Naravo in znanost vračamo ljudem

"Proučuj naravo, ljubi naravo, bodi blizu naravi. Nikoli te ne bo razočarala."

(Frank Lloyd Wright)

 

Zgodba Sensilab se je začela s preprosto željo: vrniti ljudem, česar nikoli ne bi smeli izgubiti. Z željo, da bi vam vrnili dobro počutje in optimalno zdravje, delujemo še danes. Prepričani smo, da je moč narave tista, ki lahko človeku pomaga doseči višjo kakovost življenja.


Narava in znanost v sozvočju

Znanje tistih, ki so še tesno sobivali z naravo, smo okrepili z močjo najnovejših znanstvenih dognanj in preciznih postopkov. Tako vam lahko ponudimo dobro v najboljši obliki.

Naši izdelki vsebujejo naravne sestavine najvišje kakovosti, ki so tudi v kliničnih raziskavah pokazale visoko učinkovitost. Ker se držimo strogih farmacevtskih standardov proizvodnje, naši izdelki vsebujejo le varne in učinkovite naravne spojine.


Senzilabovi izdelki so našli pot v domove po celi Evropi, Vzhodu in naprej

Učinkovita združitev naravnih in znanstvenih rešitev je bila gonilna sila očetov blagovne znamke Sensilab. Trije strokovnjaki – Marko Dolžan, Bojan Ščukovt in Branko Belčič – so zapustili eno izmed največjih farmacevtskih podjetij v Sloveniji in ustvarili novo podjetje, stkano iz niti narave in znanosti. Sčasoma so se jim pridružili tudi njihovi sinovi, kolegi in drugi priznani strokovnjaki z različnih področij. V slogi zanesljivosti in napredka Sensilab cveti še danes.

 

DOSLEJ SMO RAZVILI ŽE PREK 500 IZDELKOV, KI SO NA VOLJO NA VEČ KOT 40 TRGIH.

 

Verjamemo v individualni pristop

Pri Sensilabu vemo, da je vsakdo unikaten. Zato je individualen pristop do naših strank ključnega pomena. S širokim naborom izdelkov našim strankam ponujamo popolne in prilagojene rešitve za notranje ravnotežje in boljše življenje.

Več sto tisoč zadovoljnih strank po vsem svetu je najboljši dokaz, da smo na pravi poti. Naravo v objemu znanosti bomo še naprej vračali ljudem.


O naših izdelkih in storitvah

Vsi naši izdelki so izdelani v skladu z najvišjimi standardi v farmaciji in prehranski panogi, kot so GMP, HACCP in ISO standard. Kakovost izdelkov je zato enaka kot kakovost zdravil.
Že od začetka zaposlujemo izkušene strokovnjake, iščemo visokokakovostne naravne učinkovine in izbiramo najboljše prakse, ki vam pomagajo doseči dolgo, zdravo, srečno in aktivno življenje
Vse izdelke razvijamo v skladu z najnaprednejšimi mednarodnimi tehnološkimi in zdravstvenimi merili in inovacijami jih ustvarjajo naši strokovnjaki. Vsi so proizvedeni v lastnih razvojnih centrih..
Z vami mislimo Zdravo! Ne nudimo vam le izdelkov, temveč vam ponujamo roko, ki vas bo vodila in vam pomagala do celovitega in zdravega načina življenja. .

Zgodovina podjetja

2018. V Velenju se odpre osma Sensilab trgovina, kjer ponujamo brezplačno personalizirano svetovanje in meritve.

2018. Sensilab posodobi svoj logo.

2014. Sensilab je prisoten že v več kot 35 državah sveta.

2014. Kozmetična znamka Artskin UNDO pridobi 7 mednarodnih patentov.

2014. V Logatcu (Slovenija) začne delovati raziskovalni in razvojni Sensilab Campus. Obsega kar 10.000 kvadratnih metrov.

2012. Lansiramo prvo različico spletne trgovine sensilab.si

2011. Sensilab postane superbrand v Sloveniji.

2009. V Logatcu (Slovenija) začne delovati razvojna enota, ki omogoča hitro proizvodnjo manjšega obsega. Urejena je v skladu s sistemom doseganja kakovosti GMP (good manufacturing practice), ki zagotavlja 100% varnost sestavin in končnih izdelkov.

2008. Sensilab prejme 2 najpomembnejša certifikata (GMP in HACCP) – dokaza, da deluje v skladu z najpomembnejšimi standardi v farmaciji in prehranski industriji.

2007. Sensilab se usmeri na razvoj izdelkov za preventivo. Ključni izdelki na prodajnih policah postanejo med drugim Vitamini & Minerali, Q10 in B-kompleks.

2005. Blagovna znamka Sensilab je rojena. Pred tem je krovno podjetje Farmicom skrbelo za svetovanje največjim farmacevtskim podjetjem v Sloveniji in Evropia.