BootBurn INTENSIVE 1+2

Prehransko dopolnilo s sladilom. Najmočnejši topilec maščob, ki deluje tudi, ko mirujemo. Z okusom breskve.

1+2

BootBurn INTENSIVE 1+2

Učinkovita mešanica BootBurn Intensive prinaša preverjene rezultate:

  • spodbuja porabo maščobe kot prvega vira energije
  • izboljša razmerje med mišicami in maščobo
  • zniža absorpcijo sladkorja
  • poveča vitalnost telesa

 

47,70 €

15,90 €

Na zalogi

 

ali pokličite brezplačno in naročite 080 99 82

Mesečna garancija na zadovoljstvo

Če ne bi bili zadovoljni z rezultati izdelka, vam v skladu z garancijo na zadovoljstvo omogočamo, da nam škatlico izdelka vrnete v 30 dneh in vrnili vam bomo denar.

Dostava v roku 1 – 3 dni preko Pošte Slovenije.
Načini plačila:

Pakiranje: 3 x 15 vrečk za 45 dni

BootBurn Intensive vsebuje ekstrakt zelene kave, ki klinično dokazano izboljša čvrstost telesa in pospeši izgubo kilogramov tudi brez aktivne vadbe.

KLINIČNO DOKAZANA POVEČANA IZGUBA TEŽE

Francoska inovacija preprečuje, da bi telo za prvi vir energije uporabilo sladkor, zato je prisiljeno kuriti maščobe. Napitek BootBurn INTENSIVE na naraven način dvigne notranjo telesno temperaturo in tako telo pretenta, da le-to misli, da nenehno telovadi.

Deluje na 2 načina:

  • zavira absorpcijo sladkorja v črevesju, torej izrabo sladkorja iz hrane, in
  • preprečuje, da bi telo za energijo uporabilo rezervo sladkorja (glukozo), ki je uskladiščena v jetrih in mišicah (v obliki glikogena).

IZGUBLJAJTE MAŠČOBO MED SEDENJEM, GLEDANJEM TELEVIZIJE IN SPROŠČANJEM

Izbrana kombinacija sestavin podpira porabo in kurjenje maščob tudi, ko nismo aktivni:

  • spodbuja topljenje maščob
  • izboljša razmerje med mišicami in maščobo
  • spodbuja telesno porabo maščob
  • poveča vitalnost telesa

RECEPT ZA INTENZIVNO TOPLJENJE MAŠČOB

Do želenih rezultatov tudi brez gibanja.

Da ne bo pomote, telovadbo zelo priporočamo, še posebej intervalno z izmenjajočo se intenzivnostjo. Vendar je realno stanje žal drugačno. Ljudje smo preobremenjeni, imamo preveč dejavnosti in obveznosti, še posebno ženske. A kljub vsemu si zaslužimo biti lepi in se počutiti dobro v svoji koži.

Posebno izbrana kombinacija sestavin BootBurn Intensive omogoča želene rezultate brez gibanja: ekstrakt semen kole z naravnim kofeinom, ekstrakt zelene kave, ekstrakt ingverja in vitamin B3.

NA POT DO CILJA TUDI, KO SPITE ALI POČIVATE!

BootBurn INTENSIVE omogoča intenzivno topljenje maščob, odlično presnovo, povečano tvorbo energije, vzdrževanje ustrezne ravni sladkorja v krvi, obenem pa poveča vitalnost telesa, zmanjša občutek utrujenosti ter ima ugoden vpliv na videz kože v programu hujšanja.

Sestavine: sredstvo za povečanje prostornine: koruzni dekstrin, ekstrakt semen kolovca z 10% kofeina, ekstrakt zrn zelene kave s 45-50% skupnih klorogenskih kislin in 2% kofeina, aroma breskve, sredstvo za uravnavanje kislosti: citronska kislina, ekstrakt korenine ingverja s 5% gingerolov, nikotinamid, sredstvo proti sprijemanju: rižev koncentrat, sladilo: sukraloza.

Navodilo za uporabo: Priporočeni dnevni odmerek je 1 vrečka, raztopljena v 2 dl vode po obroku.

Opozorila: Vsebuje kofein. Ni priporočljivo za otroke ali nosečnice (vsebnost kofeina: 88mg/1 vrečko). Če ste preobčutljivi ali alergični na katero od sestavin tega izdelka ali jemljete zdravila se pred uporabo posvetujte s svojim zdravnikom. Izdelka ne priporočamo nosečnicam in doječim materam.

Pomembna obvestila: Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Pomembna sta raznolika in uravnotežena prehrana ter zdrav način življenja.

Shranjevanje: Shranjujte nedosegljivo otrokom! Shranjevati v temnem in suhem prostoru na temperaturi do 25 °C.

Neto teža: 45g