-25%

*Učinki uporabe izdelka se lahko razlikujejo pri posameznikih in lahko odstopajo od opisanih na spletni strani.

BREZPLAČNO DARILO!

Odkrijte najboljše nasvete za ohranjanje zdravja in zdravo prehrano ter okusne recepte, zbrane v praktični e-knjigi!

Sensilab Essentials OPC

Naš izdelek vsebuje visokokakovosten ekstrakt grozdnih pešk in nudi:

 • 20-krat močnejše antioksidativno delovanje kot vitamin C
 • 50-krat močnejše antioksidativno delovanje kot vitamin E
 • Blagodejne učinke na srčno-žilni sistem
 • Zaščita pred poškodbami prostih radikalov za vse telesne celice in tkiva
 • Brez glutena, brez laktoze, brez GSO, brez TiO2, primerno za vegane
 • 3-mesečna zaloga 

Contents: 1x Sensilab Essentials OPC 90 nones/90 dni

Dovolj za 90 dni

0,22 € / None

-25% popust
Akcijska cena 14,99 € Redna cena 19,99 €

Izberite svoj paket:

Nasvet: Prihranite dodatnih 15% z naročnino

Enkraten nakup
(90-dnevna zaloga)
25% popust
19,99 €
14,99 €
Naročite se in prihranite več
(Prejmite 90-dnevno zalogo vsake 3 mesece)
Dodaten 15% popust
 
19,99 €
12,74 €
Na zalogi
SKU
101088

Prednosti tega izdelka:

 • Pomaga ohranjati zdravje srca in ožilja
 • Prispeva k zdravemu krvnemu tlaku
 • Podpira vensko cirkulacijo in pomaga lajšati občutek težkih nog
 • Podpira delovanje metabolizma
 • Ohranja normalno delovanje in zdravje celic
 • Izboljša zdrav videz kože
 • Ohranja zdravje krvnih žil
 • Pomaga ščititi celično membrano pred poškodbami prostih radikalov

Kaj sploh so oligomerni proanthocianidini?

Polifenoli, zlasti OPC (oligomerni proanthocianidini), so neverjetno močni antioksidanti (20x močnejši od vitamina E in 50x močnejši od vitamina C**)! Ker se rastline ne morejo braniti pred mikrobi, žuželkami ali škodljivim ultravijoličnim sevanjem tako, da bi zbežale ali se borile, so se prilagodile in same razvile zaščitne snovi. Mi pa smo se naučili izkoristiti moč teh snovi za svoje potrebe.

Kako mi OPC koristijo?

Polifenoli zagotavljajo zaščito pred poškodbami prostih radikalov vsem telesnim celicam in vsem vrstam tkiv in organov - gredo tja, kjer je njihova pomoč najbolj potrebna. Ampak, kako to vedo? To najbolj ve vaše telo! Pri razdeljevanju sredstev je telo tako učinkovito, da polifenole pošlje tja, kjer je pomoč najbolj potrebna.

Poleg antioksidativnega delovanja imajo OPC tudi azodilatacijske učinke (razširitev krvnih žil). Ugotovljeno je bilo tudi, da izboljšajo videz kože in podpirajo zdravje žil s krepitvijo le teh, podpirajo cirkulacijo in prispevajo k normalnemu krvnemu tlaku.

Zakaj izbrati prav Essentials OPC?

Essentials OPC vsebuje premium izvleček grozdnih pečk s 60% OPC iz Francije. Postopek proizvodnje je izveden pazljivo - uporabljata se samo voda in alkohol; NE vsebuje kemičnih topil -izdelek je izdelan v EU po strogih standardih GMP in HACCP.

Vsebuje izjemno močan izvleček iz najmanj 30,1 g grozdnih pešk na dnevno kapsulo in ponuja izredno visok odmerek258 mg OPC v vsaki posamezni kapsuli. Ena steklenička Essentials OPC bo zadostovala za 3 mesece! Izdelek je brez glutena, brez laktoze, brez GSO in je primeren za vegane.

Je Essentials OPC primeren zame?

Dodatna podpora telesnim celicam in tkivom je še posebej pomembna, kadar se vaše telo spopada z ogromno količino prostih radikalov. Te škodljive snovi nastajajo v različnih okoliščinah, kadarkoli:

 • se soočamo z okužbami
 • smo pod nenehnim stresom
 • imamo nezdrav življenjski slog (kajenje, uživanje alkohola, sedeč življenjski slog)
 • nam primanjkuje esencialnih hranilnil zaradi slabe ali neuravnotežene prehrane

Komu priporočamo Sensilab Essentials OPC?

