IZGUBITE MAŠČOBO S ČISTIM L-KARNITINOM: BOLJŠI IN UČINKOVITEJŠI!

V primerjavi z drugimi topilci maščobe L-Carnitine Pure 500 prinaša hitrejše, varnejše in stabilnejše rezultate. Pomemben je za aktivne in manj aktivne ljudi, vegetarijance in vegane!

večje topljenje maščobe, nikakor na račun mišic

Boljši rezultati treningov

Hitrejša regeneracija

Povečana energija, boljša srčno-žilna kondicija

L-KARNITIN INOVACIJA

Čisti L-karnitin - novo švicarsko zlato.

Pri izgubi odvečne telesne teže je telesna aktivnost velik plus, saj poveča porabo kalorij in povečuje mišično maso. Mišična masa pa je odličen porabnik kalorij, saj ima tudi več mitohondrijev, tovarn energije, v katerih izgorevajo maščobe.
In prav zato je L-karnitin nujen, saj ponese maščobe v mitohondrije. Ni pa vseeno, kateri L-karnitin jemljemo, saj na trgu najdemo izdelke različne kakovosti. L-Carnitine Pure 500 je švicarska inovacija, ki temelji na čistosti karnitina. Desetletne študije so pokazale, da L-Carnitine Pure 500 pomaga hitreje izgubiti odvečno telesno težo in izboljšati regeneracijo mišic po vadbi.
 

UČINKOVITE NARAVNE SESTAVINE

L-Carnitine Pure 500 poleg 500 mg vrhunskega švicarskega L-karnitina vsebuje še ekstrakt semen guarane s kofeinom, ki prek povečane termogeneze dodatno pospeši kurjenje maščobe in prispeva k izgubi odvečne telesne teže.

Ob redni uporabi ne boste izgubljali le odvečnih kilogramov v obliki maščobe, ampak boste poskrbeli tudi za boljšo telesno zmogljivost in tudi hitrejše okrevanje po vadbi. Napredek v formi je zagotovljen, zadovoljstvo s podobo v ogledalu pa neizbežno.

L-Carnitine Pure 500 je primeren tudi za vegane in vegetarijance. Ne povzroča alergij.

Na zalogi

68,97 €

22,99 €

Izberite svoj paket:

 

ali pokličite brezplačno in naročite 080 99 82

Mesečna garancija na zadovoljstvo

Če ne bi bili zadovoljni z rezultati izdelka, vam v skladu z garancijo na zadovoljstvo omogočamo, da nam škatlico izdelka vrnete v 30 dneh in vrnili vam bomo denar.

Dostava v roku 2–3 delovnih dni

preko GLS Slovenija

Prehransko dopolnilo.
Sestavine (v 2 kapsulah/dnevnem odmerku):

L-karnitin L-tartrat (L-karnitin 500 mg), ekstrakt guaranskega semena z 10% kofeina 440 mg, sredstvo proti strjevanju: magnezijev stearat rastlinskega izvora, kapsula: hipromeloza, barvilo: titanov dioksid.

NAČIN UPORABE:

Priporočen dnevni odmerek sta 2 kapsuli na dan s kozarcem vode po obroku.

OPOZORILA:

Če ste preobčutljivi ali alergični na katero od sestavin tega izdelka ali jemljete zdravila, se pred uporabo posvetujte s svojim zdravnikom. Izdelek ni priporočljiv za nosečnice in doječe matere.

POMEMBNA OBVESTILA:

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Pomembna sta raznolika in uravnotežena prehrana ter zdrav način življenja.

SHRANJEVANJE:

Shranjujte nedosegljivo otrokom! Shranjevati v temnem in suhem prostoru na temperaturi do 25 °C.

NETO TEŽA: 3x 41,3 g

Znanstvene raziskave:

1. Wutzke KD, Lorenz H. (2004). The effect of l-carnitine on fat oxidation, protein turnover, and body composition in slightly overweight subjects. Metabolism: clinical and experimental. 2004. 53(8), 1002-6. Glej: https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/15281008

 

2. Volek JS, Kraemer WJ, Rubin MR, Gómez AL, Ratamess NA, Gaynor P. (2002). L-Carnitine L-tartrate supplementation favorably affects markers of recovery from exercise stress. American journal of physiology. Endocrinology and metabolism. 282(2). E474-82. Glej: https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/11788381

 

3. Spiering BA, Kreamer WJ, Hatfield DL, Vingren JL, Fragala MS, Ho JY, Thomas GA, Häkkinen K, Volek JS. (2008). Effects of L-carnitine L-tartrate supplementation on muscle oxygenation responses to resistance exercise. Journal of strength and conditioning research. 22(4), 1130-5. Glej: https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/18545197

L-Carnitine Pure 500 1+2 GRATIS