SensiVital logo

Prva posvetovalnica z obravnavo ENA NA ENA za boljše življenje

Kako se prijaviti na Brezplačno SensiVital meritev?

Izpolnite spodnji obrazec, mi pa vas bomo čim prej poklicali in se z vami dogovorili za vam najbolj ustrezen termin in lokacijo meritev. Meritve potekajo v eni izmed trgovin Sensilab misli Zdravo. Ali pa pokličite brezplačno telefonsko številko 05 908 27 78 oziroma se naročite prek elektronske pošte info.sensivital@sensilab.com

* obvezna polja

BREZPLAČNO nutricionistično SVETOVANJE S STROKOVNJAKOM

PRIHRANITE 75 EUR

Na svetovanju vam nudimo še 20% na izbrane izdelke

Samo 5 korakov
vas loči do zdravega in zadovoljnega življenja!

SensiVital POGOVOR

Ker vemo, da k nam prihajate s težavo, ki bi jo radi odpravili, si bodo naše svetovalke vzele čas za vas, vam pozorno prisluhnile in našle vzrok vašim težavam.

SensiVital MERITEV TELESNE SESTAVE

Čeprav je slišati zelo resno, gre za hitro meritev na napravi, ki da natančne podatke o vaši telesni sestavi: deležu maščobe, mišične mase, vode, teži kosti.

SensiVital MERITEV VITAMINOV IN MINERALOV

Meritev, ki bo razkrila dejansko stanje vitaminov in mineralov v vašem telesu. Metoda je v primerjavi s krvno analizo neinvazivna in hitra.

SensiVital SVETOVANJE

Skupaj z vami bomo oblikovali strategijo reševanja vaše težave. Svetovali vam bomo o optimalni prehrani za vas, sestavili jedilnik, ponudili uporabne nasvete, kako lahko izboljšate počutje in še več.

mojSensiVital NAPREDEK

Z vnovičnimi BREZPLAČNIMI meritvami, ki bodo pokazale, kako so se izboljšali posamezni parametri, bomo stalno merili vaš napredek in vam dali nove koristne napotke in priporočila, ki vam bodo pomagali doseči zastavljene cilje.

Poiščite svoj program, kjer vam lahko pomagamo:

Program STRES STOP

Program Stres Stop je zasnovan tako, da podpira žlezo, ki je zaradi stresa najbolj na udaru: nadledvično žlezo, kjer nastajajo stresni hormoni. Stres Stop je namenjen vsem, ki ste konstantno pod stresom in doživljate simptome, kot so:

  • sindrom izgorelosti
  • nespečnost
  • stalna utrujenost
  • tesnoba
  • napadi lakote
  • nabiranje maščobe okrog trebuha
  • šibek imunski sistem
  • »megla« v glavi
  • nesposobnost koncentracije

Zablestite v službi z NOVIMI idejami, POKAJTE od energije in po dolgem času oblecite OZKO srajco.