Naravo in znanost vračamo ljudem

"Proučuj naravo, ljubi naravo, bodi blizu naravi. Nikoli te ne bo razočarala." (Frank Lloyd Wright)

Zgodba Sensilab se je začela s preprosto željo: vrniti ljudem, česar nikoli ne bi smeli izgubiti. Z željo, da bi vam vrnili dobro počutje in optimalno zdravje, delujemo še danes. Prepričani smo, da je moč narave tista, ki lahko človeku pomaga doseči višjo kakovost življenja.

Narava in znanost v sozvočju 

Znanje tistih, ki so še tesno sobivali z naravo, smo okrepili z močjo najnovejših znanstvenih dognanj in preciznih postopkov. Tako vam lahko ponudimo dobro v najboljši obliki.

Naši izdelki vsebujejo naravne sestavine najvišje kakovosti, ki so tudi v kliničnih raziskavah pokazale visoko učinkovitost. Ker se držimo strogih farmacevtskih standardov proizvodnje, naši izdelki vsebujejo le varne in učinkovite naravne spojine.

Senzilabovi izdelki so našli pot v domove po celi Evropi, Vzhodu in naprej

Učinkovita združitev naravnih in znanstvenih rešitev je bila gonilna sila očetov blagovne znamke Sensilab. Trije strokovnjaki – Marko Dolžan, Bojan Ščukovt in Branko Belčič – so zapustili eno izmed največjih farmacevtskih podjetij v Sloveniji in ustvarili novo podjetje, stkano iz niti narave in znanosti. Sčasoma so se jim pridružili tudi njihovi sinovi, kolegi in drugi priznani strokovnjaki z različnih področij. V slogi zanesljivosti in napredka Sensilab cveti še danes.

Verjamemo v individualni pristop

Pri Sensilabu vemo, da je vsakdo unikaten. Zato je individualen pristop do naših strank ključnega pomena. S širokim naborom izdelkov našim strankam ponujamo popolne in prilagojene rešitve za notranje ravnotežje in boljše življenje.

Več deset tisoč zadovoljnih strank po vsem svetu je najboljši dokaz, da smo na pravi poti. Naravo v objemuznanosti bomo še naprej vračali ljudem.

O naših izdelkih in storitvah

Vsi naši izdelki so izdelani v skladu z najvišjimi standardi v farmaciji in prehranski panogi, kot so GMP, HACCP in ISO standard. Kakovost izdelkov je zato enaka kot kakovost zdravil.
Že od leta 1933 zaposlujemo izkušene strokovnjake, iščemo visokokakovostne naravne učinkovine in izbiramo najboljše prakse, ki vam pomagajo doseči dolgo, zdravo, srečno in aktivno življenje
Vse izdelke razvijamo v skladu z najnaprednejšimi mednarodnimi tehnološkimi in zdravstvenimi merili in inovacijami jih ustvarjajo naši strokovnjaki. Vsi so proizvedeni v lastnih razvojnih centrih.
Z vami mislimo Zdravo! Ne nudimo vam le izdelkov, temveč vam ponujamo roko, ki vas bo vodila in vam pomagala do celovitega in zdravega načina življenja.

Zgodovina

Sensilabova zgodba sega v leto 1933, ko sta gospoda Scott in Bowne, v prepričanju, da mora farmacevtska panoga pomagati ljudem, leta 1933 ustanovila svoje faramacevtsko podjetje v Varšavi.

To podjetje, ki je v tem času postalo eden največjih poljskih specialistov za razvoj zdravil in prehranskih dopolnil, so več kot 70 let pozneje prevzeli očetje Sensilaba, Marko Dolžan, Bojan Ščukovt in Branko Belčič.

Ravno takrat so zapustili eno največjih slovenskih farmacevtskih podjetij, Lek, in se odpravili na lastno podjetniško pot. Ustanovili so podjetje v Sloveniji, in tam tudi vzpostavili prvo lastno proizvodnjo, in nato še kupili poljsko podjetje, ki se je takrat imenovalo Polfa Lodz.

Skupina Sensilab je danes neposredno prisotna v Italiji, Sloveniji, Hrvaški, Romuniji in na Poljskem, naši izdelki pa se prodajajo še v Avstriji, Nemčiji, Španiji, Irski, Rusiji, Izraelu, Srbiji, Ukraini in še drugje.

Več o naši zgodovini ››

 

Novičke

Sensilab je zaključil izgradnjo novega razvojno, raziskovalnega in proizvodnega campus v mestu Lodz na Poljskem.

23. julij 2014

Sensilab napoveduje novost: Visokokakovostno hrano za aktivno življenje. Namenjena bo samo ženskam, podpirala pa bo njihov širok spekter ciljev: doseganje športnih rezultatov, oblikovanje postave na zdrav način, izboljšanje prehranskih navad, skrb za zdravo in aktivno življenje.

30. september 2014
 

Kontakti

Sensilab d.o.o.

Verovškova 55a, 1000 Ljubljana, Slovenija 

Telefon: 059 233 200
Fax: 01 754 20 78
Elektronska pošta: info@sensilab.com