Rebeka je v 14 dneh izgubila kar 3 kilograme!

17. jan. 2019

Rebeka se je po praznikih odločila za spremembo! Namreč, čas je bil, da spravi dol nekaj kilogramov. Ko je slišala za povsem nov WaterOut Strong, je ugotovila, da ga vsekakor mora preizkusiti in že po 14 dneh je izgubila neverjetne 3 kilograme! Bravo Rebeka!

"Spoznala sem, da je konec veselja.”

"Tokrat sem se odločila, da bo stvar postala resna. Gre za moje zdravje in za moje boljše počutje. Obljubila sem, da bom v treh mesecih izgubila okoli 10 kilogramov. Povem pa to naglas, da se ’zazihram’, da ne ‘požrem’ obljube!" 

Korenite spremembe z WaterOut Strong

"Zavezala sem se, da bom v treh mesecih naredila korenite spremembe − tako znotraj kot zunaj. In začeti je treba pri osnovah. Se pravi − najprej ustvariti pogoje za USPEŠNO HUJŠANJE − izboljšamo delovanje limfnega sistema, ker njegovo upočasnjeno delovanje in slabše delovanje jeter sta razlog, da težko shujšamo. Še naprej bom poleg vsega, kar bom še počela, zaupala tudi napitku WaterOut, in ko sem slišala, da bodo imeli nov in izboljšan izdelek, sem takoj vprašala Sensilabovo nutricionistko, kako deluje." In kot vidimo, je Rebeka prezadovoljna, saj je po 14 dneh izgubila kar 3 kilograme!

WaterOut Strong z novo in izboljšano formulo

WaterOut Strong z novo in izboljšano formulo poskrbi za 3,5 x boljše odvajanje vode, zmanjša napihnjenost za 60% in ponuja vidne rezultate že v 1 tednu. Poslovite se od napihnjenosti, odvečnih kilogramov in maščobe!