na enem izmed socialnih omrežij našla znamko Sensilab in se odločila, da preizkusi EstroLux - prve spremembe je opazila že po dveh tednih* uporabe.

Zdaj se lahko končno naspim, v službi pa sem bolj produktivna."

Ker je njeno hormonsko ravnovesje zopet obnovljeno, Britta doda: „Vsekakor priporočam!

Tatiana: „Že dolgo nisem bila tako srečna“

„Ugotovila sem, da so krivi hormoni.“

image

„Maščobne obloge so se enostavno zmanjšale, imam hitrejšo presnovo in super prebavo. Spet sem polna energije in počutim se kot povsem druga oseba.“

Tatjana je zelo zadovoljna, saj se psihično in fizično počuti bolje: „Kljub stresu in pomanjkanju časa se počutim odlično. Estrolux sem priporočila tudi prijateljici in nad njim je navdušena.”

Edinstvena kombinacija aktivnih sestavin za boj proti estrogenski dominanci

EstroLux obnavlja hormonsko ravnovesje, razstruplja jetra in lajša simptome estrogenske dominance – kot so zadrževanje vode v telesu, celulit, napihnjenost in izčrpanost.

  • 100% naravni izdelek, ki uravnava raven estrogena
  • Podpira detoks in zdravje jeter
  • NE vsebuje soje ali hormonov!
  • Z aktivnim ekstraktom brokolija in klorelo - algo za detoks

Tako kot Dana, Tatiana, Edith, Britta in še veliko več zadovoljnih uporabnikov, lahko z EstroLuxom svoje hormonsko ravnovesje najdete tudi vi!

Naročite zdaj in prihranite!

*Rezultati se lahko pri posameznikih razlikujejo. Za uspešno hujšanje sta pomembna uravnotežena prehrana in zdrav življenjski slog.

Izbrani izdelki za vas

30-DNEVNI PAKET
-53%
Akcijska cena 20,99 € Redna cena 44,98 €
Ogled izdelka
30-DNEVNI PAKET
-50%
Akcijska cena 19,99 € Redna cena 39,98 €
Ogled izdelka