3 zelene stvari, ki pospešujejo hujšanje

Če hujšajte, potem so naslednje vrstice nujne: proces izgube kilogramov lahko še pospešite. Tudi če telovadite (ali pa ne najdete časa). Izpostavljamo tri načine, ki bodo pospešili vaše napore, vsem trem pa je skupna barva: zelena!

image

1. zelena stvar: zelenjava!

Špinača, endivja, ohrovt, zelena solata in še bi lahko naštevali. Zelena zelenjava že dolgo slovi kot ena najboljših načinov za pospešitev hujšanja. Vnesite jo v svoj jedilnik, saj ima zelo malo ogljikovih hidratov (manj kot pisana zelenjava), ogromno vitaminov in vlaknin, zaradi česar bomo dlje časa siti. Bonus zelene zelenjave je tudi, da ne bomo napihnjeni.

Zelena zelenjava je tudi tista, pri kateri bomo porabili več kalorij, kot smo jih zaužili. 100 gramov zelene solate ima 17 kcal, za presnovo pa jih bomo porabili več. Zato jejte čim več zelene zelenjave, ki vam bo v teh poletnih dneh še kako pasala!

2. zelena stvar: zeleni čaj na tešče

Redno, vsak dan pijte zeleni čaj. V njem so skrite sestavine, ki pospešujejo presnovo in pomagajo pri hitrejšemu izgorevanju odvečnih maščobnih oblog. Priporočamo, da ga spijete na tešče, saj bo znižal raven sladkorja v krvi in poskrbel, da bo nizka cel dan.

3. zelena stvar: naravne kapsule, ki zmanjšajo kalorično vrednost obroka

Za izdatne rezultate hujšanja uporabite tudi naravne kapsule Slimmium, ki vsebujejo patentirano učinkovino ID-aLGTM, to je kombinacija izvlečkov rjave morske alge in grozdnih pešk. Delovanje kapsul so spremljali tuji strokovnjaki in ugotovili, da učinkovito zavirajo delovanje 2 prebavnih encimov, ki sta ključna za razgradnjo maščob in škroba. To sta encima amilaza in lipaza.

Natačneje, kapsule zmanjšajo kalorično vrednost maščob za kar 58% in za 54% zaužitih ogljikovih hidratov.

Z njihovo pomočjo naše telo ne uporabi vseh kalorij iz zaužitih maščob in ogljikovih hidratov, ampak jih pošlje v debelo črevo in izloči. Zato teh kalorij ne skladišči v obliki maščobnih blazinic na stegnih, bokih in zadnjici.