Brezplačna dostava za naročila nad 40 €.

Misija sanjska postava uspešno zaključena!

Izdelki so že tisočim uporabnikov pomagali:

pospešiti presnovo in izboljšati prebavo

zmanjšati vidnost celulita in zadrževanje vode

pokuriti maščobo na težavnih mestih

uspešno shujšati in vzdrževati težo

Kako deluje?

Samo za vas smo razvili naš najmočnejši paket za hujšanje, razstrupljanje in dobro počutje, ki vam bo v 2 mesecih pomagal doseči sanjsko v samo 3 preprostih korakih:

1. korak: Razstrupljanje

V prvih 20 dneh boste s pomočjo našega najbolj prodajanega čajnega dvojca SlimTEA Podnevi & Ponoči očistili svoje telo škodljivih toksinov, spodbudili presnovo, dvignili raven energije in zmanjšali napihnjenost, WaterOut EXTREME pa vam bo pomagal osvoboditi telo odvečne vode in zmanjšati celulit.

2. korak: Hujšanje

Ko boste iz svojega telesa odstranili toksine, bo vaše hujšanje postalo veliko lažje. Pri tem vam bosta pomagala naša kava za hujšanje Slimmiccino, ki zahvaljujoč kamboški garciniji, gvarani in zeleni kavi spodbuja hujšanje, poleg tega pa tudi zavira apetit in preprečuje nastanek novih maščob in napitek NightBurn Extreme, ki poskrbi za učinkovitejše kurjenje maščob med spanjem.

Dodatno podporo vam nudi tudi naš najbolj prodajan topilec maščobe AdipoSlim Extreme, ki poveča kurjenje maščobe in zoži obseg pasu, trebuha in stegen.

3. korak: Postanite aktivni

Zadnjih 15 dni je namenjenih športu in oblikovanju vaše bikini postave. V naši brezplačni spletni telovadnici lahko najdete različno vadbo za vsak dan, napitek FatBurn Extreme pa vam bo pomagal, da bo učinek vadbe še boljši.

Po vadbi pa lahko uživate v beljakovinskem napitku za hujšanje Shake’n’Shape, ki smo ga brezplačno dodali vašemu paketu. Shake je bogat z beljakovinami, vsebuje dragocene vitamine in ima malo kalorij. Poskrbel bo, da boste ostali siti dlje časa in da se boste dobro počutili.

Kaj vsebuje naš paket?

Samo visokokakovostne, povsem naravne izdelke za hujšanje, razstrupljanje in dobro počutje:


Na zalogi

199,99 €

59,99 €

Izberite svoj paket:

 

ali pokličite brezplačno in naročite 0590 82 770

Mesečna garancija na zadovoljstvo

Če ne bi bili zadovoljni z rezultati izdelka, vam v skladu z garancijo na zadovoljstvo omogočamo, da nam škatlico izdelka vrnete v 30 dneh in vrnili vam bomo denar.

Dostava v roku 2–3 delovnih dni

preko GLS Slovenija

OPOZORILO:

Če ste preobčutljivi ali alergični na katero od sestavin tega izdelka ali jemljete zdravila se pred uporabo posvetujte s svojim zdravnikom. Izdelek ni priporočljiv za nosečnice in doječe matere.

POMEMBNA OBVESTILA:

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Pomembna sta raznolika in uravnotežena prehrana ter zdrav način življenja.

SHRANJEVANJE:

Shranjujte nedosegljivo otrokom! Shranjevati v temnem in suhem prostoru na temperaturi do 25 °C.

Misija: Sanjska postava 2021 [60-dnevni paket] + 2 DARILI