Potovalne lizike 2+1 GRATIS

Prehransko dopolnilo Potovalne lizike, ki blažijo potovalno slabost. Za brezskrbna potovanja!

2+1

Potovalne lizike 2+1 GRATIS
  • Potovalne lizike, primerne za otroke od 3. leta dalje
  • Lizike z jabolčnim okusom in kombinacijo mete in ingverja, ki blaži posledice potovalne slabosti
  • Za najboljše učinke priporočamo zaužitje 30 minut pred začetkom potovanja


 

14,70 €

9,80 €

Na zalogi

 

ali pokličite brezplačno in naročite 080 99 82

Mesečna garancija na zadovoljstvo

Če ne bi bili zadovoljni z rezultati izdelka, vam v skladu z garancijo na zadovoljstvo omogočamo, da nam škatlico izdelka vrnete v 30 dneh in vrnili vam bomo denar.

Dostava v roku 1 – 3 dni preko Pošte Slovenije ali GLS.
Načini plačila:

3 lizike jabolčnega okusa, s sladkorjem, neto količina: 30 g

Potovalna slabost je pogostejša pri otrocih. Nastane zato, ker se med potjo signali, ki jh možganom pošilja naš ravnotežni organ v notranjem ušesu ne ujemajo z našimi vidnimi zaznavami.

Nasveti za pomoč otroku, ki ima potovalno slabost

Zjutraj naj je lahko in toplo hrano. Pred začetkom potovanja poskrbite, da bo avto prezračen in primerne temperature.

Na krajšem potovanju naj otrok ne je oziroma ne pije. Če je žejen, mu ponudite navadno vodo. Ne pretiravajte s količino vode in hrane.

Otrok naj sedi na sredini prevoznega sredstva: avtobusa, čolna ali letala in naj gleda v smeri potovanja. Priporočamo, da med vožnjo ne bere, se ne igra z igračami ali gleda filme.

Poskusite ga zamotiti: pojte pesmice ali pa se pojdite kakšno od besednih iger. Če imate možnost, mu na radiu predvajajte pravljico

Potovalne lizike za otroke vsebuje ekstrakt ingverja in mete. Ingver pomaga blažiti slabost, ki nastane kot posledica vožnje. Meta pa bo pomagala, da bo prebavni sistem znova delal, kot mora.

Za najboljše rezultate priporočamo zaužitje lizike 30 minut pred začetkom potovanja

Sestavine (v 3 lizikah): sladkor, glukozni sirup, sredstvo za uravnavanje kislosti: citronska kislina, limonin koncentrat (krompirjev ali/in koruzni maltodekstrin), aroma jabolka, suhi ekstrakt korenine ingverja 60 mg (maltodekstrin), suhi ekstrakt listov poprove mete 37,5 mg, barvili: indigotin, beta karoten.

Način uporabe: Priporočeni dnevni odmerek so 1-3 lizike. Primerno za otroke od 3. leta dalje. Pomembna obvestila: Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Pomembna sta raznolika in uravnotežena prehrana ter zdrav način življenja.

Shranjevanje: Shranjevati nedosegljivo otrokom! Shranjujte v temnem in suhem prostoru, na temperaturi pod +25°C.

Potovalne lizike 2+1 GRATIS