Pri vsakem naročilu nad 30 € prejmete še Vitamin D3 2000 IU popolnoma BREZPLAČNO!

AdipoSlim EXTREME

Prehransko dopolnilo Kapsule, ki poleg aktivnega kurjenja maščob preprečijo tudi širjenje maščobnih celic.

-24%

AdipoSlim EXTREME

Konec kratkoročnih rezultatov in jo-jo učinka. Adiposlim EXTREME je zasnovan za dolgoročno izgubo teže, saj poskrbi, da metabolizem ostane pospešen, tudi med dieto.

  • Oblikovan za kurjenje trebušne maščobe
  • Reprogramira celice, da ne kopičijo maščob
  • Brez izgube mišic – le izguba maščobe
  • Pomaga zožiti pas, boke in pospeši kurjenje maščobe
  • NOVO: Z ekstraktom črnega popra za še intenzivnejše kurjenje maščob

 

Na zalogi

24,99 €

18,99 €

Izberite svoj paket:

 

ali pokličite brezplačno in naročite 080 99 82

Mesečna garancija na zadovoljstvo

Če ne bi bili zadovoljni z rezultati izdelka, vam v skladu z garancijo na zadovoljstvo omogočamo, da nam škatlico izdelka vrnete v 30 dneh in vrnili vam bomo denar.

Dostava v roku 2–3 delovnih dni

preko GLS Slovenija

Načini plačila:

Vsebina: 30 kapsul za 30 dni.

Ostanite zdravi z brezplačno e-knjigo in spletno telovadnico - brezplačno ob vsakem nakupu!

Prevzemite brezplačno e-knjigo o zdravju z okusnimi recepti in nasveti, kako oblikovati nove zdrave navade. Pripravili smo tudi brezplačen 4-tedenski program vadbe za oblikovanje celotnega telesa.

Vse to združite z vrhunskimi izdelki Sensilab in postanite fit še hitreje!

Še močnejše orodje za kurjenje maščob

Z novo in izboljšano formulo je AdipoSlim EXTREME še močnejše orodje za pospešeno kurjenje maščob z enim samim ciljem: izguba odvečnih kilogramov, s poudarkom na trebuhu! Ker pospešuje metabolizem, preprečuje največjo težavo tistih, ki hujšajo – jo-jo učinek.

Prepreči, da bi se metabolizem med dieto upočasnil

Če ste na dieti (zaužijete manj kalorij), se vaš metabolizem upočasni. To je sicer naravna prilagoditev telesa, ki pa številnim povzroča sive lase. Posledica je namreč neznosno prepočasna izguba telesne teže – ali pa se kazalec na tehtnici celo povsem ustavi. Zatrite ta proces v kali z AdipoSlim EXTREME in poskrbite, da bo vaš metabolizem v visokih prestavah!

Kapsule imajo tako moč tudi zaradi DVOJNEGA protimaščobnega učinka: pospešijo kurjenje maščob in preprečujejo povečanje maščobnih celic. AdipoSlim EXTREME temelji na delovanju izbranih naravnih sestavin, ki so v novejših raziskavah pokazale izjemne in dolgoročne učinke. AdipoSlim EXTREME bo zagotovo utemeljil sloves tistega izdelka, s katerim boste ožji v pasu in bolj zadovoljni s svojo postavo – sicer vam vrnemo denar!

Kako deluje?

Ali ste vedeli, da imamo v telesu belo in rjavo maščobno tkivo? Belo maščobno tkivo je tisto, ki se ga želimo znebiti, rjavo maščobno tkivo (dobra maščoba) pa je ključ do vitkega telesa. Kako to?

Rjavo maščobno tkivo deluje kot naravni topilec maščob. Ko vas zebe in se tresete, spodbujate rjavo maščobno tkivo, da proizvaja toploto - tako topite (belo) maščobo. Žal pa se s staranjem količina rjavega maščobnega tkiva občutno zmanjša! Tega pa lahko spodbudimo tudi na druge načine.

