Če bi jetra lahko govorila, bi vam rekla: »Sram naj vas bo!«

Mastna hrana, pitje alkohola, kajenje, pomanjkanje rekreacije ... vse to ima negativen učinek na vaša jetra, ki z leti nemarnega ravnanja postanejo zamaščena in preobremenjena. To vam bodo pokazala z vse večjim maščobnim obročem okoli trebuha, ki se ga ne boste uspeli znebiti kljub rigorozni dieti, utrujenostjo in s slabo prebavo. Razkrivamo, kaj lahko storite za organ, ki opravlja več kot 500 funkcij v telesu. 

image

Kako pomembna so jetra, verjetno najbolje opiše stavek, da brez jeter ne moremo preživeti več kot 3 dni. Medicina, ki dela čudeže, tukaj žal odpove, saj nam zdravniki ne morejo vsaditi umetnih jeter.

Kaj sploh so zamaščena jetra?

Najprej razčistimo, kaj so zamaščena jetra. Gre za bolezen, pri čemer se v jetrih nabere več maščobnih celic, kot bi jih smelo biti. Strokovnjaki ocenjujejo, da o zamaščenih jetrih govorimo, ko je odstotek maščobe večji od 5 odstotkov!

Krivec za zamaščenost jeter ni samo alkohol!

V preteklosti je veljalo prepričanje, da imajo zamaščena jetra zgolj tisti, ki popijejo preveč alkohola, podrobnejše analize pa so dokazale, da alkohol ni edini povzročitelj zamaščenosti jeter. Danes velja za najbolj očiten znak zamaščenosti na telesu trebušček – maščoba, ki se nabira okoli trebuha.

Žal pa so prizadeti tudi ljudje, ki trebuščka nimajo.

Zamaščenost jeter spodbujajo tudi:

  • stres,
  • uživanje tablet (tudi protibolečinskih in koncetracepcijskih!),
  • nepravilno prehranjevanje,
  • pomanjkanje rekreacijem
  • vplivi iz okolja ...

Jetra so res vsestranski organ, ki pokažejo zamaščenost na različne načine.

Ste pogosto utrujeni? Se vam okoli trebuha nabira maščoba, čeprav pazite na dieto? Ste pogosto bolni? Vam težavo dela prebava? Imate visok holesterol, trigliceride?

Razlog za vaše počutje lahko tiči v jetrih. Vsi ti simptomi so povezani z zamaščenimi in preobremenjenimi jetri, kar lahko vodi tudi v hujše bolezenske znake, tudi v diabetes tipa 1 ali 2.

Maščobe okoli trebuha so vam »zakuhala« jetra

Ste vedeli, da se vam maščoba okoli trebuha nabira, ker jetra ne uspejo razgraditi maščob, saj so okupirana s številnimi strupi?

Dobra novica pa je ta, da zamaščena jetra k sreči niso težava, ki je ne bi bilo mogoče odpraviti. Priporočamo vam celovit detox, s katerim boste razstrupili jetra in poskrbeli, da se bodo strupi iz jeter in telesa razgradili ter obenem tudi izločili, obnovili jetrne celice in jim dali novo moč za nemoteno delovanje ter okrepili svoja jetra.

Tako se bodo lahko učinkovito ubranila pred strupi iz okolja. Pomembno pa je, da strupe iz jeter in telesa tudi izločite, sicer se bodo znova vrnili v vaša jetra!

Spoznajte detox z 10-krat močnejšim učinkom

Celovit detox s trojnim delovanjem vam omogoča 1-mesečni paket Hepafar, ki vsebuje kapsule Hepafar forte z revolucionarnimi učinkovinami za razstrupljanje jeter ter z 10-krat močnejšim učinkom razstrupljanja, in napitke Hepafar fibers, ki poskrbijo, da se strupi dokončno izločijo iz telesa. Brez napihnjenost in vetrov!


Izbrani izdelki za vas