Pri vsakem naročilu nad 30 € prejmete še Vitamin D3 2000 IU popolnoma BREZPLAČNO!

SensOmega

Prehransko dopolnilo Omega 3 z najboljšim razmerjem med kakovostjo in ceno, kar je dokazala Zveza potrošnikov Slovenije.

-20%

SensOmega
 • Visoko koncentrirane omega 3
 • Najmanj 300 mg EPK in 200 mg DHK v dnevnem odmerku
 • Čisto ribje olje pridobljeno iz sardin in sardonov
 • Brez težkih kovin
 • Brez ribjega priokusa
 • EPK in DHK imata vlogo pri delovanju srca
 • DHK ima vlogo pri ohranjanju vida
 • DHK ima vlogo pri delovanju možganov

 

Na zalogi

9,99 €

7,99 €

Izberite svoj paket:

 

ali pokličite brezplačno in naročite 080 99 82

Mesečna garancija na zadovoljstvo

Če ne bi bili zadovoljni z rezultati izdelka, vam v skladu z garancijo na zadovoljstvo omogočamo, da nam škatlico izdelka vrnete v 30 dneh in vrnili vam bomo denar.

Dostava v roku 2–3 delovnih dni

preko GLS Slovenija

Načini plačila:

Pakiranje: 60 kapsul, za 30 dni

Ostanite zdravi z brezplačno e-knjigo in spletno telovadnico - brezplačno ob vsakem nakupu!

Prevzemite brezplačno e-knjigo o zdravju z okusnimi recepti in nasveti, kako oblikovati nove zdrave navade. Pripravili smo tudi brezplačen 4-tedenski program vadbe za oblikovanje celotnega telesa.

Vse to združite z vrhunskimi izdelki Sensilab in postanite fit še hitreje!

Medtem ko so še do pred kratkim vse prehranske maščobe bile na slabem glasu, je vse več dolgoročnih raziskav pokazalo, da je to daleč od resnice. Pomembno pa je, da uživamo dobre maščobe, ki s pomembnimi hranili podprejo naše telo. Ene izmed najpomembnejših maščob, o katerih ste prav gotovo slišali, so omega 3 maščobne kisline.

Zakaj so omega 3 tako pomembne?

Najprej je treba poudariti, da so omega 3 esencialne maščobne kisline. To pomeni, da jih naše telo ne more samo proizvesti, zato jih moramo zaužiti s hrano. Raziskave dokazujejo, da omega 3 pomagajo zmanjšati tveganje za nastanek srčno-žilnih bolezni.

Ker so omega 3 v velikih količinah koncentrirane v možganih, imajo vlogo tudi pri številnih možganskih funkcijah – od spomina in koncentracije do razpoloženja, ter ohranjanja vida.

Zveza potrošnikov Slovenije potrdila odlično kakovost kapsul SensOmega

Zveze potrošnikov Slovenije (ZPS) je mednarodno priznana neodvisna in neprofitna organizacija, ki slovenskim potrošnikom omogoča boljše in varnejše nakupe. Je kot svetilnik, ki v poplavi na videz podobnih izdelkov potrošnike že 28 let usmerja k najboljši izbiri.

ZPS test prehranskih dopolnil z omega 3 je potrdil, da ima SensOmega najboljše razmerje med kakovostjo in ceno. To pomeni, da z nakupom izdelka SensOmega dobite izjemno kvaliteto po super ugodni ceni!

Sens Omega ne vsebuje težkih kovin

Sensilab strogo nadzoruje kakovost svojih izdelkov. Vsi izdelki gredo skozi dve analizi – analizo surovin in analizo končnih izdelkov. Za vsako serijo izdelkov imamo ustrezno dokumentacijo, ki zagotavlja mikrobiološko neoporečnost in čistost (odsotnost težkih kovin).

To je potrdila tudi ZPS, ki je z neodvisno laboratorijsko analizo dokazala, da Sensilab SensOmega ne vsebuje težkih kovin, kot je na primer živo srebro.

Pozor pri vsebnosti EPK in DHK

Med maščobnimi kislinami omega 3 nas najbolj zanimata dve: EPK (eikozapentaenojska kislina) in DHK (dokozaheksaenojska kislina). Bodite pozorni, da ima izdelek v priporočeni dnevni količini dovolj EPK in DHK. Koristni učinek se doseže z 250 mg EPK in DHK. SensOmega že v samo 2 kapsulah vsebuje 300 mg EPA in 200 mg DHK.

Da resnično lahko zaupate zapisu na embalaži je potrdila tudi ZPS, ki je z neodvisno laboratorijsko analizo potrdila, da SensOmega vsebuje najmanj toliko omega 3, kot je zapisano na deklaraciji.

Omega 3 v pravi obliki

Ko se odločimo za uživanje omega 3, je izjemno pomembno, da izberemo tudi pravo obliko omega 3 maščobnih kislin. Na trgu sta v večini prisotni dve obliki ribjega olja – v obliki trigliceridov in etil estrov.

Omega 3 v obliki etil estrov v naravni ni prisotna in je sintetično pridobljena, zato jo naše telo ne prepozna in le s težavo uporabi. Po drugi strani pa so trigliceridi naravna oblika ribjega olja, torej takšna, ki jo naše telo z lahkoto prepozna in tudi uporabi. V kapsulah SensOmega se omega 3 maščobne kisline nahajajo izključno v obliki trigliceridov.

Zakaj bi morali SensOmega uživati vsak dan?

 • Ker vsebuje koncentrirano ribje olje.
 • Ker nima neprijetnega okusa po ribah.
 • Ker vsebuje optimalno razmerje med EPK in DHK.
 • Ker varuje srce in ožilje.
 • Ker pripomore k optimalnemu delovanju možganov.
 • Ker pomaga ohranjati dober vid.

Sestavine (v 2 kapsulah): koncentrirano ribje olje (vsebuje min. 300 mg EPK, min. 200 mg DHK, min. 600 mg omega-3) – 1000 mg, kapsule: goveja želatina, sredstvo za ohranjanje vlage: glicerol.

* Koristni učinek se doseže z dnevnim vnosom 250 mg EPK in DHK.

Način uporabe: Priporočeni dnevni odmerek sta 2 kapsuli z 2 dl vode med obrokom.

Opozorilo: Če ste preobčutljivi ali alergični na katero od sestavin tega izdelka ali jemljete zdravila, se pred uporabo posvetujte s svojim zdravnikom.

Pomembna obvestila: Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Pomembna sta raznolika in uravnotežena prehrana ter zdrav način življenja.

Shranjevanje: Shranjujte nedosegljivo otrokom! Shranjevati v temnem in suhem prostoru na temperaturi do 25 °C.

Neto teža: 42,3 g.

SensOmega