Vse 4 glavne sestavine v AdipoSlim EXTREME lahko spodbudijo rjavo maščobno tkivo - maščoba, ki vpliva na termgenezo (kurjenje maščobe za sproščanje toplote). Vaše telo se ob tem spremeni v pravi stroj za kurjenje maščobe, kakršen je bil, ko ste bili mlajši!

AdipoSlim EXTREME – 5 učinkovin, ki telo spremenijo v stroj za topljenje maščob

AdipoSlim EXTREME vsebuje 5 aktivnih učinkovin, ki povečajo kurjenje maščob in dvignejo raven „hormona suhih“ adiponektina:

  • Ekstrakt črnega popra BioPerine™ Izboljša absorpcijo in učinkovitost ostalih sestavin. Obdan je s posebnim ovojem.
  • Patentiran ekstrakt soka rdeče pomaranče Morosil® z antocianini in vitaminom C. Antocianini preprečujejo nabiranje maščobe v telesu in rast maščobnih celic.
  • Ekstrakt zelenega čaja s katehini, ki poveča kurjenje maščob! Katehini obenem zmanjšajo absorpcijo maščob iz hrane, preprečijo njihovo nabiranje (nastanek novih maščobnih celic) in povečajo kurjenje maščob za tvorbo toplote. 
  • Ekstrakt kajenskega popra s kapsaicinom, ki v sinergiji z drugimi učinkovinami dodatno pospeši kurjenje maščob - tako za energijo (hitrejši metabolizem) kot za telesno toploto. 
  • Vitamin B6 je ključnega pomena, da se hrana, ki jo zaužijemo, lahko pretvori v energijo.


Način uporabe: Priporočeni dnevni odmerek je 1 kapsula z 2 dl vode po obroku.

Opozorila: Če ste preobčutljivi ali alergični na katero od sestavin tega izdelka ali jemljete zdravila se pred uporabo posvetujte s svojim zdravnikom. Izdelka ne priporočamo nosečnicam in doječim materam. Čeprav ekstrakt kajenske rdeče paprike (MaxiTherm TM) uporabljamo v enkapsulirani obliki, lahko ljudje z bolj občutljivim prebavnim traktom občutijo blage neželene učinke, kot je draženje želodca.

Pomembna obvestila: Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Pomembna sta raznolika in uravnotežena prehrana ter zdrav način življenja.

Shranjevanje: Shranjujte nedosegljivo otrokom! Shranjevati v temnem in suhem prostoru na temperaturi do 25 °C.

Sestavine: (v 1 kapsuli/dnevnem odmerku) MOROSIL [ekstrakt plodov sicilijanske rdeče pomaranče var. Moro s 4,3-4,5% vitamina C], ekstrakt listov zelenega čaja s 50% skupnih polifenolov in 2-6% kofeina, MaxiTherm SD [kroglice kajenske paprike odporne na želodčno kislino z 2% kapsaicinoidov], piridoksin hidroklorid, BioPerine [ekstrakt plodov črnega popra s 95% piperina], sredstvo proti sprijemanju: rižev koncentrat, kapsule: hidroksipropil metilceluloza.

Neto teža: 18,4 g

VIRI IN LITERATURA:

1. Gene Emery. “Brown fat” may help adults lose weight. Reuters, Science news.
2. Cypess AM, Kahn CR. Brown fat as a therapy for obesity and diabetes. Curr Opin Endocrinol Diabetes Obes. 2010;17:143–149. [PMC free article] [PubMed]
3. Tseng YH, Cypess AM, Kahn CR. Cellular bioenergetics as a target for obesity therapy. Nat Rev Drug Discov. 2010;9:465–482.
4. Cypess AM, Lehman S, Williams G, Tal I, Rodman D, Goldfine AB, Kuo FC, Palmer EL, Tseng YH, Doria A, Kolodny GM, Kahn CR. Identification and importance of brown adipose tissue in adult humans. N Engl J Med. 2009;360:1509–1517.

AdipoSlim EXTREME