EstroLux forte mi je spremenil življenje!

Tracy, 42-letna Britanka, nam je napisala svojo zgodbo o uspehu. Govori o tem, kako ji je EstroLux forte spremenil življenje na boljše.

image

"Bila sem vitka, dokler se niso začele pojavljati težave," pove Tracy. Kopičenje odvečnih kilogramov in močni menstrualni krči so pustili svoj pečat na kakovosti njenega življenja in pripeljali Tracy do aktivnega iskanja rešitve. Našla jo je pri Sensilabu, preko družbenih omrežij – imenuje se EstroLux forte. Tracy se je odločila in preizkusila izdelek, ki vsebuje kombinacijo naravnih sestavin.

"Že po nekaj tednih uporabe sem opazila velike spremembe"

Že po nekaj tednih uživanja je Tracy opazila spremembe: boljši menstrualni pretok, manj menstrualnih bolečin, več energije in izgubo nekaj kilogramov. Tracy je nadaljevala z uporabo izdelka, po 3 mesecih pa prenehala, saj je dosegala svoj cilj – počutila se je zelo dobro.

Toda težave so se vrnile, pravi, in šele takrat je ugotovila, kako zelo ji je izdelek pomagal: "To je bil edini način, da sem res spoznala, kako učinkovit je ta izdelek, zopet sem ga začela uporabljati in počutim se odlično."

"Zagotovo se je zvišala kakovost mojega življenja, pri tem pa mi je pomagal ta izdelek"

Prvič po več letih lahko Tracy reče, da se počuti odlično. Močni menstrualni krči in nelagodje so stvar preteklosti.

Tracy pravi, da ji je EstroLux forte spremenil življenje. Priporoča ga vsem, ki imajo podobne težave!