Tin Vodopivec: Najraje se pregrešim s smokiji!

Tin Vodopivec je kot otrok sanjal o detektivski karieri, zanimalo ga je tudi športno novinarstvo. Danes ga poznamo kot enega od najmlajših, obenem pa tudi najbolj vročih imen domače stand up scene. No, vse pa le ni tako rožnato in smešno. Tin, ki se zaveda pomena zdravega življenja, je pogosto na meji izčrpanosti. »V preteklosti se mi je že dogajalo, da zjutraj nisem imel moči, da bi vstal iz postelje. Ali pa da bi se javil na telefon,« nam je zaupal Tin.

image

Čeprav Tin na prvi pogled ne spominja na človeka, ki bi imel zamaščena jetra (zagotovo sta prvi dve asociaciji na zamaščena jetra alkohol in debelost), vseeno spada v skupino ogroženih. Pogosto se giba, ima redne obroke, se pa tudi pregreši, zlasti ko je na poti, najraje z njemu ljubimi smokiji. Kaj je torej narobe?

Na zamaščenost jeter poleg tistih najbolj prepoznavnih dejavnikov vpliva tudi stres. In pri Tinu je ta na sporedu vsak dan. Da njegova jetra vendarle ne delujejo, kot bi morala, ga opozarjajo nenehna utrujenost, ki meji na izgorelost, in kilogrami, ki so se mu nabrali okoli trebuha.

Izgorelost in odvečni kilogrami se pogosto povezujejo s slabšim delovanjem jeter, ki lahko preidejo v zamaščenost. Tin se tega zaveda, zato se je odločil, da bo razstrupil svoja jetra z 10-krat močnejšim Hepafarjem, ki smo mu dodali revolucionirano patentirano kombinacijo naravnih učinkovin. »Samozavestno lahko zatrdimo, da je trenutno najboljši izdelek na področju razstrupljanja in regeneracije jeter Hepafar forte. Boljšega ne boste našli,« pravi Staša Matjaž, produktni vodja linije Hepafar. 

»Vemo, kaj nam ´gre na jetra´!«

»Imamo znanje in dovolj zbranih podatkov, da vemo, kaj vse nam gre na jetra, zato moramo ukrepati zdaj,« pravi Tin Vodopivec, ki je za zdravje svojih jeter izbral novi Hepafar forte. Gre za inovativen izdelek, ki ima znanstveno dokazano 10-krat močnejši učinek kot drugi izdelki na slovenskem trgu.

Ste stand up komik, trenutno eno izmed najbolj vročih imen na tej sceni. Kako ste se znašli v teh vodah?

Nekako sem začutil klic oz. želja je bila tako močna, da se nisem mogel upreti. Ko gledam nazaj, se sicer že vidijo zametki komedije skozi celotno mladost, ampak šele med študijem, ko sem odkril Robina Williamsa in angleškega komika Eddieja Izzarda, sem nekako vedel, da je to to, da je to nekaj, kar bi rad počel.

In ta občutek je z nastopi samo še rastel in želel sem si še več, še več tega, še več nastopov. Počasi sem druge stvari postavil na stranski tir in se po dveh letih odločil iti “all in“, ter se povsem skoncentriral na stand up.

Kot otrok sem pa želel biti detektiv. Ali pa športni novinar.

Vaš cilj je prodor v tujino, kjer ste imeli že kar nekaj nastopov. Ali bi ostali v tujini, če bi imeli priložnost?

Prvič sem nastopil v Angliji že leta 2010. Od takrat redno in počasi kopičim nastope v različnih mestih in državah. Nastopal sem že v Los Angelesu, Seattlu, Parizu, Londonu, po celotni Skandinaviji in državah bivše Jugoslavije – skupaj se je nabralo že okrog 17 držav. To so bili nastopi na raznih festivalih, pa tudi v klubih komedije in na tekmovanjih.

Lani sem se uvrstil med 20 najbolj smešnih komikov na svetu in nastopil v finalu v Helsinkih. Tujina ima svoje prednosti in slabosti – hkrati pa je v našem poslu še malce težje, ker naše delo v veliki meri temelji na jeziku. Če pogledamo iz športnega vidika, bi želel biti tak kot Nogometni klub Maribor: v vrhu v domačem prvenstvu, hkrati pa igrati ligo prvakov v tujini (smeh).

Kaj v vaših vodah pomeni uspeh?

Kaj na splošno pomeni uspeh? Je to biti zdrav? Je to imeti družino? Ali ferrarija? Sam bi si želel dolgo kariero, med katero baza ljudi, ki me spremljajo, raste, med katero gledalcem ves čas ponujam kaj novega. Predvsem me zanima makro uspeh na dolgi rok, ko lahko izbiraš projekte, ki ti pomenijo izziv in so tudi finančno uspešni. Zagotovo pa je uspešen nastop tisti, po katerem ljudje zapustijo dvorano nasmejani.

Kako poteka vaš običajen delovnik? Jeste redno?

Moj delovnik je zelo spremenljiv. Če grem zaradi večernih obveznosti pozno spat, potem naslednji dan spim dlje. Zjutraj potrebujem malo časa, da pridem k sebi, da spijem kavo, pozajtrkujem. Potem pa ponavadi “piči miško” – do večera oziroma dokler gre. Za preostale obroke si včasih vzamem malce več časa, spet drugič pa pojem le kakšno neumnost na poti. Ja vem, katastrofa.

