Royal Jelly kids

Prehransko dopolnilo. Viale s svežim matičnim mlečkom in odličnim okusom pomaranče za otroke.

Royal Jelly kids
  • Matični mleček s prijetnim okusom pomaranče
  • 250 mg matičnega mlečka v vsaki viali
  • Za otroke od 3. leta naprej

 
9,90 €

Na zalogi

 

ali pokličite brezplačno in naročite 080 99 82

Mesečna garancija na zadovoljstvo

Če ne bi bili zadovoljni z rezultati izdelka, vam v skladu z garancijo na zadovoljstvo omogočamo, da nam škatlico izdelka vrnete v 30 dneh in vrnili vam bomo denar.

Dostava v roku 1 – 3 dni preko Pošte Slovenije.

10 vial, za 10 dni

Viale Royal Jelly vsebujejo svež matični mleček, ki je bogat naravni kompleks hranilnih snovi zato predstavljajo idealen dodatek k vsakodnevni prehrani.

Zakaj je matični mleček tako poseben?

Matični mleček (ang. royal jelly) proizvajajo čebele dojilj. Z njim hranijo matico in tako opravljajo svojo poglavitno nalogo. Zaradi takšne prehrane matica doživi starost od 5 do 7 let, medtem ko čebele delavke in troti živijo le 7 do 8 tednov.

Matični mleček predstavlja izjemno kombinacijo naravnih sestavin. Med drugim je edinstven naravni vir maščobne kisline 10-HDA (10-hidroksi-2-decenska kislina), ki jo najdemo le v matičnem mlečku in je glavno merilo njegove kakovosti. Višja kot je stopnja vsebnosti 10-HDA, kakovostnejši je matični mleček.

Viale Royal Jelly vsebujejo najmanj 1,4% 10-HDA (odstotek je lahko tudi višji in je odvisen od serije uporabljenega matičnega mlečka, saj gre za naravno prisotno sestavino). Kako deluje 10-HDA še ni točno znano, domneva pa se, da je ravno ta maščobna kislina odgovorna za izjemno delovanje matičnega mlečka na naše telo.

SESTAVINE (v 1 viali/dnevni odmerek): prečiščena voda, fruktoza, nosilec: glicerol, sveži matični mleček 250 mg, aroma pomaranče, konzervansa: natrijev benzoat, kalijev sorbat, sredstvo za uravnavanje kislosti: citronska kislina, barvilo: tekoči karamel.

NAVODILA ZA UPORABO: Priporočeni dnevni odmerek je 1 viala, najbolje zjutraj.

Opozorila: Če je vaš otrok preobčutljiv ali alergičen na katero od sestavin tega izdelka ali jemlje zdravila, se pred uporabo posvetujte z zdravnikom.

Pomembna obvestila: Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Pomembna sta raznolika in uravnotežena prehrana ter zdrav način življenja.

Shranjevanje: Shranjevati nedosegljivo otrokom! Shranjevati v temnem in suhem prostoru na temperaturi do 25 °C.