KLINIČNA ŠTUDIJA: VEČJA PORABA MAŠČOB MED GIBANJEM

Čisto preprosto je: če boste pol ure pred telovadbo (ali navadnim sprehodom) spili napitek BootBurn ACTIVE, boste v 20 minutah pokurili toliko, kot če bi telovadili 100 minut!
Prvi uporabniki, ki so lahko preskusili učinek tega čudovitega topilca maščob, ki ima okus slastnega ananasovega soka, so bili nad uspehom šokirani.
Zaradi sestavin, ki jih vsebuje, so pokurili več maščobe in izgubili več teže kot tisti, ki ga niso uporabili.

KLINIČNO DOKAZAN UČINEK NA IZGUBO MAŠČOBE IN TELESNE TEŽE

Aktivni topilec maščob, ki na naraven način dviga notranjo temperaturo telesa in pospešuje topljenje maščob:

topi maščobe okoli bokov in trebuha

pospešuje presnovo in dviguje energijo

100% čista oblika L-karnitina

spodbuja mišično regeneracijo po vadbi

 

100% ČISTA OBLIKA L-KARNITINA – MAŠČOBNE ZALOGE TELESA UPORABI ZA ENERGIJO

Patentirana učinkovina Carnipure švicarskega proizvajalca Lonza

Delovanje L—karnitina je navdušilo številne znanstvenike, saj je njegova moč res izjemna. Telo pripravi do tega, da za energijo, ki bi jo sicer črpalo iz hrane, uporabi lastne maščobne zaloge.
To pomeni, da s pomočjo napitka BootBurn ACTIVE hujšamo oz. izgubljamo maščobe veliko hitreje, poleg tega pa imamo kljub temu veliko energije.
L-karnitin v napitku BootBurn ACTIVE je del patentirane mešanice švicarskega proizvajalca Lonza, ki slavi kot ponudnik najčistejšega in najkakovostnejšega L-karnitina na svetu.
Učinkovitost L-karnitina še povečujejo gvarana, zeleni čaj in čaj mate, ki dokazano prispevajo k izgubi telesne teže.

Telovadba bo enostavnejša, telo pa bo učinkoviteje topilo maščobe tudi, ko boste počivali

 

Trojna moč topilca maščob

BootBurn Active s Carnipure® ter z dodatkom gvarane, mate in zelenega čaja konstantno stimulira telo k topljenju maščobe, še posebno med gibanjem. Obenem pospešuje presnovo in dviguje energijo. Čeprav njegovega delovanja običajno ne občutimo, se rezultati na telesu takoj vidijo. Maščobne blazinice okoli bokov in trebuha izginejo precej hitreje, kot bi pričakovali.

53,70 €

17,90 €

Na zalogi

 

ali pokličite brezplačno in naročite 080 99 82

Mesečna garancija na zadovoljstvo

Če ne bi bili zadovoljni z rezultati izdelka, vam v skladu z garancijo na zadovoljstvo omogočamo, da nam škatlico izdelka vrnete v 30 dneh in vrnili vam bomo denar.

Dostava v roku 1 – 3 dni preko Pošte Slovenije.
Prehransko dopolnilo.
Sestavine:

sredstvo za povečanje prostornine: koruzni dekstrin, ekstrakt semen gvarane z 10% kofeina, L-karnitin L-tartrat, ekstrakt listov zelenega čaja s 95% polifenolov in 0,5% kofeina, ekstrakt listov mate čaja z 8% kofeina, sredstvo za uravnavanje kislosti: citronska kislina, naravna aroma ananasa, sredstvo proti sprijemanju: rižev koncentrat, sladilo: sukraloza.

Navodilo za uporabo:

Prehransko dopolnilo s sladilom. Vsebuje kofein. Ni priporočljivo za otroke ali nosečnice (vsebnost kofeina: 67 mg/1 vrečka). Priporočeni odmerek je 1 vrečka, raztopljena v 2 dl vode po obroku.

Opozorila:

Če ste preobčutljivi ali alergični na katero od sestavin tega izdelka ali jemljete zdravila se pred uporabo posvetujte s svojim zdravnikom. Izdelka ni priporočljiv za doječe matere.

Pomembna obvestila:

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Pomembna sta raznolika in uravnotežena prehrana ter zdrav način življenja.

Shranjevanje:

Shranjujte nedosegljivo otrokom! Shranjevati v temnem in suhem prostoru na temperaturi do 25 °C.

NETO TEŽA: 3 x 45 g