Ustavite staranje v 4 korakih

Znano je, da z leti pride staranje in tudi gubice na obrazu. Pa vendar niso samo leta, ki vplivajo na to! Naša prehrana ima velik vpliv na celoten proces staranja. Predstavljamo vam ključne korake, s katerimi boste zaustavili staranje že v kratkem času.

image

Čaj ima čudežne sposobnosti

Vsako popoldne si vzemite čas za pitje čaja! Ne samo, da je čaj napitek, poln antioksidantov in ostalih sestavin, ki so učinkovite v boju proti rakavim obolenjem, ravno tako je odličen razlog za sprostitev sredi dneva. S skodelico čaja boste odpravili stres, ki je najbolj znan pospeševalec staranja.

Sladkor

Sladkor je neposredni razlog za staranje in občutno zmanjša življenjsko dobo živih bitij- vse od kvasovk pa do primatov. Negativno pa vpliva tudi na kožo! Medtem ko vam da energijo, pa naredi kožo povsem pusto in gubasto. Z zmanjšanjem vnosa sladkorja boste odlično vplivali na vašo kožo, saj za ta korak ni nikoli prepozno.

Jejte ribe!

Študije razkrivajo, da so OMEGA-3 maščobne kisline še posebej koristne in odlično vplivajo na kožo. Z uživanjem rib tako pridobimo večjo količino teh maščobnih kislin, ki izboljšajo strukturo naše kože, jo napnejo, ravno tako pa koži pomagajo zadržati več vlage. Preizkusi so namreč pokazali, da se je hidratacija kože povečala za kar 39% pri tistih ženskah, ki so 12 tednov dnevno uživale po polovico čajne žličke olja, obogatenega z OMEGA-3 maščobnimi kislinami.

Napitek z naravnim morskim kolagenom

Za vsakodnevno oskrbo vaše kože, nohtov, las, splošnega počutja in predvsem za zaustavitev staranja je odličen UNDO Collagen drink. Za razliko od preostalih kolagenov na trgu, ki so prašičjega izvora, vsebuje UNDO Collagen drink  naravni morski kolagen, ki bo vaš izgled izboljšal od znotraj- povsem naravni notranji lifting 3v1!

Vrhunski naravni morski kolagen tipa I in vitamin C zagotovita pospešeno tvorjenje kolagena. Kolagen je ključen za zdrav videz kože, saj je najbolj zastopana beljakovina v našem telesu. Če se ga v telesu proizvede dovolj, skrbi za moč, elastičnost in sijaj kože, las in nohtov.

Naročite UNDO Collagen drink tukaj (klik na sliko):


image

Izbrani izdelki za vas