-62%

*Učinki uporabe izdelka se lahko razlikujejo pri posameznikih in lahko odstopajo od opisanih na spletni strani.

BREZPLAČNO DARILO!

Odkrijte najboljše nasvete za ohranjanje zdravja in zdravo prehrano ter okusne recepte, zbrane v praktični e-knjigi!

Naravno beljenje zob doma

TeethTox komplet za beljenje zob

30-dnevna zaloga

Naravne sestavine za naravno bele zobe! Odkrijte našo novo in izboljšano formulo gela za beljenje zob, ki beli, krepi in ščiti zobe!

  • Do 54,5* % močnejše beljenje
  • Za 3* odtenke bolj beli zobje že po eni uporabi
  • Nežno, varno in učinkovito beljenje zob
  • S kalcijem, vitaminom E in aloe vero
  • Pomirja in ščiti zobe in dlesni
  • BREZ peroksida
  • Klinično testirano in znanstveno dokazano!
  • Razvito in izpopolnjeno v EU
  • Zagotavljamo, da vam bo izdelek všeč, sicer ga dobite BREZPLAČNO
  • Več kot 15 let strokovnega znanja na področju razvoja in proizvodnje prehranskih dopolnil

Sensilab ima več kot 3 milijone zadovoljnih strank po vsem svetu!

Contents: 1x TeethTox komplet za beljenje zob 30 mls/30 dni

Dovolj za 30 dni

-62% popust
Akcijska cena 39,99 € Redna cena 104,99 €
Loading...
Na zalogi
SKU
903022
3.70 12

Kako deluje?

Naše stranke obožujejo TeethTox komplet

Za bleščeč nasmeh

Zagotavljamo, da TeethTox 100% deluje. Izdelek je varen za zobno sklenino in vam bo omogočil boljše rezultate kot kdajkoli.


Brez peroksida!

Učinkovito posvetli madeže, ki so nastali zaradi hrane, vina, kave, čaja in cigaret.

Naš gel ne vsebuje peroksida, zato proces beljenja ne povzroča bolečin ali preobčutljivosti.


Razvito, preizkušeno in izpopolnjeno v EU.

Znanost, združena z najboljšim iz narave

Z vsako uporabo bo vaš nasmeh svetlejši in bolj bleščeč. Izdelek temelji na formuli brez peroksida, zato ga lahko varno uporabljate vsak dan, kar 6 dni zapored. Postopek beljenja je nato končan. Po tednu dni premora lahko postopek ponovite.

TeethTox ne polepša samo vašega nasmeha, temveč skrbi tudi za vaše dlesni in zobno sklenino.

ZAGOTAVLJAMO, DA TEETHTOX 100% DELUJE

Sestavine prijazne do zobne sklenine v naši edinstveni formuli zagotavljajo boljše rezultate kot kdajkoli prej.

To je enkratna naložba v najboljši izdelek za beljenje zob na tržišču. Za beljenje zob se ne boste več naročili pri zobozdravniku. Pridružite se našim zadovoljnim uporabnikom, ki zdaj zaupajo TEETHTOX! Tako zelo smo prepričani v svoj izdelek, da vam nudimo 100% garancijo na zadovoljstvo.

DO SIJOČEGA NASMEHA KAR Z UDOBNEGA KAVČA

Želimo si, da bi uživali v vsaki uporabi. Zato smo naš komplet za beljenje zasnovali tako, da ga lahko preprosto uporabljate doma, na primer med kuhanjem ali večernim gledanjem televizije.

Način uporabe

Komplet vsebuje 3 gele za beljenje zob, LED-lučko in 2 zobna nastavka – tako lahko komplet uporablja tudi vaš partner. Poleg tega je izjemno enostaven za uporabo – poglejmo, kako:

Za enomesečno uporabo priporočamo, da upoštevate pravilo 6-7-6-7. Izdelek uporabljate enkrat na dan 6 zaporednih dni. Naredite 7-dnevni premor, nato pa lahko postopek ponovno ponovite. Rezultati beljenja bodo trajali med 2 tednoma in 3 meseci, odvisno od vaše prehrane.

