Je ves trud okoli hujšanja zaman? To je glavni razlog!

Ali jeste izključno organsko pridelano hrano? Ne pijete alkohola? Preživljate dneve sproščeno, v gibanju in v naravi? Verjetnost, da na večino teh vprašanj niste odgovorili pritrdilno, je precej velika. Vendar pa to hkrati samo pomeni, da živite v sodobnem svetu in spadate v večino. Po drugi strani pa je slaba novica ta, da ravno zato obstaja kar velika verjetnost, da imate zamaščena jetra, kamor spada kar četrtina Slovencev!

image

Kaj to pomeni za izgubo kilogramov?

Vadbo ste nekako umestili na svoj urnik, zmanjšali ste obroke hrane, trudite se jesti bolj zdravo... In kaj je lahko bolj demotivirajoče kot to, da ne opazite nikakršnih rezultatov svojih prizadevanj in se vas »ljubezenske ročke« še kar držijo, za tehtnico pa ste prepričani, da mora biti pokvarjena, saj je obstala na neljubi številki.

Pas maščobe, ki se vam je nabral okoli trebuha, je posledica zamaščenih jeter. Zamaščena jetra so stanje, pri kateri se v jetrih nabere več maščobe, kot bi je smelo biti. Strokovnjaki ocenjujejo, da o zamaščenih jetrih govorimo, ko je odstotek maščobe večji od 5 odstotkov!

Poraz jeter

Naša jetra enostavno ne morejo zmagati v boju z vsakodnevnim stresom, načinom prehrane in drugimi strupi, ki nas obdajajo v vsakdanjem življenju in predelani hrani. In posledično vi ne morete zmagati z odvečnimi kilogrami!

Jetra morajo vsak dan opraviti več kot 500 funkcij; če so obremenjena z najrazličnejšimi strupi, vseh teh nalog ne morejo opraviti. Naredijo prioritete in razgradnja maščob ni pri vrhu tega seznama!

Pomagali ne bodo niti trebušnjaki niti stroga dieta!

Ker morajo jetra opraviti izjemno pomembne naloge, ki jim vzamejo veliko več časa kot, če bi bila zdrava, se maščob sploh ne lotijo. ZATO se vam nabira maščoba okoli trebuha .

Rešitev: celovito razstrupljanje jeter.

Dobra novica je, da zamaščena jetra niso težava, ki je ne bi bilo mogoče odpraviti. Priporočamo Hepafar forte, ki vsebuje revolucionarno patentirano kombinacijo silibina iz pegastega badlja in fosfolipidov.

Pegasti badelj v običajnih izdelkih ima namreč zelo slabo možnost absorbcije. Ta kombinacija pa po eni strani deluje preventivno, torej onemogoča vezavo strupov na jetrne celice in je močen antioksidant, ki preprečuje poškodbe jetrnih celic.

Po drugi strani pa popravlja tudi škodo, saj spodbuja regeneracijo jetrnih celic in pospeši razstrupljanje. Dodali smo tudi ekstrakt črnega popra, ki do 30 % poveča absorpcijo. Artičoka in vitamin E pa še dodatno podpreta jetra.

Brez napihnjenost in vetrov!

Izbrani izdelki za vas

CELOSTNA REŠITEV
-54%
Akcijska cena 32,99 € Redna cena 71,99 €
Ogled izdelka