Sensilab

V Sensilabu verjamemo, da se moramo v želji po kakovostnejšem življenju vrniti nazaj k naravi. V svojih izdelkih vam nudimo najkakovostnejše znanstveno potrjene naravne učinkovine, ki negujejo vaše telo in duha ter vas varujejo pred razvojem bolezni in zdravstvenih težav.

Zavedamo se, da zgolj uživanje izdelkov ni dovolj, da bi dosegli celovito spremembo in zdrav življenjski slog. Vsaka oseba je edinstvena in potrebuje specifične celostne rešitve.

Zato Sensilab niso le izdelki, temveč celostna podpora, ki vam pomaga do dolgega, aktivnega, srečnega in zdravega življenja.

Z vami mislimo Zdravo od leta 1933.

360° celostne rešitve za zdravo življenje

Ne glede na to, kje oz. kako nas boste obiskali – na spletu, v trgovinah misli Zdravo, ali pa nas poklicali, vam nudimo veliko več, kot le izdelke:

  • Strokovne meritve, svetovanje in prilagojeni nutricionistični načrti
  • Pomoč pri izboru ustreznih rešitev za vaše konkretne potrebe, cilje in želje
  • Stalni brezplačni nasveti in informacije za zdravo življenje, preko spleta in naših revij
  • Spletne aplikacije za pomoč pri izboru prave diete in drugih rešitev za vaše težave
 

O naših izdelkih in storitvah

Vsi naši izdelki so izdelani v skladu z najvišjimi standardi v farmaciji in prehranski panogi, kot so GMP, HACCP in ISO standard. Kakovost izdelkov je zato enaka kot kakovost zdravil.
Že od leta 1933 zaposlujemo izkušene strokovnjake, iščemo visokokakovostne naravne učinkovine in izbiramo najboljše prakse, ki vam pomagajo doseči dolgo, zdravo, srečno in aktivno življenje
Vse izdelke razvijamo v skladu z najnaprednejšimi mednarodnimi tehnološkimi in zdravstvenimi merili in inovacijami jih ustvarjajo naši strokovnjaki. Vsi so proizvedeni v lastnih razvojnih centrih.
Z vami mislimo Zdravo! Ne nudimo vam le izdelkov, temveč vam ponujamo roko, ki vas bo vodila in vam pomagala do celovitega in zdravega načina življenja.

Zgodovina

Sensilabova zgodba sega v leto 1933, ko sta gospoda Scott in Bowne, v prepričanju, da mora farmacevtska panoga pomagati ljudem, leta 1933 ustanovila svoje faramacevtsko podjetje v Varšavi.

To podjetje, ki je v tem času postalo eden največjih poljskih specialistov za razvoj zdravil in prehranskih dopolnil, so več kot 70 let pozneje prevzeli očetje Sensilaba, Marko Dolžan, Bojan Ščukovt in Branko Belčič.

Ravno takrat so zapustili eno največjih slovenskih farmacevtskih podjetij, Lek, in se odpravili na lastno podjetniško pot. Ustanovili so podjetje v Sloveniji, in tam tudi vzpostavili prvo lastno proizvodnjo, in nato še kupili poljsko podjetje, ki se je takrat imenovalo Polfa Lodz.

Skupina Sensilab je danes neposredno prisotna v Italiji, Sloveniji, Hrvaški, Romuniji in na Poljskem, naši izdelki pa se prodajajo še v Avstriji, Nemčiji, Španiji, Irski, Rusiji, Izraelu, Srbiji, Ukraini in še drugje.

Več o naši zgodovini ››

 

Novičke

Sensilab je zaključil izgradnjo novega razvojno, raziskovalnega in proizvodnega campus v mestu Lodz na Poljskem.

23. julij 2014

Sensilab napoveduje novost: Visokokakovostno hrano za aktivno življenje. Namenjena bo samo ženskam, podpirala pa bo njihov širok spekter ciljev: doseganje športnih rezultatov, oblikovanje postave na zdrav način, izboljšanje prehranskih navad, skrb za zdravo in aktivno življenje.

30. september 2014
 

Kontakti

Sensilab d.o.o.

Verovškova 55a, 1000 Ljubljana, Slovenija 

Telefon: 059 233 200
Fax: 01 754 20 78
Elektronska pošta: info@sensilab.com