DOKAZANI REZULTATI HUJŠANJA

Klinične študije so pokazale da so SlimJoy uporabniki:

opazili pozitivne spremembe pri delovanju ščitnice

zmanjšali obseg bokov

izgubili odvečno težo

kurili maščobe med počivanjem

NAJBOLJŠE SESTAVINE

Vsi naši izdelki so izdelani po najvišjih standardih kakovosti v Evropi.

SlimJOY izdelki vsebujejo le najboljše sestavine z dokazanimi učinki!
 

SlimJOY kapsule: Spodbujajo delovanje ščitnice. Blokirajo encime za lažjo prebavo maščob in sladkorja.

SlimJOY kapsule zavirajo encima lipaze in amilaze ter tako preprečujejo absorpcijo maščob in sladkorja v telesu.

BootBurn INTENSIVE: Kuri maščobo tudi, kadar ne počnete nič.

BootBurn INTENSIVE pomaga pri kurjenju maščobe, medtem ko počivate. Napitek z zelenim čajem in ekstraktom semen kolovca je popoln za takrat, kadar ne želite ali pa nimate časa telovaditi.

 

51,70 €

29,90 €

Na zalogi

 

ali pokličite brezplačno in naročite 080 99 82

Mesečna garancija na zadovoljstvo

Če ne bi bili zadovoljni z rezultati izdelka, vam v skladu z garancijo na zadovoljstvo omogočamo, da nam škatlico izdelka vrnete v 30 dneh in vrnili vam bomo denar.

Dostava v roku 1 – 3 dni preko Pošte Slovenije ali GLS.
Prehransko dopolnilo.
SESTAVINE:

BootBurn Intensive: sredstvo za povečanje prostornine: koruzni dekstrin, ekstrakt semen kolovca z 10% kofeina, ekstrakt zrn zelene kave s 45-50% skupnih klorogenskih kislin in 2% kofeina, aroma breskve, sredstvo za uravnavanje kislosti: citronska kislina, ekstrakt korenine ingverja s 5% gingerolov, nikotinamid, sredstvo proti sprijemanju: rižev koncentrat, sladilo: sukraloza.

SlimJoy kapsule ekstrakt skorje cimeta, ID-alG™ [ekstrakta rjave morske alge in grozdnih pečk s 100 - 330 ppm joda] (vsebnost sulfitov >10mg/kg), ekstrakt listov rdečega grozdja s 30% skupnih polifenolov, (vsebnost sulfitov >10mg/kg), cinkov glukonat, nikotinamid, sredstvo proti sprijemanju: rižev koncentrat, kromov pikolinat, kapsule: hidroksipropil metilceluloza.

NAVODILA ZA UPORABO:

BootBurn Intensive: Prehransko dopolnilo s sladilom. Priporočeni dnevni odmerek je 1 vrečka, raztopljena v 2 dl vode po obroku. Vsebuje kofein. Ni priporočljivo za otroke ali nosečnice (vsebnost kofeina: 88mg/1 vrečko). Če ste preobčutljivi ali alergični na katero od sestavin tega izdelka ali jemljete zdravila se pred uporabo posvetujte s svojim zdravnikom. Izdelka ne priporočamo nosečnicam in doječim materam.

SlimJoy kapsule: Priporočeni odmerek je 1 kapsula 2x dnevno z 2 dl vode pred glavnima obrokoma.

OPOZORILO:

Če ste preobčutljivi ali alergični na katero od sestavin tega izdelka ali jemljete zdravila se pred uporabo posvetujte s svojim zdravnikom. Izdelka ne priporočamo nosečnicam in doječim materam.

POMEMBNA OBVESTILA:

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Pomembna sta raznolika in uravnotežena prehrana ter zdrav način življenja.

SHRANJEVANJE:

Shranjujte nedosegljivo otrokom! Shranjevati v temnem in suhem prostoru na temperaturi do 25 °C.