86 % Evropejcem, ki ne zaužijejo 5 porcij sadja in zelenjave na danOPC najdemo v večini rastlin in so tako pogosti v prehrani ljudi, vendar le, če se prehranjujemo zdravo. Ker 86 % Evropejcev ne zaužije priporočenih 5 porcij sadja in zelenjave na dan, njihova prehrana vsebuje malo OPC in drugih polifenolov.

Ljudem, ki delajo sedeizvleček grozdnih pečk podpira cirkulacijo in krepi krvne žile ter tako zmanjša otekanje nog zaradi dolgotrajnega sedenja za do 70 %**.

Ljudem, ki imajo težave s krčnimi žilamidodatek izvlečka grozdnih pečk lahko prepreči nastanek krčnih žil, saj se je pokazalo, da krepi krvne žile in zmanjšuje otekanje nog (dejavnik tveganja za njihov nastanek).

Ljudem, ki želijo podpreti zdravje srca in ožilja – izvleček grozdnih pečk krepi krvne žile, podpira cirkulacijo, uravnava krvni tlak in podpira delovanje srca.

Ljudem, ki želijo izboljšati zdravje in videz kože – izvleček grozdnih pečk kot močan antioksidant ščiti vaše telo pred prezgodnjim staranjem in pomaga ohranjati mladosten videz. Študija** o razbarvanju kože je pokazala, da je bila celo učinkovita pri zmanjševanju stopnje pigmentacije z optimalnimi rezultati po 6 mesecih.**

Viri**

“Do You Eat Fruit and Vegetables Daily?” Do You Eat Fruit and Vegetables Daily? - Products Eurostat News - Eurostat, Eurostat, 1 Apr. 2019, ec.europa.eu/eurostat/web/products-eurostat-news/-/DDN-20190401-1.

Shi, John et al. “Polyphenolics in grape seeds-biochemistry and functionality.” Journal of medicinal food vol. 6,4 (2003): 291-9. doi:10.1089/109662003772519831.

Yamakoshi, Jun et al. “Oral intake of proanthocyanidin-rich extract from grape seeds improves chloasma.” Phytotherapy research : PTR vol. 18,11 (2004): 895-9. doi:10.1002/ptr.1537.

Sano, Atsushi et al. “Proanthocyanidin-rich grape seed extract reduces leg swelling in healthy women during prolonged sitting.” Journal of the science of food and agriculture vol. 93,3 (2013): 457-62. doi:10.1002/jsfa.5773.

Zhang, Haili, et al. “The Impact of Grape Seed Extract Treatment on Blood Pressure Changes.” Medicine, vol. 95, no. 33, 2016, doi:10.1097/md.0000000000004247.

*Učinki uporabe izdelka se lahko razlikujejo pri posameznikih in lahko odstopajo od opisanih na spletni strani. Naši izdelki niso namenjeni preprečevanju ali zdravljenju katerekoli bolezni ali resnih obolenj.

Aktivne sestavine

Sensilab Essentials OPC
Vsebina (1 enota)90 kapsul
Dnevni odmerek1 kapsula
Neto teža (1 enota)42,9 g

Aktivne sestavinev 1 kapsuli% PDV*
Ekstrakt grozdnih pečk430 mg**
- od tega OPC 258 mg**

*NRV = priporočeni dnevni vnos | ** = priporočeni dnevni vnos ni določen

Način uporabe

Priporočeni dnevni vnos je 1 kapsula.

1 kapsula

1-krat na dan

SESTAVINE (v 1 kapsuli)

ekstrakt grozdnih pečk s 60% OPC 430 mg (OPC 258 mg), sredstvo proti sprijemanju: magnezijeve soli maščobnih kislin, kapsule: hidroksipropil metilceluloza.

UPORABA

Priporočeni dnevni odmerek je 1 kapsula z 2 dl vode po obroku.

POMEMBNA OBVESTILA

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Pomembna sta raznolika in uravnotežena prehrana ter zdrav način življenja.

OPOZORILA

Če ste preobčutljivi ali alergični na katero od sestavin tega izdelka ali jemljete zdravila, se pred uporabo posvetujte s svojim zdravnikom.

SHRANJEVANJE

Shranjujte nedosegljivo otrokom! Shranjevati v temnem in suhem prostoru na temperaturi do 25 °C.