Zdravo življenje s pomočjo prehrane

Podjetje Sensilab je bilo ustanovljeno leta 2005 z jasnim ciljem: strankam ponuditi zaupanja vredna, zanesljiva in za uporabo enostavna prehranska dopolnila na naravni osnovi ter na vse možne načine podpirati njihove cilje glede zdravja in dobrega počutja.

Naš sodobni, hiter svet nam pogosto ne pušča dovolj časa za zdrave obroke in samopomoč, zato je bilo naše poslanstvo vedno omogočanje ljudem, da živijo bolj zdravo, in to na lahko dostopen način. 

Prizadevanje za popolnost

image

Vedno smo si prizadevali, da bi na trg prinesli inovativne izdelke, pozorno spremljali trende in znanstveni razvoj, pri čemer sta bili kakovost in čistost vedno naši najpomembnejši prednostni nalogi. 

Naša ekipa strokovnjakov je predana iskanju najsodobnejših rešitev na področju prehranskih dopolnil, naj gre za povečanje biorazpoložljivosti naravnih izvlečkov ali uporabo novih patentiranih sestavin.

Vsi naši izdelki se proizvajajo v EU, v sodobnem farmacevtskem obratu, po standardih GMP in HACCP. Testirajo jih dvakrat - kot surovine in kot končne izdelke, zato je vsak izdelek opremljen z jamstvom za čistost in mikrobiološko neoporečnost. Več naših izdelkov je pridobilo potrdilo o analizi AGROLAB.

Priporočeno s strani strokovnjakov

Poleg tega, da s svojimi izdelki dosegamo stranke po vsem svetu in jim pomagamo uresničevati njihove cilje na področju zdravja in dobrega počutja, sodelujemo tudi s profesionalnimi športniki in javnimi osebnostmi, ki navdušeno priporočajo naše izdelke. 

Sodelovali smo tudi s številnimi strokovnjaki s področja zdravja, prehrane in medicine ter prejeli njihov pečat. Tukaj je le nekaj njihovih priporočil:

“Vaše zdravje je odvisno od tega, kako dobro delujejo vaša jetra. Če iščete učinkovito prehransko dopolnilo za podporo zdravju jeter, vam priporočam Hepafar Forte Premium. Hepafar Forte je bil razvit s pomočjo znanosti za podporo zdravim jetrom in prebavi in vsebuje mešanico temeljito raziskanih zelišč in dopolnil za prebavo, ki podpirajo sposobnost razstrupljanja in regeneracije jeter. Med ključnimi sestavinami so izvleček artičoke, holin, pegasti badelj v fitosomski obliki (z visoko biorazpoložljivostjo), izvleček regratove korenine, ingver in druge. Poleg tega Hepafar Forte pomaga podpirati presnovo maščob, povečuje raven energije in vitalnost.“

Dr. Brindusa Vanta, Doktorica medicine, specializirana za prehrano in prehranska dopolnila

image
image

“Kot nutricionistka sem bila izjemno navdušena nad kapsulami Hepafar Forte Premium s pegastim badljem. Ko sem jih vključila v svojo rutino, sem imela opazno več energije. Edinstvena mešanica pegastega badlja, fosfolipidov in drugih učinkovitih sestavin je nedvomno prispevala k izboljšanju moje vzdržljivosti. Prav zato je ta izjemen izdelek pristal med prehranskimi dopolnili, ki jih priporočam.“

Mona Rasi, Certificirana nutricionistka

„HEPAFAR forte PREMIUM v kombinaciji s HEPAFAR fibers je najbolj celovita rešitev za razstrupljanje jeter in telesa, kar sem jih kdaj videla.

Zasnovana je tako, da pomaga bistveno izboljšati kakovost vašega vsakdanjega življenja, začenši z jetri.“

Tamara Jakopič, dietetičarka

image
image

Čeprav se večina kozmetičnih posegov osredotoča predvsem na zunanji videz, je pomembno, da za svoje telo skrbimo tudi od znotraj. Pri tem ima prehrana ključno vlogo. Vendar je samo s prehrano težko zadovoljiti naše prehranske potrebe. Zato svojim pacientom vedno priporočam vrhunska prehranska dopolnila.

Takšen izdelek je tudi to visokokakovostno prehransko dopolnilo s kolagenom: UNDO Collagen Drink priporočam zaradi njegove edinstvene mešanice sestavin, zaradi katerih je odličen dodatek k vaši prehrani. Deluje tako, da kožo "hrani" od znotraj, zaradi česar je videti bolj gladka in čvrsta.

Priporočam redno vsakodnevno uporabo izdelka UNDO Collagen Drink, ne le zaradi njegovih neverjetnih lastnosti proti staranju, temveč tudi zato, ker lahko pomaga izboljšati vaše splošno počutje.“


Dr. Rosmy Barrios, specialistka medicine proti staranju

Izpadanje las, lomljivi nohti in suha koža so vse pogostejše težave zaradi vsakodnevnega stresa, premajhnega vnosa določenih vitaminov in mineralov s prehrano ter škodljivih okoljskih dejavnikov. Zato vam lahko prehranska dopolnila z biotinom, cinkom in selenom pomagajo do gostejših las, sijoče kože in močnejših nohtov.

Prehransko dopolnilo Essentials Biotin vsebuje 10.000 μg (10 mg) bioaktivnega biotina, obogatenega s cinkovim kelatom in selenom iz naravnega vira.

Biotin je ključni esencialni vitamin za zdravje las in kože. Cink prispeva k sintezi beljakovin in delitvi celic, kar je pomembno za zdravje kože, las in nohtov. V kombinaciji s selenom nudi dvojno zaščito pred oksidativnim stresom.

Essentials Biotin contains 10,000 mcg (10 mg) of bioactive biotin enriched with chelated zinc and naturally occurring selenium.

Marta Guzmán Herrera, dietetičarka-nutricionistka

image

Več milijonov zadovoljnih strank 

image

Z več kot 15 leti izkušenj na področju proizvodnje prehranskih dopolnil smo dosegli več kot 3 milijone zadovoljnih strank po vsej Evropi!

V tem času smo razvili več kot 500 izdelkov, ki so na voljo na trgu v več kot 40 državah.

Svojih izdelkov ne ponujamo le v sodobni in pregledni spletni trgovini, temveč smo prisotni tudi v več e-trgovinah z zdravili po vsej Evropi, kar nam omogoča, da dosežemo še širše občinstvo. 

Vrhunski vitamini in minerali, prehranska dopolnila za uravnavanje telesne teže in vse drugo, kar potrebujete za zdravje in dobro počutje – vse to je na voljo pod blagovno znamko Sensilab!