Želite uživati v krofih, a brez odvečnih kilogramov? Preberite, kako!

14. feb. 2020

Po decembrskih pojedinah smo si zdaj malce opomogli, a že za prvim vogalom na nas prežijo slastni krofi, flancati in druge pustne dobrote, ki se jim res ne moremo povsem upreti.

Kako z užitkom preživeti pust, se zabavati in grešiti, ne da bi nas preveč skrbelo, koliko maščobe se nam bo nabralo okrog pasu in bokov? Ob besedi dieta se nam namreč kar naježi koža, saj si ne moremo predstavljati, da bi s svojega jedilnika povsem črtali vse slastne jedi in da bi v nedogled uživali samo pusto hrano.

Ali ste vedeli?

 • Povprečen krof tehta 80 gramov in ima 250 kalorij, pri čemer gre samo za prazne kalorije.
 • Stalna skrb zaradi odvečnih kilogramov povzroča dodaten stres, zaradi česa se jih še težje znebimo.
 • Kadar smo zelo nervozni, se še raje tolažimo s hrano.
 • Uživanje preveč industrijsko predelane hrane lahko povzroča zadrževanje vode v telesu, kar tudi vodi do prevelike teže.

Želja po sladkem, ki se ji ni treba upreti

Smetana, sir, ocvrta hrana in sladice – se tudi vam takoj začnejo cediti sline? Želja po sladki in mastni hrani je največja sovražnica vseh, ki si želijo izgubiti nekaj odvečnih kilogramov. Čeprav se na razumski ravni zavedamo, da v resnici ne potrebujemo določene sladice, pa si včasih res ne moremo pomagati in popustimo.

Brez odrekanja na cilj

Ko je naše telo v ravnovesju, se počutimo najbolje. Vendar, ko opazimo, da nam oblačila pretekle sezone niso več prav, ko vedno večkrat občutimo napihnjenost v predelu trebuha ter opazimo zabuhlost obraza, je čas, da sprejmemo nekaj ukrepov. Naj vas pomirimo – brez napornega odrekanja lahko dosežete svoj cilj.

Si želite znebiti napihnjenosti in zabuhlosti, izgubiti nekaj odvečne teže in znižati svoj dnevni vnos kalorij? Potem je vaša prava rešitev zmagovalni paket Fast Slim Duo. Gre za zelo učinkovito kombinacijo prehranskih dopolnil FatEliminator EXTREME in WaterOut EXTREME, ki poskrbita za rezultate, ko potrebujemo samo nekaj dodatne spodbude.

Fast Slim Duo

Fast Slim Duo -47%

Redna cena: 42,98 €

Vaša cena: 22,99 €

× Zapri

Na zmagovalno stopničko s tem napitkom

Povsem brez slabe vesti si od zdaj naprej lahko privoščite tudi tako pregrešno dobre sladice, kot so krofi, flancati in pustne miške. Vse, kar morate narediti, je, da pol ure po obroku, ki vsebuje preveč maščob, zaužijete neverjetno okusen napitek FatEliminator EXTREME.

Napitek FatEliminator EXTREME poskrbi za takojšnje blokiranje maščob, saj nase veže skoraj tretjino maščob iz obroka in jih spremeni v gel, ki nato po naravni poti zapusti telo z izločanjem. S FatEliminator EXTREME se vam okusni hrani ni treba povsem odpovedati.

Napitek WaterOut EXTREME resetira vaš limfni sistem in pomaga odplakniti odvečno vodo in toksine iz telesa, zato boste takoj videti vitkejši.

Polifenoli, ki jih vsebujeta napitka FatEliminator EXTREME in WaterOut EXTREME v paketu Fast Slim Duo, so močni antioksidanti iz hibiskusa, ki zavirajo nastajanje nove maščobe in spodbujajo izločanje maščob iz jeter. Zaradi tega učinka so uporabniki izgubili več odvečne teže.

Še nekaj trikov, ki jih lahko uvedete, da bodo rezultati še bolj vidni:

 • Ne zamenjajte lakote z žejo. Ko začutite željo po določeni hrani, popijte kozarec vode. Mogoče boste ugotovili, da želja zbledi. Dovolj tekočine je na vsak način blagodejno za počutje.
 • Načrtujte obroke. S tem zmanjšate možnost za prekrške.
 • Zjutraj spijte napitek WaterOut EXTREME.
 • Uživajte v hrani, v vsakem grižljaju. Pripravljajte si polnovredne in uravnotežene obroke, da dobite dovolj hranljivih snovi.
 • Izogibajte se pretirani lakoti. Poskušajte jesti redno, vedno pa imejte pri roki kakšen lahek prigrizek.
 • Če začutite nenadno lakoto in vas mikajo nezdravi prigrizki, poskusite za hip preusmeriti svojo pozornost na nekaj drugega.
 • Sprostite se. Preveč stresa pri nekaterih povzroča prenajedanje.
 • Po obilnem obroku si pripravite okusen napitek FatEliminator EXTREME.
 • Privoščite si dovolj spanja.
 • Nikoli se lačni ne odpravite po nakupih. S tem se boste izognili impulzivnim nakupom hrane. Kako zvito – v trgovinah je največ predelane prehrane prav na višini oči.

Fast Slim Duo

Fast Slim Duo -47%

Redna cena: 42,98 €

Vaša cena: 22,99 €

× Zapri


Stopite na pot do zdravega in zadovoljnega življenja! Svetovalnica za boljše počutje Sensi Vital ponuja brezplačne meritve in osebno svetovanje. Za več informacij in prijavo kliknite TUKAJ »