Način uporabe

Priporočena dnevna količina je 2,5 ml.

2,5 ml

1-krat na dan

SESTAVINE

GLYCERIN, PEG-8, AQUA, PHTHALIMIDOPEROXYCAPROIC ACID, SODIUM ACRYLOYLDIMETHYLTAURATE/VP CROSSPOLYMER, MICA, MENTHA ARVENSIS LEAF OIL, TITANIUM DIOXIDE, SODIUM SACCHARIN, PVM/MA COPOLYMER, CALCIUM GLUCONATE, POLYSORBATE 20, SODIUM HYDROXIDE, C12-15 PARETH-5, ALOE BARBADENSIS LEAF JUICE POWDER, TOCOPHERYL ACETATE.

NAČIN UPORABE

Z brizgo nanesite 2,5 ml gela na notranjo površino nastavka, ki pride v stik z zobmi. Rahlo ugriznite v zobni nastavek in pritisnite tipko start. Pustite delovati 10 minut. Zobe in nastavek izperite s toplo vodo. Postopek ponavljajte enkrat dnevno, 6 zaporednih dni. Priporočljivo je, da naslednjih 7 dni izdelka ne uporabljate. Po premoru komplet po potrebi uporabljajte še 6 dni in ponovno naredite 7-dnevni premor. Z uporabo prenehajte, ko dosežete želene rezultate in ponovite tretma po potrebi.

OPOZORILA

Izdelek ni primeren za otroke mlajše od 12 let, nosečnice, ljudi z resnimi težavami z dlesnimi in ljudi, ki so pred kratkim imeli operacijo v ustih. Izdelek se sme uporabljati samo na zobeh. Ne pogoltnite gela. Izogibajte se stiku z očmi in kožo. Če oči ali koža pridejo v stik z gelom, takoj izperite z vodo. Če pride do draženja, takoj prenehajte z uporabo in se posvetujte s svojim zobozdravnikom. Uporabljajte gel največ 12 zaporednih dni.

VSEBINA

1 LED-lučka, 2 zobna nastavka, 3x 10 ml gela za beljenje

POGOSTA VPRAŠANJA

Ali je TeethTox komplet za beljenje zob varen za uporabo?

Da. Izdelek je izredno učinkovit, hkrati pa ščiti zobe in dlesni. V primerjavi z geli za beljenje zob, ki vsebujejo peroksid, je bila naša formula TeethTox razvita, da bi preprečila povečanje občutljivosti.

Če imate dvome, se obrnite na svojega zobozdravnika.

Kako pogosto naj uporabljam TeethTox komplet za beljenje zob?

Najboljše rezultate boste dosegli po 6 dneh. Za najboljši rezultat beljenja priporočamo vsakodnevno uporabo. Z uporabo prenehajte, ko dosežete želeni rezultat in po potrebi ponovite.

Kako dolgo zdržijo rezultati?

Rezultati beljenja bodo trajali med 2 tednoma in 3 meseci, odvisno od vaše prehrane in/ali uživanja hrane temne barve, alkoholnih pijač in kave. Za dosego rezultatov je priporočljivo, da ga uporabljate 2 tedna.

Kakšne so sestavine TeethTox belilnega gela?

GLYCERIN, PEG-8, AQUA, PHTHALIMIDOPEROXYCAPROIC ACID, SODIUM ACRYLOYLDIMETHYLTAURATE/VP CROSSPOLYMER, MICA, MENTHA ARVENSIS LEAF OIL, TITANIUM DIOXIDE, SODIUM SACCHARIN, PVM/MA COPOLYMER, CALCIUM GLUCONATE, POLYSORBATE 20, SODIUM HYDROXIDE, C12-15 PARETH-5, ALOE BARBADENSIS LEAF JUICE POWDER, TOCOPHERYL ACETATE.​

Niste našli odgovorov, ki ste jih iskali?

Pišite nam na info@sensilab.com in z veseljem bomo odgovorili na vaša vprašanja.