-54%

*Učinki uporabe izdelka se lahko razlikujejo pri posameznikih in lahko odstopajo od opisanih na spletni strani.

BREZPLAČNO DARILO!

Odkrijte najboljše nasvete za ohranjanje zdravja in zdravo prehrano ter okusne recepte, zbrane v praktični e-knjigi!

ActiveBoost

Paket za hitrejši napredek pri kateri koli telesni aktivnosti. Zmagovalna kombinacija magnezija Avenobo Bluemag z 90% biorazpoložljivostjo*, kapsul FlexiForce forte z omega 3 in kolagenom za sklepe ter hladilnega gela FlexiForce za brezskrbno gibanje brez bolečin!

  • Preprečuje mišične krče in t.i. "muskelfiber" ter lajša bolečine v mišicah in sklepih
  • Omogoča več kot 61% boljšo gibljivost sklepov*, preprečuje obrabo hrustanca in vezivnih tkiv
  • Zmanjša utrujenost in izčrpanost, izboljša regenereacijo
  • Pripomore k boljšemu ravnovesju elektrolitov v telesu
  • Poviša raven energije za boljši napredek in rezultate

Contents: 1x ActiveBoost 0 none/15 dni

Dovolj za 15 dni

-54% popust
Akcijska cena 22,99 € Redna cena 49,97 €

Izberite svoj paket:

Nasvet: Prihranite dodatnih 15% z naročnino

Enkraten nakup
(15-dnevna zaloga)
54% popust
49,97 €
22,99 €
Naročite se in prihranite več
(Prejmite 15-dnevno zalogo vsak mesec)
Dodaten 15% popust
 
49,97 €
19,54 €
Ni na zalogi
SKU
903820

Boljša gibljivost in manj obrabe sklepov

So tek, hribolazenje ali kolesarjenje na vašem tedenskem urniku? Morda raje skočite na aerobiko, v fitnes ali se z rolerji zapeljete v mesto? Čeprav redno gibanje blagodejno vpliva na naše zdravje, obenem vodi tudi do postopne obrabe sklepnega hrustanca, bolečin v mišicah in sklepih ter utrujenosti in izčrpanosti.

S paketom izdelkov ActiveBoost lahko proces obrabe hrustanca in vezivnih tkiv upočasnite in svoje najljubše aktivnosti končno izvajate brez bolečin in utrujenosti! Izjemno učinkovita kombinacija izdelkov Avenobo Bluemag, FlexiForce forte in FlexiForce gel vaše telo podpira med gibanjem in po njem, saj odpravlja bolečine, poskrbi za več kot 61% boljšo gibljivost sklepov in zvišuje raven energije – za lahkoten in hiter korak zdaj in v prihodnje.

Manj bolečin v mišicah in hitrejši napredek z Avenobo Bluemag

Magnezij je esencialni mineral, ključen za delovanje vsake celice v našem telesu. Pomembno prispeva tudi k zmanjšanju utrujenostipreprečevanju mišičnih krčev in vzpostavljanju ravnovesja elektrolitov v krvi, vpliva pa lahko celo na spanec in z njim povezano regeneracijo!

A kljub temu se vse prepogosto zgodi, da ga v telesu primanjkuje. Do tega pride, če jemo veliko osiromašene in predelane hrane, mlečnih izdelkov, mesa in obdelanih žit. Vrednost magnezija v telesu dodatno nižajo še uživanje kave, sokov in alkohola ter preobremenjenost in stres. Če v enačbo dodamo še redno fizično aktivnost, je pomanjkanje magnezija najverjetneje le še vprašanje časa.

Magnezijev citrat za najboljše učinke

Avenobo Bluemag vsebuje magnezijev citrat z najboljšo možno biorazpoložljivostjo – kar 90%!* To pomeni, da 90%* magnezija, ki ga zaužijemo, naše telo aktivno uporabi, mi pa žanjemo maksimalne učinke!

Za primerjavo: pri najbolj pogosti, cenejši obliki magnezija (magnezijev oksid) se v telo absorbira manj kot 10% zaužitega magnezija, vse ostalo pa telo izloči samo.

Boljša gibljivost in zaviranje obrabe hrustanca s FlexiForce forte kolagenom in omego 3 za sklepe

Fizično aktivni ljudje se lahko z bolečinami med ali po vadbi začnejo srečevati že v mladih letih. Razlog velikokrat tiči v obrabi sklepnega hrustanca, ki je v športu neizogibna. Obrabo sklepnega hrustanca prepoznamo po občasnih bolečinah v sklepih po vadbi, jutranji okorelosti ali škripanju v sklepih. A brez skrbi, proces obrabe hrustanca je mogoče znatno upočasniti in simptome omiliti!

Kapsule FlexiForce forte so namenjene prav temu! Vsebujejo patentirano kombinacijo naravnega kolagena tipa II (UC-II®)omega 3 in izbranih vitaminov in mineralov, prispevajo k zdravju sklepov, zmanjšanju bolečin in jutranje okorelosti ter optimalnemu delovanju in regeneraciji sklepov.

Nedavne študije so pokazale, da patentirani kolagen UC-II® izboljša gibljivost sklepov za kar 61,5%* v primerjavi s placebom, njegov učinek pa je močnejši celo od kombinacije glukozamina in hondroitina! Z NOVO inovativno tehnologijo DUOCAP® je FlexiForce forte na voljo v obliki 2 kapsul v 1 – za hitrejšo absorpcijo in boljše končne rezultate!

Hladilni gel FlexiForce za takojšnje lajšanje bolečin

Zategle in boleče mišice, zvini, preobremenitve, vnete tetive in udarnine so del vsakdana večine fizično aktivnih ljudi. Zato smo v ta namen razvili hladilni gel FlexiForce, registriran medicinski pripomoček z dokazanim delovanjem, ki takoj olajša bolečine v mišicah in sklepih, zmanjša otekline in zavira vnetje.

S kombinacijo alkohola, mentola in eteričnega olja evkaliptusa nudi kar trojni hladilni učinek! Ker je izjemno učinkovit in prijeten za uporabo (ni lepljiv ali masten, se hitro vpije), ga priporočajo celo vrhunski športniki.

Učinkovita podpora rednemu gibanju

Preprečuje mišične krče.

Pomaga pri utrujenosti in izčrpanosti.

Izboljša gibljivost sklepov.

Odpravlja bolečine v mišicah in sklepih.

Vsebuje naravne sestavine.

Narejeno v EU s sestavinami evropskega izvora.

Način uporabe:

Bluemag

1 vrečka

Po obroku

FlexiForce forte

1 kapsula

2-krat dnevno po obroku

FlexiForce gel

Gel

3-4 krat na dan