Kaj se običajno znajde na vašem krožniku? S čim se pregrešite in kako pogosto?

Na krožniku je največkrat veliko zelenjave, pa kakšne testenine in krompir, občasno tudi riba. Obožujem paradižnik. In kruh. In čokolado. Najbolj pa se pregrešim s smokiji.

Se rekreirate in kako pogosto?

Najraje grem zvečer teči. Me pomirja in je hkrati malo meditativno. Drugače pa hodim na fitnes - predvsem kadar se bliža kak večji projekt ali kakšno snemanje in moram hitro priti v formo. Sem pa začel sodelovati z odličnim trenerjem Janezom Homšakom in njegovo ekipo, ki mi zelo pomagajo pri izboljšanju drže in kondicije, pa tudi pri aktiviranju mišic, na katere sem že pozabil, da jih imam.

Odločili ste se za razstrupljanje jeter z izdelki Hepafar. Kaj vas je prepričalo v to?

Imam nekaj odvečnih kilogramov, pa tudi utrujen sem pogosto. Sicer ne vem, ali ni to mogoče tudi posledica tega, da sem ves čas na robu izgorelosti. Od nekdaj sem bil za napredek in za optimiziranje procesov. Telo je najboljši stroj in če obstaja kakšen način, da lahko izboljšam njegovo delovanje, se bom tega z veseljem lotil.

Povedali ste, da ste bili na meji izgorelosti že vsaj 2-krat. O tej težavi se vse več govori.

V preteklosti se mi je že dogajalo, da zjutraj nisem imel moči, da bi vstal iz postelje. Ali pa da bi se javil na telefon. Prav nimaš moči, da bi se javil. Tudi če bi me nekdo klical in rekel, da mi da milijon evrov, bi mu rekel, naj me pusti na miru, da nočem denarja. Ker potem bom moral vstati in iti na banko in se ukvarjati z davki … samo pustite me na miru.

Zdaj se trudim, da ko delam, delam na polno, ko počivam, počivam na polno. Da sem all-in. Ko je čas za počitek, potem ni telefonov, dela in drugih stvari. Aja, pa naučil sem se reči NE.

Kakšen je vaš cilj raztrupljanja?

Cilj je osvojiti svet. In izboljšati lastno počutje.

Menite, da se Slovenci dovolj zavedamo, kako pomembno je, da imamo zdrava jetra?

Ne samo Slovenci, zelo malo ljudi se tega zaveda. Svet se ves čas spreminja, naš način življenja se spreminja in moramo se naučiti prilagajati hitreje na vse spremembe. Že moj dedek je živel praktično v povsem drugem svetu. Imamo znanje in dovolj zbranih podatkov, da vemo, kaj vse nam “gre na jetra”, zato moramo ukrepati zdaj.

Novi Hepafar forte vsebuje revolucionarno patentirano kombinacijo pegastega badlja in fosfolipidov, ki ima znanstveno dokazano 10x močnejši učinek kot drugi izdelki na slovenskem trgu. Njegova izboljšana sestava mu omogoča trojno delovanje, saj jetra razstrupi, obnovi in okrepi.

Preverite, ali tudi vaša jetra ne delujejo pravilno:

Test je popolnoma preprost. Odgovorite na spodnja vprašanja z DA in NE in preštejte odgovore "DA".

  • Ali ste pogosto utrujeni, četudi veliko počivate?
  • Ste zjutraj izredno zaspani, četudi spite več kot 7 ur?
  • Imate občutek, da ste šibki, da mišice ne zdržijo bremen, kot so jih včasih?
  • Imate maščobne blazinice okrog pasu – predvsem na predelu hrbta?
  • Vse težje zgubite trebuh?
  • Imate prekomerno telesno težo?
  • Hujšate, pa nimate uspeha?
  • Jeste tako, kot ste včasih, pa vseeno opažate počasno naraščanje telesne teže?
  • Ste pogosto bolni, imate herpes ali pa se kar ne znebite in ne znebite običajnega prehlada?
  • Ste športno aktivni, pa kar ne pridete v formo?
  • Ste pogosto razdražljivi in hitro menjate razpoloženje?
  • Vam pogosto zastaja voda v telesu oz. ste »zabuhli«?

Preverite svoj rezultat

Če ste na vsaj 4 vprašanja odgovorili z DA, obstaja verjetnost, da imate zamaščena jetra.

  • Pri 0-3 simptomih lahko preventivno poskrbite za svoja jetra, zmanjšate napihnjenost in maščobne blazinice okoli pasu. Našo izjemno učinkovito rešitev, ki je popolnoma naravna in je primerna tudi vegetarijance in vegance, preverite TUKAJ >>
  • Pri 4-6 simptomih potrebujete naravni izdelek za čiščenje jeter. Priporočamo vam 1-mesečni program razstrupljanja jeter. V tem času se bodo vaša jetra obnovila oziroma "razmastila", vendar le, če boste njihovo razstrupljanje podprli s kapsulami Hepafar forte in napitki Hepafar fibers. Najbolj učinkovit paket na slovenskem trgu za razstrupljanje preverite TUKAJ >>
  • Pri več kot 6 simptomih priporočamo 3-mesečno razstrupljanje. Vaša jetra so pošteno upehana, posledice pa so vidne po celem telesu. Ukrepajte zdaj - z naravno rešitvijo! 3-mesečni paket si oglejte TUKAJ >>

Izbrani izdelki za vas