POPOLNA IZGUBA TEŽE

Klinične študije so za uporabnike SlimJOY izdelkov dokazale:

znižano raven odvečne vode v telesu za 27%

5x večjo izgubo telesno težo

16% več pokurjene maščobe

dokazan shujševalni učinek

 
 

Sestavine najvišje kakovosti

Vsi uporabljeni ekstrakti so narejeni po najvišjih standardih kakovosti in varnosti v najsodobnejših proizvodnih obratih po Evropi.

Za proizvodnjo SlimJOY izdelkov uporabljamo le najboljše sestavine z dokazano učinkovitostjo.

Malinov napitek WaterOut: znebite se vodne teže in presenetite vse okrog sebe:

Ali veste, da vodna teža ustvarja videz večje debelosti kot dejanska maščoba? Nepravilno prehranjevanje v telesu zadrži veliko vode, ki nas še dodatno demotivira. Znebite se vodne teže in opazno shujšajte že v prvih tednih.

Uporaba: 1 napitek na dan

Ananasov napitek BootBurn ACTIVE: stopite 5x več maščobe kot sicer:

BootBurn Active s patentirano sestavino Carnipure™ na naraven način dviga notranjo temperaturo telesa in posledično pospešuje topljenje maščob – pri katerikoli aktivnosti. Med 20-minutno telovadbo boste pokurili toliko kalorij, kot bi jih sicer v stotih.

Uporaba: 1 napitek na dan (zjutraj ali pred telovadbo)

31,80 €

22,26 €

Na zalogi

ali pokličite brezplačno in naročite 080 99 82
Mesečna garancija na zadovoljstvo
Če ne bi bili zadovoljni z rezultati izdelka, vam v skladu z garancijo na zadovoljstvo omogočamo, da nam škatlico izdelka vrnete v 30 dneh in vrnili vam bomo denar
Dostava v roku 3 – 5 delovnih dni preko Pošte Slovenije.
Prehransko dopolnilo. Zadošča za 25 napitkov.
Sestavine:

WaterOut: prah plodov smokvove opuncije z 0,05% betalainov in 0,03% indikaksantina, sredstvo za povečanje prostornine: koruzni dekstrin, ekstrakt korenine tetivike, ekstrakt listov javanskega čaja z 2% kalija, ekstrakt listov peteršilja, naravna aroma maline, sredstvo za uravnavanje kislosti: citronska kislina, ekstrakt listov artičoke z 2-5% cinarina, ekstrakt posušenih plodov pegastega badlja, sredstvo proti strjevanju: rižev koncentrat, sladilo: sukraloza.

BootBurn ACTIVE: sredstvo za povečanje prostornine: koruzni dekstrin, ekstrakt semen gvarane z 10% kofeina, L-karnitin L-tartrat, ekstrakt listov zelenega čaja s 95% polifenolov in 0,5% kofeina, ekstrakt listov mate čaja z 8% kofeina, sredstvo za uravnavanje kislosti: citronska kislina, naravna aroma ananasa, sredstvo proti sprijemanju: rižev koncentrat, sladilo: sukraloza.

Navodilo za uporabo:

WaterOut: Priporočeni odmerek je 1 vrečka, raztopljena v 1 litru vode, ki jo spijete v dopoldanskem času.

BootBurn ACTIVE: Priporočeni odmerek je 1 vrečka, raztopljena v 2 dl vode po obroku.

Opozorila:

Če ste preobčutljivi ali alergični na katero od sestavin tega izdelka ali jemljete zdravila, se pred uporabo posvetujte s svojim zdravnikom. Izdelka ni priporočljiv za doječe matere.

Pomembna obvestila:

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Pomembna sta raznolika in uravnotežena prehrana ter zdrav način življenja.

Shranjevanje:

Shranjujte nedosegljivo otrokom! Shranjevati v temnem in suhem prostoru na temperaturi do 25 °C.

NETO TEŽA WaterOut: 60 g

NETO TEŽA BootBurn ACTIVE: 45 g